Şimdi Ara

28 inç şehir bisikletine maşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce almanyadan rabeneick marka bisiklet geldi 28 inç şehir/tur bisikleti ikinci el ve biraz bakıma ihtiyaçı vardı güzelce temizleyip yağladım ayarları yaptım eskimiş fren ayaklarını ve fren/vites kolarını değiştirdim. Herşey güzel ilerliyorken güzel bir maşa araştırmasına girdim ama ne yazık ki aklıma yatan bir maşa bulamadım. İnternet sitelerinde çok az seçenek var markaların kendi sitelerinde seçenekler bol ama nerden alınır bilmiyorum. Suntourun distribütörlüğünü salcano yapıyormuş aradım sordum yetkili servise git ordan bizde mevcut modelleri alabilirsin dediler bende gittim ama adam sanki ilk kez bisiklet görmüş gibi buna maşa mi alcan buna olur mu ki türkiyedeki sistemler farklı buna umaz belki felan dedi en son da salcano satan bir yer tarif etti git oraya maşanın boyunu vs ölç oluyor mu bak dedi bende sinirlendim doğrusu yetkili servis olmuşsun maşa boyutunu bilmiyorsun. herneyse uzun lafın kısası bana amortisörlü maşa gerekiyor yol gösterirseniz çok mutlu olurum

not: bütçem 200tl ama çok fark eder derseniz 400e kadar zorlayabilirm.

• Bende bmw marka araç var az sonra benzinliğe gidecem benzin mi alıyım mazot mu?

Sizin soruda bunun gibi.

Eline cetveli alıp ölçsen bile doğru ürünü bulamaycakken sen sadece marka vermişsin.
  • Bende bilmedigim icin sordum 28 inc (700c) maşalarin hepsi standart mi degilse alirken neye dikkat etmeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.