Bildirim
2800 TL ye Oyun Bilgisayarı Yardm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sistemin gayet güzel kasa+psu ikilise de gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mihtra
Sistemin gayet güzel kasa+psu ikilise de gayet iyi.
eyw saol kardeşim peki ekran kartı konusunda ne düşünüyosun beni üzermi önümüzdeki 4 yıl içinde ? -
Kesin birşey söyleyemem ama Ultra takıntın yoksa üzmez 4gb versiyonunu bulabilirsen daha iyi olur ama malesef stocklar da yok. alternatif olarak r280 de bakabilirsin. Ama bana sorarsan nvidia. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mihtra
Kesin birşey söyleyemem ama Ultra takıntın yoksa üzmez 4gb versiyonunu bulabilirsen daha iyi olur ama malesef stocklar da yok. alternatif olarak r280 de bakabilirsin. Ama bana sorarsan nvidia.
bende nvidia almayı düşünüyorum kalitesi ve sessizliği yüzünden ama 4gb alırsam ssd yi iptal etmek durumunda kalıcam şu gta5 çıksında bi iyi bi oyun keyfi sunarsa alıcam. şimdilik piyasadaki bütün oyunları ultra da oynatır diyorlar bu kart sonrasında yavaş yavaş kısarız sıkıntı olmaz :) -
Başka görüş bildiricek biri yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4gb al ilerde sikinti olmasin
Ve ya r9 280x toxic alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: mstfylmz08
4gb al ilerde sikinti olmasin
Ve ya r9 280x toxic alabilirsin
hocam biraz araştırdım 4gb ın farkını çift monitör kullanmazsan pek fark olmaz diyolar 1-2 fps dışında -
Ben ileriye donuk olmasi icin dedim.
770 de guzel kartir 2gb olmasi biraz kotu
Ilerde ne gibi oyunlar cikacak belli degil
O yuzden yuksek vram a sahip model seç
quote:
Orijinalden alıntı: mstfylmz08
Ben ileriye donuk olmasi icin dedim.
770 de guzel kartir 2gb olmasi biraz kotu
Ilerde ne gibi oyunlar cikacak belli degil
O yuzden yuksek vram a sahip model seç
Haklısnız ama r9 lar ses olarak başarısız gtx770 in 4gb modelide 2gb ile aynı gibi boşa 100-150 tl gtx 780lerde çok tuzlu kaçıyo arasını bulamıyorum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X