Şimdi Ara

Hacettepe Tıp vs Yeditepe Tıp(Tam Burslu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Yeditepe'ye gidersem %75 burs+ aylık 300lira burs veriyorlar. Yeditepe'nin güzelliği az kişi sayısı, ana kampüsün içinde olması ve ingilizce olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe ile tobb u kiyaslar misiniz hocam?

• Bahçesehir 650+ abd hazırlık veriyor kampüs beyaz sarayın dibinde

• cerrahpaşa
  • Ankara Tıp eskiden bayağı yüksekti ama Ankarada olduğundan olsa gerek sıralamaları düştü fakat eğitimi zor ve kaliteli diyorlar

• Yeditepe yerine Acıbadem yazman daha mantıklı olur.Ama eğer karşılaştırma yapacaksan Hacettepe bu ikisinden de iyidir.Kıyaslanması bile saçma bu okulllarla.Hacettepe,Cerrahpaşa ve Çapayla aynı klansmandadır,bu gibi okullarla değil.

Edit:Dönem 3 tıp öğrencisiyim

• RoideTemps kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yorumunuz için teşekkürler

• hacettepenin yeri başkadır.
  • Hocam iki sorum var. Birincisi neden acıbadem'i ?düşünmüyorsunuz?

İkincisi ise bursun kesilme ihtimalini düşündünüz mü? Burs kesilirse öpe öpe ödetirler parasını. Ben de burs veren vakıf üniversitelerini düşünüyorum ama bu dediğim sebepten çekimserim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 1 Temmuz 2017; 13:46:21 >
  • Yeditepe genel olarak güzel bir okul ama tıp alanında ise çok çok iyi. Biraz araştırmanı öneririm. Türkiyede en iyi diş Yeditepede,Avrupada da en iyi Diş Hekimliği veren okullar arasında. Diş böyleyken tıpında ondan geri kalacağını sanmıyorum.(Diş hakkında söyledim çünkü yakın arkadaşım orada okuyor ondan biliyorum).Lablar ve araç gereçler daha teknolojik ve yeni.Ayrıca aylık burs ve ücretsiz yurt olayı emin ol sana üniversitede çok iyi gelir. Ek olarak istanbulda olucaksın. Bence istanbul>Ankara. Ben bu yüzden Yeditepe seçerdim sen olsam.
  • GakgoBey23 kullanıcısına yanıt
    Yeditepede tıp fakültesi için 7 yıl kesintisiz burs var.

quote:

4 yıllık programlarda 9, 5 yıllık programlarda 11, 6 yıllık programlarda 14 yarıyıl) akademik başarıya bakılmaksızın devam eder.
  • Ciri kullanıcısına yanıt
    Hazırlık dahil mi?

• GakgoBey23 kullanıcısına yanıt
    Acıbadem ilk 500 e burs veriyor çünkü ve üniye gidince ortalamayı yüksek tutarsak burs neden kesilsin ki ortalama düşme ihtimaline karşı diyorsan bi zahmet çalışalım

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum ama ayrıdır mantıken arayıp sormanız lazım.
    Anladım hocam geçen sene de bir doktor tanıdık vardı yeditepe diş in pek mantıği yok demişti ama çok övüyorlar tıpı da inşallah dediğin gibidir

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, yanlışlık olmasın. Ya bursu alacaksın ya da abdde hazırlığı. Ayrıca hazırlığı yurtdışında okumak istersen ben amerikada yapacağım diyemiyorsun. Kontenjana göre seni yerleştiriyorlar. Yani önce parasını verenler istediğine gidiyor, sen de açıkta kalana gidiyorsun. Gittiğin için de para verilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabid D kullanıcısına yanıt
    Ne yazarsan yaz şimdiden hayırlı olsun. İyi bir doktor olman dileğiyle
    Sağolun hocam teşekkurler

• Dabid D kullanıcısına yanıt
    Hocam yeditepede kaldım 2 hafta yurdunu, yemekhanesini gördüm. En çok sevdiğim özelliği gerçek bir kampüsün içinde olmasıydı.

• Yeditepe'de çektiğim fotoğraflarım, odam iki kişilikti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.