Uni hayatımda takıldığım kız oldu ama sevgili bağmında olmadı şuan yaş 35 artık umursamıyorum Umursamazsan hayat güzel Benim tek sevgilim iskender bol teryağlı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Ekim 2024; 7:50:40 > |
28 yaşındayım işsizim, hiç sevgilim olmadı, ailemle yaşıyorum. (2. sayfa)
-
-
Ben arttırırım kanka raad ol dwdsds
-
30 yaş işim var ve yakında finansal özgürlüğüme kavuşcam.
6 kadınla ilişkim oldu heps kısa süreli ve seks için.
Ailemle yaşamıyorum finansal özgürlüğümü alınca tekrar uzakdoğu asyaya gidicem orda ingilizce öğretmenliği yapıcam.
Bu hayatta hep savaştım hem kalp hastasıyım hem renk körü hem miyop işe bile giremedim rahatsızlığımdan. Ailemden 5 kuruş ne para yardımı gördüm ne bana yol gösterdiler. Sonuç olarak tek başıma yaşayıp çocuk ve eş sahibi olmadan bu dünyadan göçmeye karar verdim.
-
Bende 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, bu sosyal medya yüzünden kızların kezbanlığı iyice arttı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından işin var
-
1.5 sene işsiz gezdim sonra askere gittim intiharı düşündüğüm zamanlar bile oldu hala işsiz günlerimi hatırlayınca içim bi kötü oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
33-34 yaşımdayım, iş yok, sıfır kız. Diplomamın nasıl bir çöpe, kağıt parçasına dönüştüğünü gördüm. Koç Tıp falan okumuyorsan okumak da bir işe yaramıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekten sevdiğiniz biri olursa zaten o zaman hayatı kurmaya başlarsınız o yüzden birini bulmaya bakın
-
Ailen zenginse çalışma zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X