Şimdi Ara

28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
8
Favori
385.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul_06

sülüs'ünü alan varmı? ayın 6'ı saat 10.00 devrelerim çoğumuz bu günde giricez anlaşılan.

Bu sabah aldım ben de. "4'ünde başlar 6'sı 10:00'a kadar girmen gerek" dedi şube başkanı. "Erken girersen erken çıkarsın" dedi aynı zamanda. Değerlendirmeli miyim bilemedim işin gerçeği. Şirkete dilekçemi de verdim. Cuma günü itibariyle işi bırakıyorum.

4'ünde teslim olmanın avantajı var mıdır sence @n0sferatu kardeş?
    Değerli tecrübelerine ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawserr

quote:

sülüs'ünü alan varmı? ayın 6'ı saat 10.00 devrelerim çoğumuz bu günde giricez anlaşılan.

Bu sabah aldım ben de. "4'ünde başlar 6'sı 10:00'a kadar girmen gerek" dedi şube başkanı. "Erken girersen erken çıkarsın" dedi aynı zamanda. Değerlendirmeli miyim bilemedim işin gerçeği. Şirkete dilekçemi de verdim. Cuma günü itibariyle işi bırakıyorum.

4ü itibariyle askerliğin düşmeye başlıyor zaten devrem. erken gitmen hiçbir değişiklik yapmayacak. Geç gitmediğin sürece askerliğin 4'ünde başlayacak ve askerlik durumuna göre 168 yada 156 günden düşmeye başlayacak.

Bu arada bu 168 gün olayında hala bi net sonuç yok dimi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak0211

quote:

quote:

4ü itibariyle askerliğin düşmeye başlıyor zaten devrem. erken gitmen hiçbir değişiklik yapmayacak. Geç gitmediğin sürece askerliğin 4'ünde başlayacak ve askerlik durumuna göre 168 yada 156 günden düşmeye başlayacak.

Birliğe katıldığın tarihi baz aldıklarını söyledi şube başkanı ve yetkili subay.
    1-2 gün erken girmek çok fark ettirmez girerken de çıkarken eğer arada fark varsa o iki gün kötü patlar elimizde. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birliğe katıldığın tarihi baz aldıklarını söyledi şube başkanı ve yetkili subay.
    1-2 gün erken girmek çok fark ettirmez girerken de çıkarken eğer arada fark varsa o iki gün kötü patlar elimizde. :)

bizim şubedeki albayda ayın 4 ün de askerliğiniz başlıyor dedi. bir arkadaşıma da illa saat 10.00 diye 10.00 da orda olmana gerek yok mesai saatine kadar girebilirsin demişler. riske atmamak gerek diye düşünüyorum.

• istanbul_06 İ kullanıcısına yanıt
    Ayynen herkes ayni gün ama saatlari degisiyor galiba. Ben adanadan gelecem bana da saat 14dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 6 sı saat 10 kırklarelinden geleceğim herkese aynı saat vermişler sanırım
  • Devrelerim ben silusu aldim an itibariyle.66 lira yol parasi verdiler.ist-ankaraya 1 gun yol izni ayin 6 si saat 10 da teslim oluyoruz en gec

• bu saat 10 olayı hiç iyi olmamış bence
  • İstanbuldan gelenler uçak mı otobüs mü ? Hava alanı şehir dışında mı kalıyor orada acaba bilginiz var mı ?
  • Ankara'ya uçakla gelecekler için devrelerden alıntıdır.

"
    uçakla gelenler esenboğadan taksiye binme gafletinde bulunmasınlar.esenboğadan ankara merkez en az 30 km 70 tl para yazar.ilkgünde ankaraya küfredersiniz.
    esenboğadan gelmek için ya havaş otobüsüne binip (11 tl sanırım) gelirisiniz ya da belediye otobüsleri var(mavi-beyaz renkte (3,5 tl)) onlarla ulus merkeze kadar gelirsiniz.

otobüsle gelen arkadaşlar,karadeniz-samsun tarafından geleneler otobüs muavinine söyleyin,o taraftan gelenler askeriyenin önünden geçiyo,geçerkensizi indirsinler.diğer yönlerden gelenler terminalde inecekler(diğer adı aşti).

burdan mamaka gitmek için keçikıran dolmuşlarına binip dolmuşçuya diyin" ben askeriyeye gitcem,beni orda indir "deyin.o sizi orda indirir.zaten sizin gibi bir sürü adam olcak,tipinden belli olur.paniklemeyin.

keçikıran dolmuşlarının nerden kalktığını öğrenmek için ya bi taksiciye sorun,yada polise sorun.
    simitçilerde bilir.onlarada sorabiliriniz
    "

Ben yalnız gidersem uçakla gitmeyi planlıyorum. Nişanlım gelirse otobüs..
    4kişi bir araya gelip taksi de tutulabilir. Benim önerim Havaş'a binip Ulus'a gelmen, oradan dolmuşlarla yada taksiyle gidebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawserr -- 30 Ekim 2013; 15:37:58 >

• MAXville kullanıcısına yanıt
    Sen ne zaman ordaydin peki uzun süre gecmediyse ayni kalmış olabilir

• aşti den inip metroya binip dikimevinde inip bi taksiye binsek nasıl olur yakın mı dikimevinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikmfatih

aşti den inip metroya binip dikimevinde inip bi taksiye binsek nasıl olur yakın mı dikimevinden?

"Toplam Mesafe: 18.09 Km Yaklaşık Ücret: 46.1 Lira" diye hesapladı site :)

http://www.taksiucreti.com/?q=tr/ankara-taksi-ucreti-hesaplayicisi
  • quote:

quote:

Birliginize erken katilmaniza gerek yok. İlk sevk tarihiniz neyse ona gore cikarsiniz. Yani 4 kasima gore cikacaksiniz. Katilis tarihiniz neyse o tarihte katilmaya bakin. Aksam 17.00 ye kadar vaktiniz var. Saat 15-16 arasi kisladan giris yaparsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikmfatih

aşti den inip metroya binip dikimevinde inip bi taksiye binsek nasıl olur yakın mı dikimevinden?

Dikimevinden taksi 13 tl yaziyor. Minubus 2 tl. 343 numarali otobus var bir de.
  • quote:

quote:

quote:

352 KD Sevk baslangici 12.08.2013
    6 ay uzerine ekle
    12.02.2014

Bu tarih 12 gun iznimi kullandigimda cikacagim tarih. Eger 12 gun izin kullanmazsam 31.01.2014 cikis tarihim olacak. 1 gun de yol hakkim var terhis olurken bu da 30.01.2014 demek.

Sonuc itibari ile toplam 172/171 gun askerlik yapmis oluyoruz. Yarin itibari ile safak 91.

12 agustos sevk baslangici, birlige katilisimiz 14 agustos bunu da belirteyim.

Saat 10.00 meselesine sakin takilmayin. Aksam ictimasina kadar iceride olun yeter. Hatta 16-17 arasi bile giris yapsaniz olur.

• Beyler nasil geciyor son sivil gunler? Ben baya stres yapmaya basladim 5 6 gun snra altli ustlu ranzalarda uyuyup kogus kalk sesiyle uyanabliriz :)
    safak cok karanlik nasil gecer 168gun

• Devrelerim Merhaba,
    Bu gönderi altına "cevap" yada "alıntı" olarak birliğimize katılacağınız günü saati paylaşırsanız isimlerinizi toplayıp bir yolla sizlerle paylaşarak giriş için organizasyon yapmayı planlıyorum. Orada illaki farklı dostluklar kurulacaktır ama gitmeden organize olanların çok daha rahat bir askerlik geçirdikleri aşikar.
  • quote:

Devrelerim Merhaba,
    Bu gönderi altına "cevap" yada "alıntı" olarak birliğimize katılacağınız günü saati paylaşırsanız isimlerinizi toplayıp bir yolla sizlerle paylaşarak giriş için organizasyon yapmayı planlıyorum. Orada illaki farklı dostluklar kurulacaktır ama gitmeden organize olanların çok daha rahat bir askerlik geçirdikleri aşikar.

Devrem sali gece ist.dan cikicam. saat 10 dedikleri icin 10a kadar oyalanirim 10da giris yaparim ben insallah

• burak0211 B kullanıcısına yanıt
    Ben de gece binmeyi düşünüyorum. İstanbuldan çıkıcam. 1-2 saat oyalanırım, sonra teslim olurum. Aslında Ankara Terminalde organize olursak güzel olur.
    Saçları kesmeyi düşünüyorum. İster istemez inzibatlar gezicek, eğer oyalanmak istiyorsanız size sorduklarında asker olmadığınızı söyleyin. Aksi takdirde sizi götürürler. Aklınızda bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.