Şimdi Ara

280 adet Bilgisayar Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

Öncelikle paylaşım için teşekkürler ama 280 tane değil 241 tane var ayrıca C# gibi bi dil nasıl olurda not defterine basitçe üç beş bişey yazarak atlanır anlayamadım. onun dışında asp.net'e baktım bide world den 6 sayfalık bişey komik gerçekten.

Hocam internet paketinden baglaniyorum o yuzden su an indirme imkanim yok. Silmeyip benim icin saklayabilir misiniz? Dropbox iniz varda oraya yukleyip link verirseniz cok memnun olurum. Pm de attim ama hata verdi ulasti mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol bro!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

Öncelikle paylaşım için teşekkürler ama 280 tane değil 241 tane var ayrıca C# gibi bi dil nasıl olurda not defterine basitçe üç beş bişey yazarak atlanır anlayamadım. onun dışında asp.net'e baktım bide world den 6 sayfalık bişey komik gerçekten.

Hocam internet paketinden baglaniyorum o yuzden su an indirme imkanim yok. Silmeyip benim icin saklayabilir misiniz? Dropbox iniz varda oraya yukleyip link verirseniz cok memnun olurum. Pm de attim ama hata verdi ulasti mi bilmiyorum

Hocam duruyo pc de atarım tabi de dropbox ne onu bilmiyorumm

Dropbox.com dan uyelik alin hocam size bulut depolama alani veriyor. Oraya upload edip public link i pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 38 MB 280 yada 241 tane kitap için biraz az değilmi ?

yine de bi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih22222

Umarım işinize yarar güle güle kullanın...

https://hotfile.com/dl/191832600/13a51f9/280_adet_BiLGiSAYAR_KiTABI.rar.html

Hocam diğer iki konun onay aşamasında pm attım baksan bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.