Şimdi Ara

28000 ytl ye ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maks 28.000 ytl bütçem var ve üniversite öğrencisiyim.

2006 Golf ve 2006 Astra arasında kalmış durumdayım bana ne tavsiye edersiniz? Ve Golf ün bir sürü modeli var Primeline, Midline, Confortline vs. aralarında ne farklar var ?

• Merhabalar .

Alıcagın araç C sınıfı olucak sanırım .

Golf alıcaksan alıcagın araç Comfortline olmalı , arasında donanım farkları var. Bunu VW sitesine girip detaylıca ögrenebilirsin.

Astra düşünüyor isen Njoy paketli bir astra tercih etmelisin.

Ben olsam 28.000 YTL param olsa o civarlara sattığım Vectra dan alırdım tekrar. Çünkü aracın şuan piyasası çok düşük 47.000 YTL ye ben 2004 de sıfır aldıgım aracımı 20.000 YTL altına satıyorum ...

Vectra Astra ve golf ile kıyaslanmayacak konfor ve genişliğe sahip. Onun dışında ikisinden de gösterişli bir araç .

Bak bu benim aracım :http://www.sahibinden.com/emsalsiz_vectra-_c_2004_70_000_km_siyah_full_aksesuarWQQaXQQ4049841WQQpXQQdisplayitem

Hem spor hemde ağır bir araç. Düşünmeni tavsiye ederim. Güzel bi vectra bulup uzun süre zevk ile kullanabilirsin.

• Bu arada merak ettim biraz araştırma yaptım .

Golf ün fiyatları çok yüksek. 1.6 FSI Comfortline donanımlı 2006 model güzle golfler 30.000 YTL ile 34.000 YTL arasında .

Astra 1.3 CDTİ lar ise dedigim gibi njoy donanımlıları 30.000 YTL civarında.

2006 model biraz zor gibi gözüküyor biraz modeli düşük olursa istedigin aracı bulabilirsin.

• golf dusunecek iseniz 2005 modellerde olan sportline donanımlı golfleri 28bın ytl ye bulabilirsiniz biraz araştırır iseniz.
    golflerde 1.6 102 hp lik ve 1.6 115 hp lik fsi motorlar mevcuttur bu seriilerde.
    tavsiyem 1.6 115 hp lik fsi dir.ozellikle uzun yolda neredeyse dizel gibi davranır gayet az yakar.
    midline ile comfortline arasinda bircok fark bulunmaktadir.
    ayrıca yılara gore de ciddi donaım farkları vardir golflerde.
    mesela 2005 modeller de direksiyondan kumanda tuşları opsiyonel dir.aynı zamanda sis farlari bile opsiyonel di (comfortline da bile)
    gecen yıllarda bircok donanım standart oldu.
    ancak 28 bine eger golf bakcak isenız benım tavsiyem sportline donanımdır.hem karartmali iç farları şık durur,hem full dış parçalar govde rengidir hemde jantları guzeldir ve 16" dir.
    bu donanım daha sonraki yıllarda yapılmadi yerini goal ve tour donanımlara bıraktı.

astra konusunda derin bilgim olmasa da enjoy donanımı fena dedğildir.ancak golf comfortline a gore eksileri mevcut idi ben en baktıgımda.mesla enjoy donaımda c.control yoktu.sensorler eksikti.
    ancak bircok kişi enjoy-+spor paket alıyordu.nese işin o kısmını astrayı daha iyi tanıyan arkadaşlar açıklasın

bu iki araç c sınıfı compact araçlar içerisinde en sıkı 2 rakiptir.
    golf un konfor olayı ve malzeme kalitesi birazdaha yuksektir.bununla birlikte tabii astraya gore daha pahalıdır.
    2 araçdan da pişman olmazsiniz.
    2 side guzel secim olur.
    (nette 24-25-26 bın ytl lere gayet guzel opel astra lar mevcuttu)

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

Öncelikle sedan araç pek düşünmediğim için Vectraya olumlu bakmıyorum

Golf Sportline gerçekten müthiş bir araba ama bu fiyat aralığına bulabileceğimi pek düşünmüyorum :(

Golfe kaymaya çalışıyorum Astradan ancak mali durum buna pek elvermiyecek sanırım
  • http://sahibinden.com/2004_golf_1_6_fsi_otomatikWQQaXQQ6316425WQQpXQQdisplayitem

28500 ytl, 47bın km de triptronık golf 1.6 fsi sportline
  • http://www.araba.com/1018384.html

Bugün yukardaki ilandaki arabayı almak için ilanda açı geçen galeriye gittim. Ve arabanın istanbul plakalı olduğunu öğrendim. Biraz araştırınca arabanın istanbulda bir oto kiralama şirketinden alındığını gördüm. Dolayısıyla biraz daha ayrıntılı araştırma yaptım ve arabanın en son 50.000km de servise gittiğini öğrendim. Ama araba 36.000'de gözüküyor.

Dakika 1, gol 1... Şimdi arkadaşlar; yukardaki arkadaşın verdiği ilandaki araba son derece uygun ama yine bir galeriden ve yine istanbuldan. Ben ankaradayım, gider alırım o dert değil de; peki sizce nasıl güvenicez, nerden alıcaz bu arabayı. 1 haftadır resmen sürünüyorum herkes birbirini kazıklama derdinde...

• quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Merhabalar .

Golf alıcaksan alıcagın araç Comfortline olmalı , arasında donanım farkları var. Bunu VW sitesine girip detaylıca ögrenebilirsin.

Ben olsam 28.000 YTL param olsa o civarlara sattığım Vectra dan alırdım tekrar. Çünkü aracın şuan piyasası çok düşük 47.000 YTL ye ben 2004 de sıfır aldıgım aracımı 20.000 YTL altına satıyorum ...

Vectra Astra ve golf ile kıyaslanmayacak konfor ve genişliğe sahip. Onun dışında ikisinden de gösterişli bir araç .

Bak bu benim aracım :http://www.sahibinden.com/emsalsiz_vectra-_c_2004_70_000_km_siyah_full_aksesuarWQQaXQQ4049841WQQpXQQdisplayitem

Hem spor hemde ağır bir araç. Düşünmeni tavsiye ederim. Güzel bi vectra bulup uzun süre zevk ile kullanabilirsin.

o vectra seninmi???

bişi yi merak ediyorum lpg nasıl gidiyo vectrda performans nasıl...

• Beğendiğin araç galeride, pazarda veya nerdeyse, gideceksin aracın yetkili servisine (mesela toyota ise ankarada toyana falan) götürecen vereceksin parasını bir test yaptıracaksın. Sana herşeyini çıkartacaklar. Resmi servisler olduğundan seni kandırma riskleride yoktur. Özel test servislerinede götürebilirsin ama satıcının tanıdığı bir servis olma ihtimalide var bunu unutma. Son olarak toyota ve hondaların hb modellerinede bak.
  • 2003 model honda accord alırdım ben olsam şöle siyahından
  • @volkaaan06

Araç benim aracım . Lpg çok bişey farketmiyor öyle çok hissedilir bi kayıp yok .

@SavasimAdmin

Arkadaşım baktıgın ilan ASTRA ESSENTİA yani en boşu. Sis farı dahil hiç bişi yok çok kötü bi donanıma sahip. 28.000 YTL ye çok güzel araçlar var.

Hatta sen beni msn ine ekle bi abimizde 2004 GOLF var. Araç sürekli kapalı garajda ve 30.000 KM de mi ne orjinal. Aracın üzerinde tamponun altında dahil 1 adet çizik yok , fiyatını sorarız. Aracın üzerinde şuan müzik sistemi vs. var ama hariçte satabilir. O model ondan daha temiz bi araç bulaiblirsen ben bedavaya verebilirim benim aracımı

Bahsettigim araç bu ilandaki araç.

http://www.sahibinden.com/golf_5_krom_kapi_citasiWQQaXQQ4919413WQQpXQQdisplayitem

2004 Modellere baktıgını görünce aklıma geldi . Dedigim gibi bundan temizi imkansız. Aracın orjinal tamponları vs. hepsi özel şekilde muhafaza edilmiş duruyor. Abimiz biraz fazla titiz olurda aracı görürsen anlarsın.

msn : rst-tuning@live.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhn_ -- 30 Ocak 2008; 12:26:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Beğendiğin araç galeride, pazarda veya nerdeyse, gideceksin aracın yetkili servisine (mesela toyota ise ankarada toyana falan) götürecen vereceksin parasını bir test yaptıracaksın. Sana herşeyini çıkartacaklar. Resmi servisler olduğundan seni kandırma riskleride yoktur. Özel test servislerinede götürebilirsin ama satıcının tanıdığı bir servis olma ihtimalide var bunu unutma. Son olarak toyota ve hondaların hb modellerinede bak.

Peki bu servislerde 10.000-30.000 km azaltılmış araçları anlayabiliyorlar mı ? Bu kadar düşük rakamlarda farkedilemediğini duymuştum.

17.000 km de araç alıcam diye 47000 de almak istemem açıkçası :)
  • mutlaka ve mutlaka Golf diyorum . Şaşma amanın sakın Opel alma FSI iyidir. Artık donanımını da sen bilirsin
  • 0 km mitsubishi colt amt al. hem donanımlı hem ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Merhabalar .

Plakayı çok sevdim ''CCK''

• quote:

Orjinalden alıntı: SavasimAdmin

Arkadaşlar maks 28.000 ytl bütçem var ve üniversite öğrencisiyim.

2006 Golf ve 2006 Astra arasında kalmış durumdayım bana ne tavsiye edersiniz? Ve Golf ün bir sürü modeli var Primeline, Midline, Confortline vs. aralarında ne farklar var ?

bütçeni zorlayabilirsen 28-29 a sportline almanı tavsiye ederim sunroof lu ama primline alma çift taraflı otomatik kliması yok
    tabi öğrencisin istersen bu paraya 1.3 cdti enjoy paket alabilirsin bol bolda gezersin hatta 26-27 ye bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.