Şimdi Ara

***YEDİTEPE DİŞ TAM BURSLU***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Diş hekimliği aşkından yanıp tutuşuyosan neden olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal bee
  • MaCeRaSeVeR M kullanıcısına yanıt
    niye öyle dediniz hocam
  • Sıralama 756 ve hangi bolume gidecegini bilmiyor. Nick konu uyumsuzlugu

• iamnotroll İ kullanıcısına yanıt
    hocam bu sıralamada kim olsa kesin tıp filan yazardı yada daha iyi bir mühendislik:)
    sizin bu kararınza saggı duyuyorum ve yolun açık olsun
  • Öncelikle Tebrik ederim.Kesinlikle yaz bence.Bağdat caddesi üzerindeki Hastanesini gidip gördükten sonra kafanda soru işareti kalmicak zaten

TR'nin açık ara en iyi Diş Hekimliği.Ben de Tercih yaptım.Diş hekimi bir aile dostumuzla konuştum Benim çocuğum hangi Diş Hekimliğine girerse girsin burssuz bile olsa Yeditepe Diş'e gönderirim Dünyanın sayılı diş hekimliği fakülterinden biri dedi.

http://www.medimagazin.com.tr/medimagazin/tr-yeditepe-dishekimligi-ab-yolunda-676-96-1372.html

http://www.7tepedis.com/yeditepe-universitesi-avrupada-ilk-10da.aspx?pageID=94&nID=1183

http://arsiv.sabah.com.tr/2008/05/04/haber,13D39C7F07714194836E99B1634361F2.html

Türkiyede hangi üniversitenin hangi fakültesi böyle bir başarıya sahip ?

Mühendislik mi okicaksın Boğaziçi,Odtü,Koç,Sabancı,Bilkent,İTÜ arasında kalırsın
    Hukuk mu okicaksın Galatasaray,Koç,Bilkent arasında kalırsın
    Tıp mı okicaksın Hacettepe,Cerrahpaşa,Çapa,Koç,Yeditepe arasında kalırsın

Ama Diş Hekimliği okicaksan puanın Yeditepe'ye yetiyorsa Başka bir diş hekimliğiyle arada kalmazsın.En iyi Tıp ya da Mühendislikle Yeditepe Diş arasında kalırsın ancak.
    Rakibi yok yani.

Ben de 2 gün önce başlık açtım Yeditepe Diş Hekimliği mi Sabancı %50 burslu mühendislik mi diye.

https://forum.donanimhaber.com/m_119057632//tm.htm#119105662

Orda da yazdım zaten.Bir taraftan Sabancıya 24000 TL vermek var diğer taraftan Yeditepe'ye 65000 TL.Arada bu kadar fiyat farkı olmasa biran bile düşünmeden Yeditepe Diş derdim .
    Ailem karşılayabilecek durumda ve zaten onlar da kesinlikle Yeditepe Diş diyorlar.Biran arada kaldım ama Dün hastaneyi gezdikten sonra kesin kararımı verdim evet o paraya hatta daha fazlasına kesinlikle değer.

MF3 sıralamam 22669.İyi olmayan Üniversite zaten istemiyorum.Okan,Kemerburgaz,Medipol,Aydın,Biruni gibi okullar'ın Tıpın'a da Dişin'e de %50 burslu girebilirim.Ama onları hiç bir şekilde yazmam.İyi üni.'lerden de Yeditepe Tıp geçen sene 23800'ü almış Bahçeşehir Tıp'da %50 burslu olarak 22000'i almış(Ki %50 burslusu 22000 ile alan TIP'ın benim gözümde pek bir değeri yoktur.Yeditepe'nin Normal Ücretlisi aradaki büyük fiyat farkına rağmen Bahçeşehirin yarı bursluyla aynı puan.Üstelik Bahçeşehir Tıp'ın ücretlisi Bir önceki sene de 100 000'i almıştı.Yani Bahçeşehir iyi Bir Üniversite belki ama Tıp olarak maalesef iyi bir imaja sahip değil,benim gözümde).Bu sene cemaat okulları kapandığı için TIP'lar yükselicek,dolayısıyla ikiside büyük ihtimalle gelmez.Zaten Bahçeşehir yarı burslu benden yüksek ama Yeditepe ücretli sıralama olarak benden 1100 kişi aşağıda ama yine de gelme ihtimali zor gibi duruyor.Gerçi Yeditepe bir ihtimal gelebilir çünkü fiyatını çok arttırmış 50 000 TL iken 60 000 TL olmuş.Ancak gelme ihtimaline rağmen yazmicam çünkü Tıp istemiyorum.

Yani ben de seninle paralel bir durumdayım birçok insan benim yerimde olsaydı Direkt Yeditepe Tıp Burssuz ya da Bahçeşehir Tıp %50 burslu yazardı hatta diğer saydığım üniversitelerin TIP'larını da yazardı yarı burslu geliyor sonuçta ve sonuçta TIP.Ya da Sabancı gibi bir okulda yarı burslu mühendislik okumak gibi bir alternatif var diğer tarafta hatta Devlet düşünücek olsan Marmara/Yıldız mühendislik bölümleri ve mimarlık gelir ya Bahçeşehir/Yeditepe mühendislik mimarlık tam burslu gelir.Ama ben Yeditepe Diş diyorum ve dedim.

Diş Tıp'a göre çok daha rahat bir meslek.TIP gerçekten sabır isteyen,zor,iyice düşünülmesi gereken,bundan sonraki hayatını tamamen değiştirmeyi göze alacağın bir meslek.İnsan Hayatı senin elinde,bundan sonraki hayatın bu yönde.Bunu Herkes yapamaz,şahsen ben yapamam.Yapabilenleri tebrik ediyorum tabii ki.Ve Diş'te uzmanlık yaparsan inanılmaz paralar kazanırsın.

Mühendislikte de kenidini geliştirmen çok önemli rekabet çok,1 haftadır ODTÜ,BİLKENT,İTÜ,SABANCI,KOÇ,BOĞAZİÇİ gibi okullardan mezunlarla konuşuyorum hepsi şimdiki aklımız olsa TIP yada DİŞ yazardık diyor.Çünkü Toplumda direkt bir kartvizit.

Üstelik mühendisliklerde ilk yıllarda gerçekten maaşlar tatmin edici değil.Tabii sonraki yıllarda sana bağlı olarak artıyor bu ücretler.Gerçekten çok iyi paralar kazanalar var ama genel olarak uzun yıllardır çalışan tecrübeli mühendislerin bile iyi firmalarda aldığı paralar yeni birkaç yıllık Diş Hekimi ya da Doktorun aldığı paralarla aynı.Üstelik mesleğin garantisi yok.

Sonuç olarak ben de Sadece Yeditepe Diş yazdım,hatta gelmeyeceğini bile bile tam burslusunu da yazdım .İnş beraber okuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayra__ -- 31 Temmuz 2016; 15:11:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zayra__ Z kullanıcısına yanıt
    ya çok güzel yazmışsın. ben de kararımı verdim yeditepe dişte. nasıl iletişim kurabiliriz?
  • MaCeRaSeVeR M kullanıcısına yanıt
    Dostum her yerden fırlıyon

• paranın gözü kör olsun
  • yeditepe dis candir , tip heyecandir. sec begen al. siralama guzel.

• Hocam sen 2016'da gitmemiş misin yav
  • Memnun musunuz okuldan merak ettim açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.