Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.Konu başlığında belirttiğim gibi 2800 TL'ye bilgisayar toplamam da yardımcı olabilir misiniz?Toplama konusunda tam güvenemiyorum kendime o yüzden vatan bilgisayardan alıp her parçayı onlara toplatmak istiyorum.Windows 8 embedded keyi var biliyorsunuzdur benden daha iyi o yüzden windows'a para vermeyeceğim.Monitörüm yok 2800 TL içerisinde bir monitörde olacak.Bir de şunu sormak istiyorum.Windows satın almayacağım bende key var olduğu için bunu toplama için soruyorum sıkıntı ederler mi vatanbilgisayar? Şimdiden teşekkürler
frodho1515
kullanıcısına yanıt
Dostum sıkıntı yapmazlar windows almamanı msi h97 pc mate anakart i5 4460 işlemci zalman z3 plus kasa corsair vs650 psu gskill 8 gb ram 1 tb wd blue hdd sapphire r9 280x tri-x oc ekran kartı toplamda 2455 lira ediyor 350 liralık zevkine göre bir monitör bakabilirsin...
Peki hdd mi almak daha iyi yoksa hdd siz bir 120 gb ssd mi daha iyi ? Arşiv filan yapmıyorum oyunlar için 120 gb yeter mi onu da bilemedim.Ayrıca stok fan yetmeyebilir diye korkuyorum işlemci fanı almak gerekebilir mi?
başka yardımcı olabilecek yok mu ? ssd veya işlemci için bir soğutucu gerekmez mi?