Rica ederim ne demek. Hayırlı olsun. Benim kargo şimdi geldi. Canavar gibi bilgisayar. Akşam testleri yaparım detaylı bakarım işten sonra. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
28 bin TL Acer Nitro 5 Rtx 4050, 12500H, 1 tb SSD (2. sayfa)
-
-
Ben de bu sabah mağazadan teslim aldim ama kardeşime hediye olduğu için 1 hafta kadar açamayacağım. O kadar araştırmama rağmen bulamadım. Ram 8x1 mi yoksa 4x2 mi? Upgrade için uygun ram kaç MHz ve kaç CL?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ram yabancı kaynaklarda 1x8 diyordu. sanırım cl40 ddr5 olması lazım. akşam bakınca tam modelini filan yazarım bu konuya ona göre bende sipariş vereceğim ramleri.
-
-
varsa ucuzu paylaş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İlk fiyata alanlar için çok iyi cihaz ram takviyesiyle.
ne güzel üslup
-
bırak edebiyatı, var mı ucuzu ?
sana yok moruk
-
demekki öyle bişey yok, boşa atar yapmışsın.
Şuan tecnoclub üyelerine %5 indirimle 27550 ye geliyor. Ekranı sallanıyor diyorlar, kullanan arkadaşlar yazabilir mi nasıl cihaz?
Sallanma filan yok üstad. Bilgisayar akıyor mükemmel. RGP klavye coşturuyor. Full ayarlarda hemen her oyunu açtım. En ufak kasma vs bir şey yok. Bilgisayara 10 üzerinden 9 veriyorum. O 1 puanı da hoparlör kalitesinden kırdım. Aslında gayet yeterli ama daha önce B&O bir HP Pavilion kullandığım için çok fark var :) Şuan 34 bin TL olmuş. 34 bin TL ye alternatif ne var bakmam lazım. Sonuçta Gen4 1 TB SSD var bu cihazda. Onu da hesaba katmak lazım
-
33 bin liraya 2k ekranlı i7 12650 ddr5 3070 li asus laptop satıyorum saçma sapan teklifler geliyor millet burdaki 4050 acer cihazları fırsat diye paylaşıyor. Piyasa gerçekten şaka gibi oldu iyice.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3070 pahalı, düşmesini bekliyor vatandaş, 3060lilar 30-35 bin tl arası, ama 2k oyuncu için tabiki 3070
Apple dışında taşınabilir bilgisayar satmak çok zor değerine hiçbir zaman ulaşmıyor.Kolaylıklar dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Al sat için laptop alınmaz elinde kalır uzun sure
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1300TL farkla RTX4060 alır mıydınız hocam :)
akakce.comHP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-s0023nt-7z4n1ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,130313385.html -
Aynı ürünü kullanıyorum. (HP) Mux Switch var. GPU 120w 15,6 daki gibi bir sallanma yok, hatta sallanma yok. ramler DDR5
Soğutma sistemi gayet stabil. Tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X