Diş
|
DİŞ
|
28k
|
28-29K TIP
Hocam başlıkta yazdığım üzere 28.860 sıralamam var,sadece TIP yazmak istiyorum tercihlerime hangi sıralamadan itibaren baslayayım sizce,yazma dediğiniz üniversite var mı ve sizce geçen sene 27500 ile kapatmıs olan yere girme sansım nedir ?
ÇIKMIŞLAR NASIL ÇÖZÜLMELİ
hocam sorum başlıkta zaten,çıkmısları sınav gibi süre tutarak mı cözmeliyim yoksa oturup soruları anlaya anlaya tane tane sindire sindire mi çözeyim tyt-ayt ikisi icin de soruyorum süre tutmalı mıyım mesela 2019 tyt cözerken yoksa soruları analiz ederek tek tek mi cözülmeli?soruların bircogunu zaten daha önce cözdügüm icin deneme olarak cözmenin bi anlamı olur mu ? yarından baslicam cözmeye fikir belirtirseniz sevinirim
İNDÜKTANS,İNDÜKTİF REAKTANS FELAN
ortada bir kavram kargaşası var denemelerde,soru bankalarında bile yanlıs yazılıyor bunun doğrusu nedir hocam benim bildiğimi yazıyorum doğru mu değil mi ?
Xc=kapasitif reaktans C=Kapasitans
XL=İndüktif reaktans L=İndüktans
doğrusu ney bunların lütfen her yerde bir sey yazıyor
ayt fizik denemesi acil bakar mısınız
bilgi sarmal,çap,özcan aykın ayt fizik denemelerini cözdüm ertan sinan aliyim mi yoksa meb3 adım,çıkmıs sorulara felan mı yöneleyim simdiden acil siparis geccem ona göre.
TYT MİDEMİ BULANDIRIYOR ARTIK
hocam baslıktan da anlayacağınız üzere TYT çözemiyorum artık,AYT netlerim cok iyi durumda konu eksigim yok fulle yakın yapıyorum her deneme fakat TYT denemesi çözemiyorum artık midem bulanıyor bu hafta 2 kere çözmeyi denedim yarım bıraktım ne önerirsiniz çözmem lazım TYT netlerim cok düsük 80-90 civarına kadar düstüm MSÜ'den sonra
TYT OLMUYOOOOOR
hocam iyi aksamlar herkese mezun senemdeyim ayt netlerim 65-75 arası en son 3d'de 64 geldi,tyt matematik netimi arttıramıyorum hedefim ilk 10k cidden 85-90-95 net bandında gezmekten cok yoruldum tyt matematiğim 28-29'da 2 senedir kendime hicbir sey katamamısım gecen sene yks matematik netim 25 iken suan denemelerde 28-29 matemati k yapmak cok zoruma gidiyor en az 3 yayının mat brans denemesini bitirdim ama arttıramıyorum,sınavda aytyi fulleyebileceğime inanıyorum ama tyt yüzünden kendimi cok geriye atmak istemiyorum kalan zaman diliminde tyt matematik icin ne önerirsiniz teşekkürler.
AYT DENEME ÖNERİSİ
Arkadaşlar ders ders branş denemesi önerir misiniz,piyasada ne varsa çözücem zaten sınava kadar muhtemelen ama bütçem çok yok yarın kitapçıya gidicem ilk deneme olarak ne önerirsiniz fizik-kimya-biyoloji-mat ayrı ayrı ve 1 tane de ilk bitirmem icin genel deneme önerisi isteyeceğim
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.849 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar