Var mı arttıran ? |
28 yaşındayım işsizim, hiç sevgilim olmadı, ailemle yaşıyorum.
-
-
Ben de aynı durumdayım hocam. Çok fazla yaşayacağımı da düşünmüyorum.
-
4f3 hocamız var
@4F3
-
ülkenin yüzde 70i bu halde
-
Biter mi bu işkence artık kaderde yüzümüze güler mi
-
Ne güzel işte yediğin önde yemediğin arkanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nereye kadar böyle aile evinde.
-
Olsun nesi var? Evlen çık ayrı eve
Kiralar çok yüksek, kız yok hiç sevgilim olmamış. Bu devirde nasıl evlenem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 25 Ekim 2024; 23:27:58 > -
O da doğru ya
Sanırım Yavaştan Bende Bu guruba Dahil Olabilirim Gönül Rahatlığıya
-
Haklısın hocam aslında geçmişte zor günler yaşamama rağmen ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. En son ki işyerinden mobbingten dolayı ayrıldım zaten depresyondaydım ve ruh sağlığımı kaybetmek üzereydim toksik bir ortam vardı.
Önceden bir sevgilim olmasını isterdim artık hissizleştim işsizlik beni bu konuda daha çok yoruyor. Düzgün bir firmada çalışmak istiyorum içinde medeni, herkesin birbirine karşı saygılı olduğu, hasetlik ve kıskançlığın olmadığı. Yani kısaca mobbingsiz bir ortam ama sanırım tr de hayal.
Ailem çok sorun etmiyor ancak ben kötü hissediyorum bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 26 Ekim 2024; 1:30:49 > -
işsiz dışında aynı kardeşim. bu hayatı izlemeye gelmişiz.
-
En azından işin var boşver
-
para giriyor cebime işte. girdiği kadar da başımı ağrıtıyor. her gün sinir stres sıkıntı. en iyisi senin olsun inşallah aga.
-
İnşlah hocam teşekkür ederim
-
Maalesef yok hocam. Keşke olsa inan kendimi aldırmak için kırk takla atarım inan. Ama ben artık çözümünü buldum galiba bu olayın. Sonra ki gireceğim iş yerinde artık kimse ile iyi ilişkiler kurmayacağım galiba. Hiç değilse iyi ilişki kurmadım bunun bana dönüşü olmadı dersin. Yani sıfır verdim sıfır aldım bitti bişey istemediğim için bir şey vermedim dersin olur biter. Ama beş verip sıfır aldıysan o çok kötü işte. Ömür boyunca yer bitirir insanı.
Son çalıştığım iş yerinde hep insanlarla kendimden ödün vererek sevmediğim şakalara katlanarak hep iyi ilişkiler kurmaya çalıştım. Yemekhanede o gün sebze çıkardı mesela benim yiyeceğim yemek diğerlerinin yemeyeceği yemek. Dışardan söyleyeceğiz sende ister misin diyorlardı benim canım o gün dışarıdan yemek istemiyordum ama ayrı garı olmasın hesabı yaparak söyleyin ya katılayım size diyerek yiyordum. Bu tabi uç bir örnek. Olsa ne olmasa ne ama ben aralarına girmek için kendimden ödün verdim kaç sene ben bunlara acıyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ülkenin yüzde 70i bu halde |
Benzer içerikler
- bulgaristan teknoloji market
- köprüde burger king nerede
- beko 300 tr cihazınızda teknik bir arıza oluştu çözümü
- bir erkek bir kızı neden takipten çıkarır
- beni görünce başını öne eğiyor
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X