Şimdi Ara

280 HP'lik Auris

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris'in Japon versiyonu olan Blade'e 280 HP'lik 3.5 litrelik V6 motor uygulamışlar. Aracın performans verileriyle ilgili bilgi yok, fakat 250 HP'lik 3.2 V6 Golf R32'ye kafa tutacağı söyleniyor. Kompakt hatchback'lere büyük silindir hacimli motor uygulaması bakalım hangi markalara da sıçrayacak.

Toyota Corolla’nın hatchback versiyonu olan Auris, anavatanı Japonya’da Blade adıyla satılıyor. Toyotacılar ne yaparlarsa yapsınlar Avrupalı otomobil editörlerinin sıkıcı fakat kullanışlı şeklindeki yorumlarına maruz kalmaktan kurtulamadılar. Japonlar aslında daha eğlenceli ve sıkıcı olmayan Auris’ler de üretiyorlar. Fakat sadece Japonya pazarına yönelik olarak. Japonya’da Blade adıyla bilinen Auris’in ürün gamına, bu pazara özel 3.5 litrelik V6 motora sahip bir versiyon eklendi. 280 HP güç ve 345 Nm torkuyla 250 HP’lik VW Golf R32’ye hedef alan bu otomobilin bir süre sonra diğer ülke pazarlarında satılması da gündeme gelebilir.

Kaynak: http://www.direksiyonda.com/

• resim felanda olsa tam olcakmışş
  • Golf r32 yeni kasa ile 300 hp ye yakın olucak
  • japonlarinda compactlara büyük motor sigdirmalari gerekiyordu artik.

250 pslik golfV R32ye rakip olarak gösterildiyse GOLF6 R36 karsisinda sansi yok gibi,vw daha profesyonel bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LethaLMissioN -- 2 Ağustos 2007; 20:22:55 >
  •  280 HP'lik Auris
  • Fiyatı ne kadar acaba?
  • Adi Japonyada "Blade master" karate filmindeki ninjanin adi gibi.

280 HP'lik Auris

280 HP'lik Auris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 2 Ağustos 2007; 22:18:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagdan direksiyon cok acayibime gidiyor ya nedense,resime gözlerimi alistiramiyorum birtürlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

sagdan direksiyon cok acayibime gidiyor ya nedense,resime gözlerimi alistiramiyorum birtürlü

garip ama güzel gibi duruyor. böyle bir arabam olsa alışana kadar baya rezil olurdum galiba
  • Bari tek kapılı spor bir karoser hazırlasalarmış bu motor için..Resmen büyük motorlu aile arabası olmuş bu nerde hırçınlık,sportiflik,karizma ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: LethaLMissioN

japonlarinda compactlara büyük motor sigdirmalari gerekiyordu artik.

250 pslik golfV R32ye rakip olarak gösterildiyse GOLF6 R36 karsisinda sansi yok gibi,vw daha profesyonel bu konuda

motor konusunda diyosan japon arabalarına göre daha profesyonel oldukları soylenemez .. hem küçük hacim motorlarda hem büyük hacim ..
  • bak bunun tasarımı ne kadar güzel. ama auris tam bi aptal görünümlü araba
  • Siyah jant lazım Samsunda var bi tane siyah jant ve spoiler var sadece mükemmel görünüyor tabi araçta siyah
  • Jantlar 14" galiba Sportiflik namına birşey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunami41 -- 3 Ağustos 2007; 7:12:17 >
  • Janta takılma, önemli olan diferansiyel sistemi zaten.
  • Arkası nasılmış.Ön yargı yapmayalım.Ben ilk çıkacağı zaman apmıştım.Önü güzel die(arkasını görmemiştim)Sonra bi baktım.Bu ne biçim kasa böyle
  • performans olarak ta r32 den kesinlikle daha iyidir zaten hp si fazla kasası cok daha şık ve sportif atmosferik motor kosununda cok daha iii bi marka toyota daha doğrusu performans araclarında su arac memlekete gelmez kesin zaten modellerin coğu ve motor çeşitlerinin coğu gelmiyo yazık keşke bizde de olsa
  • bu toyotaya çok sinir oluyorum.adamlar güzel kaliteli sorunsuz araç yapıyolar.motorlarıda süper ama dizaynını hiç yapamıyolar.biraz şişkin çamurluk yapın tamponu kalın yapın biraz estetik koyun araçlara ne var yani. sattığından iki kat satardı o zaman o kaliteyle.
  • Bence alman arabalarına kafa tutabilecek tek marka toyota
    AURIS görünüm olarak çok iyi bence
  • Yeni r32 300 hp olucak aurisun r32 ye kafa tutması bile zor

bu arada yeni GTI 230 hp olucak
    quote:

Orjinalden alıntı: selim82

performans olarak ta r32 den kesinlikle daha iyidir zaten hp si fazla kasası cok daha şık ve sportif atmosferik motor kosununda cok daha iii bi marka toyota daha doğrusu performans araclarında su arac memlekete gelmez kesin zaten modellerin coğu ve motor çeşitlerinin coğu gelmiyo yazık keşke bizde de olsa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.