Merhaba, satranç dersi veriyorum ve bir öğrencim Amerika'dan katılıyor derslerime. Kendisi kredi kartı ve Paypal kullanıyor. Tek sıkıntı şu, kimlik kart numarasını ya da kişisel bilgilerini(isim soyisim değil onların ID'si gibi bilgileri) paylaşmak istemiyor hiçbir yerle. O yüzden freelancer sitelerden ödeme alamıyorum. Transferwise için de hesap oluşturması lazım ve kimlik istiyor, o da elendi. Shopier açtım, yurt dışı kartlarını kabul etmiyor. Amazon kartına kadar düştük fakat amazon TC istedi adamdan. En düşük transfer ücreti ile bu işi çözecek fikri işe yarayan arkadaşa ödemeyi alabilirsem o metodla, 50TL ödül vereceğim.
Öğrencimden alacağım miktar: 100 dolar.
Good luck have fun.
Asus Notebook Fanı Uçak Sesi Çıkartıyor(Fanın Bağırması Sendromu)
Merhabalar, 2 yıldır kullandığım N56VZ Asus bilgisayarımın Fanından sessiz hâli çamaşır makinesi sesi gibi gırç gırç sesler geliyor, bilgisayarı açtığım zaman 1-2 saat motor sesi gibi bir ses geliyor, kapatıp yeniden açtığımda bazen bu ses çamaşır makinesine evriliyor. Uçak bağırmasını andıran bu ses içeride fanın bir yerlere(metal gibi) çarpıp imdat diye yardım çağırmasını düşündürüyor. Daha önce 3 bilgisayarcıya götürdüm, hepsi önce temizledi okay sorun yok dediler, 2 gün sonra tekrar gırç gırç ya da uçak modunda sesler gelmeye başladı, sonra fanı değiştirdiler fakat hiçbir şey değişmedi(orijinal fan takmadılar tabii) sonra da eski fanı takıp ücret iadesi yaptılar. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır acaba?
Siber Güvenlikten Anlayan Birisi Aranıyor
|
TÜRK SATRANÇ DC GRUBU
|
|
Satranç Çalışma grubu
|
Satranç Çalışma grubu
|
Türk Satranç çalışma grubu
|
Satılık Karakter Arıyorum
|
Web Sitesi Hakkında
|
hmmmmmmmmmmm |
hmmmmmmmmmmmm |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 627
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.817 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar