Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Yeditepe Tıp(Tam Burslu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya bak şimdi ben sana anlatayım yeditepe de iyi olabilir ancak tıp okuyacaksan ve hacettepeyi kazanabiliyorsan hacettepeye gelinir. Hasta çok fazla ve hastalara sen de bakabiliyorsun istediğin gibi bu bir avantaj . Hocalarımız çok iyi. Kongrelere gidip geliyorlar sürekli ve bir çok hastalığın tanı kriterinde ismini yazdıran hocalar o ekipte bulunan insanlar var. En çok yayın yapan yeriz sanırım . Çok kalabalık falan ama imkansızlık yok bizde diğer devlet üniversitelerini bilmiyorum. Çok insan varsa çok kadavra var çok hasta var çok hoca var çok lab var çok asistan var.

Ve kaçırdığın bir şey var burda herkes birbirine denk öyle özel üniversitedeki gibi makas açık değil. Hep senin zeka seviyen var hep senin gibi insanlar var. Şimdi o adama acırım ben eziklenmem falan diyorsun da gerçek hayatta öyle olmaz.

Tus diyorsun evet haklısın tus önemli asıl nereye gittiğinde ancak mezun olduğun okul da önemli .biz tus için gittiğimiz derslerde Ankara tıplılarla okuduk genel olarak. Öyle düşük devlet üniversiteleri ve özeller farklı gruplandırıldı. Ve de Tuştan sonra kazandığın yerde devam etmiyorsun devlet yine atıyor seni bambaşka bir hastaneye . Kalma şansın da var ancak bunun için iyi bir background lazım . Ve bir Ankara tıplı bir hacettepeli her zaman yeditepeliden ismen önce anılır . Yani Yeditepe'de okursan kötü olursun demiyorum ancak Hacettepe varken 3 5 zorluğa takılıp burası bırakılmaz. Bana sorarsan sorgulayacağın şey tıp tercihin olsun. Eğer tıptan eminsen tercihin Hacettepe olsun. Özel istersen de koça git benim arkadaşlarım ordan da memnun ama daha çok temel bilimlere kayıyorlar şu an.

Edit: şunu da belirtmek isterim İstanbul'da 750 lira fazla alırsın ama Ankara yaşam daha ucuz o 750 sana zarar olarak bile dönebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegantt -- 1 Temmuz 2017; 21:9:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla iki üniye de baktım şimdi sanki yeditepe daha bi havalı geldi imkanın varsa ikisini de yakından bi gör elle derim
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam galiba Hacettepeyi yazacağım naçizane tavsiyeleriniz için teşekkürler

• Dabid D kullanıcısına yanıt
    Nerede oturuyorsun normalde

• bizim zamanımızda hacettepe tıp diyince başka okullar hacettepeye hakaret olur diye ağza bile alınmazdı şimdi yeditepeyle falan kıyaslanır olmuş :D nereden nereye
  • Olası bir işlerin yolunda gitmediği senaryosunda not ortalaman veyahut ara vermen koşullarında Yeditepe üniversitesi size verdiği bursları geri istersen ne yapacaksınız.

Burs ve olanaklar güzeldir, taki yeterliliği kaybedene kadar. Burs şartlarına iyi bakın, Hacettepe alır diyorum.
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Yozgat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.