Şimdi Ara

28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google trendlere göre cenge ilgi sürekli azalırken tıp üst noktayı görmüş bu sene tıpların 27.5 28 bin arasında kapatacağını düşünüyorum buyrun görsel

28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER

• Hocam referans google trends olacak ise "mezuna kalma" yazıp 5 yıllık eğilime baktığımızda 2020'den bu yana pik yapan zamanın sadece temmuz-ağustos 2024 dönemi olduğu gözüküyor. Buradan yola çıkarsak çok fazla tercih yapmadan seneye bırakan aday olacak ve tercih yapanların önü açılacak düşük sıralar ile beklenmeyen yerlere girilecek şeklinde bir spekülasyon yapmaya benziyor. Ben üst sıralarda mühendisliğin azalan ivme ile öne doğru hareketinin devam edeceğini tıp kontenjanlarının artışının da yatay seyri destekleyeğini düşünüyorum. Elbette subjektif bir değerlendirmemdir.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizce kaçla kapatır 28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER 

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    29 civarı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben kendimden umudu kestim zaten de 28-29 arası mı 29 30 mu ? ben 28.5k k olarak düşünüyorum

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    Ben 29-30 arası dusunuyorum da, siz az once 27.5-28 arası demediniz mi?

• 27.5 yazacaktım pardon. ilgiye bakılırsa geçen sene bile 1000 kişi ileri çekmiş bu sene 2000 çeker bence. hem şu ödüllü ankete katıldım beleş iskender yiyelim dişe oyumu verdim bekliyorum 28 K ÜSTÜ TIP İSTEYENLERE KÖTÜ HABER 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam referans google trends olacak ise "mezuna kalma" yazıp 5 yıllık eğilime baktığımızda 2020'den bu yana pik yapan zamanın sadece temmuz-ağustos 2024 dönemi olduğu gözüküyor. Buradan yola çıkarsak çok fazla tercih yapmadan seneye bırakan aday olacak ve tercih yapanların önü açılacak düşük sıralar ile beklenmeyen yerlere girilecek şeklinde bir spekülasyon yapmaya benziyor. Ben üst sıralarda mühendisliğin azalan ivme ile öne doğru hareketinin devam edeceğini tıp kontenjanlarının artışının da yatay seyri destekleyeğini düşünüyorum. Elbette subjektif bir değerlendirmemdir.

• 25-26k ile kapatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20K ile kapanacaktır tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.678,65 ile kapatacak kesin bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düzcetıplı -- 7 Ağustos 2024; 10:55:37 >
  • +25 bine yazılacak mühendislik yok o civarlarda tıp çok mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvztr kullanıcısına yanıt

hocam tabi ki haklısınız ama. Sıralamalar ile paralel bir eğilim gösteriyor cengin ilgisi azaldı artış ivmesi azaldı. Tıp geçen sene ileri çekti. Bu sene de aynı durum var gibi hem de aralarında daha fazla bir fark var. tıpın ileri çekmemesi benim de işime gelir ama tıpa eğilim daha fazla bence

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

bu da her sene forumda yazılmış ama 30 35 k da gaziler var insanlar oraları yazıyor yakında orası da -25 k bandına gelir

• aga be tıp kaçtı yapacak bir şey yok. biz türkolar olarak çile gelmeye gelmişiz bu dünyaya. kaçak olarak girseydim yös adlı sınava girip istediğim tıpta okurdum yazık oldu çile çekmeye geldik biz bu dünyaya

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

gelmez evet size de tıp eczacılıktan devam siz de 2022 sıralamalarına göre gelir tıp

• aga bu postları tercih döneminde yapmalıydın. tercih dönemi bittikten sonra yapınca bir anlamı kalmıyor

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

beni ilgilendiren durum yok agam gelmezse öldüm bittim yazan sensin ben de trend böyleyse gelmez diyorum

• Söylediğimiz gibi tıp 30.033 ile 30.333 arası kapatacak herkes müsterih olsun. 29,5 30k arası yapanlar Ağrı tıptan üst dönem bulup soru sormaya başlayabilirler.

• hocaaaaam bu paylaşım mahvetti beni trend verileri sizce ciddiye alınmalı mı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.