Merhaba, satranç dersi veriyorum ve bir öğrencim Amerika'dan katılıyor derslerime. Kendisi kredi kartı ve Paypal kullanıyor. Tek sıkıntı şu, kimlik kart numarasını ya da kişisel bilgilerini(isim soyisim değil onların ID'si gibi bilgileri) paylaşmak istemiyor hiçbir yerle. O yüzden freelancer sitelerden ödeme alamıyorum. Transferwise için de hesap oluşturması lazım ve kimlik istiyor, o da elendi. Shopier açtım, yurt dışı kartlarını kabul etmiyor. Amazon kartına kadar düştük fakat amazon TC istedi adamdan. En düşük transfer ücreti ile bu işi çözecek fikri işe yarayan arkadaşa ödemeyi alabilirsem o metodla, 50TL ödül vereceğim. Öğrencimden alacağım miktar: 100 dolar. Good luck have fun. |
İşe yararsa 50TL ödüllü yurt dışından para alma yöntemi sorunsalı.
-
-
Bitcoin, gerçi ondada id isteniyor internet üzerinden senin adresine bir şey satın alıp yollayabilir yada direkt ibana yollasın parayı ne gelirse artık çözümü yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 15 Şubat 2022; 23:10:47 > -
Bir kripto para borsasına üye olan bir arkadaşı aracılığıyla sana para yollayabilir. İlla ki kripto para borsasına üye olan arkadaşı vardır. (Düşük komisyon için tron ağı üzerinden usdt ya da litecoin yollayabilir.)
Ödeme tutarında app store kodu vs alıp sana verebilir. Satıp nakite çevirirsin. Ama nerde satacağını bilmiyorum. Shopier dediğin için yurt dışı satış sitelerinde hesabın vardır vs diye bu seçeneği diyorum. Elden çıkarması zor olabilir kodları. Ayrıca komisyon vs. ödersin muhtemelen.
Evinin yakınında btc ATM'si varsa ya da elden kripto para alımı satımı yapabileceği bir yer varsa oradan senin btc cüzdanına para yatırabilir. (Kimlik ister miler bilmiyorum ama tel no isterler ve muhtemelen yüksek komisyon olur.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 15 Şubat 2022; 23:48:36 > -
Bitcoin veya ekstra gizlilik istiyorsanız monero tavsiye ederim. Bu arada merakımdan soruyorum elonuz nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 16 Şubat 2022; 0:44:17 > -
Crypto için ID istiyorlar diye biliyorum, benim için sorun yok ama ödeyen taraf için istemeyecek bir sistem var mıdır? Gift kartı gibi şeyler de olabilir bu arada aklınıza ne gelirse.
-
ID no olmadan hiçbir yerden para gönderemez. sanki paypala vermiyor üye olurken
-
Paypala da veriyor biliyorum, ben zaten olayın saçmalığını geçtim çözüme odaklandım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X