Trendi bambaşka bir konuda beni fena patlatmıştı ondan beri güvenmiyorum. Devlette ki +525 kontenjanı çok küçümsüyoruz bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 7 Ağustos 2024; 11:51:2 > |
28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER (2. sayfa)
-
-
ben biraz bakayım dedim 2022 yılında ceng tıptan daha trendmiş düşününce o sene ceng patladı bu sene aynı durum tıpta olunca korkuyorum açıkçası benim sıralamada çok sınırda çünkü
-
Bu trend sıralamalarla ilgili bilgi verebilir zaten bakın paralellik de gösteriyo.2022 de tıp çöktü resmen o dönem zaten bilgisayar baya bi yukarda bana öyle geliyo ki bu sene tıp büyük bi sürpriz yapabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bunun için girdim sınava zaten. sen tıp tıp tıp diyip sonradan tıp isteyenlere sallıyorsun garip.
-
Tam olarak paralel olmasa da benzer 2021 2022 arasında tıpın trendi artmış ama 7bin çakıldı ama muhtemelen tıp bayağı ileri çekecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Bilgisayarla arasındaki oran da önemli bakın bu sene baya bi makas açılmış.Ama ben yine de bin bin beşyüz geri çekiş olabileceğini düşünüyorum
Evet ama şöyle geniş bir araştırma yaptım geçen senelere göre metalurji elektrik makine uçak ve işletme trendi artmış ceng eksi giderken diğerleri poz. Artmış kontenjan artışları da var tıpta sabit kalabilir gibi tahminim. Sizce kaçla kapatır tıp
27.8k ile tıp gelmez mii
Gelir sizlik bir şey yok hocam
bizim okulda normalde her yıl ankara tıpa giden 3,4 kişi varken bu yıl 10 kişinin yazdığını duydum şok oldum.Tıp bence 27-27.5 ile kapatacaktır
-
benim çevremde de mühendislik seçen dahi yoki. 25 26k bile olabilir
-
Her yıl forumda boş beleş gezen milleti panik etmek isteyen tipler oluyormuş.Bunlara aldırmayın tıp için konuşayim geçen yıl 20k ile kapayan yer bu sene 20.5k gibi olur tıp taban sırasını ise 31k bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 7 Ağustos 2024; 13:16:23 >
Ne tip bi trolsün la sen
-
bana mı boş beleş dedin ağam. bana da gelmiyor böyle olursa ama görünen köy klavuz istemez
-
O kadar imkansız hocam.
gerçekler taklacığım bunlar 27.5- 25 arasında gezer tıp sonra da tekrar ilk 20k ya inş
-
en kötüyü söyledim hocam en iyi ihtimalle de 27.9 diyorum 28 29 hele 30 tıp beklemesin
-
Evet senin giblere dedim sadece sana değil sonuçlar açıklanınca kaçmayın da buralardan.
Hocam 25,26 fazla iddialı kontejan artışıda var çünkü ama 27-27.5 olursa şaşırmam gene de dilerim arkadaşların dediği gibi olur ama ortada gerçek var.
neye dayanarak tıp sıralamaları artar diyorsunuz mantığını söyleyin hocam? Trend verisi ortada insanlar güvenli limanda durmak istiyor mühendislikler şişti bence tıp net olarak -28 yapacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X