Uyuyamıyorum açılsaydı nasıl olurdu kaçla kapatırdı 14/07/2024 tarihinde tekrar aklıma düşüverdi birdenbire |
14/07/2024 Boğaziçi Tıp Fakültesi
-
-
İlk sene diye 6-7k arası kapardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle ilk 4kda kapatırdı
-
Çapa bile oralarda ilk sene diye oralara gelmez hatta bounda düşüş trendi de var şuan. Bu yıl da boundaki yüksek bölümlerin sıralaması düşerken odtu ve itunun artacak. Hadi senin de gönlün olsun 5.8k diyelim
anlaştık hakkınız var
-
Bilkent tıp bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açılmaz, ihsan doğramacının vasiyeti. kendisi hacettepe tıp'ın kurucusu aynı zamanda.
-
Özel bir sebebi var mı hocam?
Vaziyetin yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 14 Temmuz 2024; 21:56:24 >
Tıp Fakültesi açılmasına itiraz eden Yeditepe Üniversitesi Rektörü, Prof. Ahmet Serpil'in tespitlerine yer vermiştim. Prof. Serpil'in tespitlerini tekrar hatırlatalım:
"Bir üniversiteye tıp fakültesi açtığın andan itibaren, tıp fakültesi o üniversitenin bütün kaynaklarını tüketir. Malzeme, cihaz ve gereç ihtiyacı hiç bitmez bunların. Kütüphaneye kitap ısmarlayacak para kalmaz bütçede. Başka fakültelere hiç yatırım yapamazsın. Zamanında Hacettepe'yi kurmuş olan Prof. İhsan Doğramacı, kendi üniversitesi olan Bilkent'e tıp fakültesi açamaz mıydı? İstese, en iyisini açardı. Ama Doğramacı, tıp fakültesinin Bilkent'i geberteceğini bilecek kadar akıllı adamdır. Tıp fakültesi olan bir üniversitenin iki yakası biraraya gelmez. Mesela, İstanbul Üniversitesi çoktan ruhunu teslim etmiştir. Çünkü orada bir değil, iki tıp fakültesi (Cerrahpaşa ve Çapa) var. Bu iki fakülte birleşip sürekli tıp kökenli rektör seçerek tüm üniversitenin kaynaklarını kendi fakülteleri lehine sömürürler. Kısacası, içinde tıp fakültesi olan üniversite yavaş yavaş ölür" (Taraf, 17 ağustos).
-
ülkedeki tüm zeki çocukların tıp okumasına karşı olarak bir tepki olabilir mi acaba ya da hacettepe tıpı sollamasın diye olabilir, çocuk ayırt edilmez misali :D ne saçmalıyorum ben puahahah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
canavar otu ;) kıpss
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
açılmaz, ihsan doğramacının vasiyeti. kendisi hacettepe tıp'ın kurucusu aynı zamanda. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X