Şimdi Ara

280 HP'lik Auris (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence tutar kafa _GolfGTI_ sen merak etme.

küçük otolara büyük motor çok eski bişi. ponycar'lara ve musclecar'lara dayanır. ama modern zamanlarda da önümüzde bir başyapıt olan clio v6 örneği var
  • toyota t sport 225 hp olmasına rağmen
    0-100 7,2 miydi ne
    golf gtı 200 hp olmasına rağmen 0-100 6,9

golf r32 ise 6,3 tabi yei kasa ile cok daha güçlü olucak R32

280 hplik auris ise 280 hp 0-100 6-7 arası olur muhtemelen

aurisi bırak r32 yi golf gtı zor kafa tutar

quote:

Orjinalden alıntı: Patch

bence tutar kafa _GolfGTI_ sen merak etme.

küçük otolara büyük motor çok eski bişi. ponycar'lara ve musclecar'lara dayanır. ama modern zamanlarda da önümüzde bir başyapıt olan clio v6 örneği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _spanishmagrapas_ -- 12 Ağustos 2007; 0:24:21 >
  • Önden çekişi araçlara bu kadar güçlü makineler konulmasını şahsen anlayamıyorum."Torquesteer" denilen kavramın haydi üreticiler farkında değil,müşteri de mi farkında değil bunun.Ön lastiklerin çabuk aşınmasından tutalım da,understeer'a kadar bir çok sıkıntısı var bu olayın.
  • corolla ile auris aynı değil. corollanın atak olmamasının sebebi torkunun düşük olması.atmosferik motorların torku düşüktür.civic type r de 200 hp ama ataklığı 7.4. 193 nm torku var o yüzden.aurisin torkuda beygiride motor hacmide corolladan çok üstün. ataklığına yansıyacaktır. bunlarıda gözönüne alın.

quote:

Orjinalden alıntı: _spanishmagrapas_

toyota t sport 225 hp olmasına rağmen
    0-100 7,2 miydi ne

quote:

• tamam zaten ikisini bir tumadım sadece örnek verdim 280 hplik auris 0-100 yaklaşık
    6-7 arasında olur diye tahminde bulundum

quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

corolla ile auris aynı değil. corollanın atak olmamasının sebebi torkunun düşük olması.atmosferik motorların torku düşüktür.civic type r de 200 hp ama ataklığı 7.4. 193 nm torku var o yüzden.aurisin torkuda beygiride motor hacmide corolladan çok üstün. ataklığına yansıyacaktır. bunlarıda gözönüne alın.

quote:

0-100 7,2 miydi ne

quote:

• örnek vermen doğruda r32 değil gtı a kafa tutar felan demişsin.corollaya benzetmişsin. açıklama getirdim o dediklerne.
    quote:

tamam zaten ikisini bir tumadım sadece örnek verdim 280 hplik auris 0-100 yaklaşık
    6-7 arasında olur diye tahminde bulundum

quote:

Orjinalden alıntı: ugurcugum

corolla ile auris aynı değil. corollanın atak olmamasının sebebi torkunun düşük olması.atmosferik motorların torku düşüktür.civic type r de 200 hp ama ataklığı 7.4. 193 nm torku var o yüzden.aurisin torkuda beygiride motor hacmide corolladan çok üstün. ataklığına yansıyacaktır. bunlarıda gözönüne alın.

quote:

0-100 7,2 miydi ne

quote:

• Toyota T-Sport 225 beygir falan değildi... Lütfen biraz araştırarak yazalım O arabada 1,8 Atmosferik 192 Hp güç üreten bir makina var... İlk çıktığı yıllarda (şu an bilmiyorum) dünya nın en verimli 3. motoru idi ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

sagdan direksiyon cok acayibime gidiyor ya nedense,resime gözlerimi alistiramiyorum birtürlü

garip ama güzel gibi duruyor. böyle bir arabam olsa alışana kadar baya rezil olurdum galiba

Buyur hocam araba senın ıcın soldan dıreksıyonlu. Gostergeler ters kaldı ama o kadar sorun olmaz sanırım.

280 HP'lik Auris

• İlk mesajda verilen linkteki pres yapılan porşeyi gördünüz mü?
  • Dışı normal gibi ama iç tasarımı çok güzel.
  • Umarım yol tutuşunda iyileştirme yapılmıştır,Yoksa alan direk öbür tarafa
  • bence auris'in de önü böyle olsa daha iyi olurdu.
    üzerindeki motor ama çok etkileyici;280 hp!
  • 1.6 124 bg bile fazlasıyla yetiyor ama sağolsunlar...
  • ya celicanın 2 veriyonu vardı biri 1.8 atmosferik 192 hp dreamcaptain diğeri ise kompresor takviyeli 225 hp lik aynı motorun kompresorlusu vardı bunu avrupada corolla t-sporta kullandılar ve celica da bence sen arastır biraz ayrıca arakadasın biri 280 hp lik auris in jantlar 14 mu demiş bence gözler ilerlemiş baya 17 en az o jant ayrıca agresifli konusan gelince r32 ile normal golf arasında hiç fark yok 2 tane spoiler dısında ve motor konusunda cok daha ileri vw den toyota bosuna dünya devi olmadı adamlar toyota turbo kullanmıyo genelde atmosferik motorlardan yana kullanıyo zaten bu model japon ya için avrupa için değil
  • celicanin birde 1.8 143pslik motoru var.MR2 de de kullaniliyor bu motor.

R32 ile normal GOLF arasinda hicbir fark olmadigi konusuna nerden vardin? hergün gördügün bir aracmi? yada icine oturup kullandinmi hic?

toyotayi motorlarimi satislarda dünya devi yapti?

sacma ve fanatikce buluyorum yorumlarini
  • nerden mi vardım 2 tane gözüm var bi ton sitede resmi var cok komiksin 2007 deyiz 1899 değil internet var mesela bakabiliyosun ordan ayrıca toyota yı ben dev yapmadım adamlar en cok satan ve kar eden firma olarak kendileri yaptı asıl vw ciler fanatik hatta onlardan daha fanatiğ yok
  • dostum abartmayalım r32 kalktı r36 geliyo.3.6 motor 300hp.Ona da düz golfle aynı demessin inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roytoy

Adi Japonyada "Blade master" karate filmindeki ninjanin adi gibi.

280 HP'lik Auris

280 HP'lik Auris

aaa çok canlı

• Auris'in iç Golf'ün dış tasarımı daha güzel.
  • japonlara güvenim tam....

auris yeni bir araç olmasına rağmen memnun bıraktı kullanıcıları....

eminim bunda da istenilen sonuç alınacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.