PC üzerinde sanal makinalar çalışacak, oyun ile pek işim yok ama çokta kötü bir ekran kartı olmaması tercihim. Ayrıca çift monitör bağlamayı planlıyorum. 21 - 24 inch arası monitör tavsiyelerinizi de eklerseniz sevinirim... İlginize şimdiden teşekkürler...
PC üzerinde sanal makinalar çalışacak, oyun ile pek işim yok ama çokta kötü bir ekran kartı olmaması tercihim. Ayrıca çift monitör bağlamayı planlıyorum. 21 - 24 inch arası monitör tavsiyelerinizi de eklerseniz sevinirim... İlginize şimdiden teşekkürler...
Sanal makina için FX-8XXX serisi öneririm.
(Bkz. ben) FX-8320 ile 4-5 tane VMware sanal PC açık kullanırım. Çok çekirdeğin faydası açık şekilde görülüyor. 3770K güçlü ama HT çekirdeğin yerini pek tutmuyor.
Üstelik daha ucuza gelir ve gerekirse iyi ekran kartına da para kalır.
melikulupinar
kullanıcısına yanıt
Oyun için alınmayacaksa zaten 8350 veya 8320 en güzel tercih elbet..
Merhaba, önerileriniz için teşekkürler... İşlemci olarak daha öncede belirttiğim gibi O.C. düşünmediğim için K serisi ilgimi pek çekmiyor. Eski bir AMD kullanıcısı olarak açıkçası INTEL ve AMD arasında hala net bir fikir sahibi de olamadım ama sorun çıkartmayacak (ISINMA vb. gibi) bir sistem istiyorum. Daha önce kullandığım AMD işlemcilerde bu tarz sorunları yaşadım. Ayrıca soğutma sistemlerine de para harcamak pek işime gelmiyor açıkçası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme