Şimdi Ara

2800TLYE KADAR TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Batarya kullanımı , stabilitesi ( performansı) , yazılım destegi iyi olan ve cok ısınmayan bir telefon almak istiyorum.Bütçem 2800 tlye kadar önerilerinizi bekliyorum .(Samsung s6 kullandım mümkünse önerileriniz s6 dısında olsun . )

Not: Birkaç arkadaşım htc one m9 u önerdi .Bu telefon hakkındaki yorumlarınızıda yazabilirseniz sevinirim .Teşekkürler.

• estm2995 E kullanıcısına yanıt
    kardeş 1.5 a y bekle ocakta s7 al
  • patren kullanıcısına yanıt
    kardesim tavsiye icin tesekkurler ama farkli bi marka kullanmak istiyorum .Htc one m9 veya sony z5 hakkinda ne dusunuyorsun ?
  • estm2995 E kullanıcısına yanıt
    ben olsam z5 almam sd 820leri telefonları beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

ben olsam z5 almam sd 820leri telefonları beklerim
    z5premıum
  • Forumda bir arkadas yazmis 1200 e m9 almis. Detaylarini sorabilirsin. Bence bu fiyatlarda İphone 6s yada en iyi android Note 5 i dusunun. Z5 basta kamera ve performans olarak Note 5 in epey gerisinde. G4 un kamerasi bile Z5 ten cok cok daha iyi
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    z5 premiumu dusundumde sp10 ve 4k ekrani olmasi kafami kurcaliyo.O ekrana batarya yeter mi ayrica telefon cok fazla isinir mi diye sorularim var .Detayli bi incelemesinin olmamasida durumu iyice belirsizlestiriyor .
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    iphone dusundum fakat 16 gbtinin yetecegini sanmiyorum 32ligide 3000nin ustunde bu yuzden almamaya karar verdim .Note 5 icinde s6 kullandigimdan dolayi touchwizden acayip sıkıldım farkli bi marka dusunuyorum .Kameraya gelirsek arka kamerayi cok fazla kullanmam genelde on kamerayi az da olsa kullaniyorum .Suan kafamda m9 var forumunada baktim herseyin daha iyi oldugunu isinmanin azaldigini kameranin az da olsa iyiletirildigini yazanlar var .Ayrica stabilite daha onemli bence touchwizin arada sapitmasindan biktim .
  • Z5 olabilir.
  • Z5
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Z5
    z5 premium ısı sorunu da büyük bir ihtimal çözülecek
  • İphone almıyorsan ondan sonrali en stabil telefon htc m9 ona yönelebilirsin. 32 gb hafızası var kamerası da muazzam. Ama tabiki almadan önce deneyin. Samsunga bulaşmayın. Belki lg g4 düşünülebilir. M9 g4 arasında birsürü karşılaştırma vardır youtubede izleyin kendinizde test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estm2995

iphone dusundum fakat 16 gbtinin yetecegini sanmiyorum 32ligide 3000nin ustunde bu yuzden almamaya karar verdim .Note 5 icinde s6 kullandigimdan dolayi touchwizden acayip sıkıldım farkli bi marka dusunuyorum .Kameraya gelirsek arka kamerayi cok fazla kullanmam genelde on kamerayi az da olsa kullaniyorum .Suan kafamda m9 var forumunada baktim herseyin daha iyi oldugunu isinmanin azaldigini kameranin az da olsa iyiletirildigini yazanlar var .Ayrica stabilite daha onemli bence touchwizin arada sapitmasindan biktim .

O zaman M9 mantikli gorunuyor
  • Oberyn.Martell kullanıcısına yanıt
    m9 aklimda zatende ilk defa kamerasini oven birini duydum .Genelde diger telefonlardan ( s6 note5 g4 ) bi tik geri oldugunu soyluyolar.M9 kullaniyorsaniz bataryasi ve isinmasi hakkinda bilgi verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estm2995 -- 16 Kasım 2015; 13:09:27 >
  • quote:

m9 aklimda zatende ilk defa kamerasini oven birini duydum .Genelde diger telefonlardan ( s6 note5 g4 ) bi tik geri oldugunu soyluyolar.M9 kullaniyorsaniz bataryasi ve isinmasi hakkinda bilgi verebilir misiniz ?
    z5 ya da z5 premium kalıyor geriye
  • M9 un kamerasi cidden geride Note 5 G4 e gore ondan emin olabilirsiniz
  • quote:

z5 premiumu dusundumde sp10 ve 4k ekrani olmasi kafami kurcaliyo.O ekrana batarya yeter mi ayrica telefon cok fazla isinir mi diye sorularim var .Detayli bi incelemesinin olmamasida durumu iyice belirsizlestiriyor .

Z5p nin yurtdisi forumlarda incelemesi var dakikalarca 4k video ile bile sikintinyok.android cephesinin zirvesidir z5premium
  • quote:

Daha önceden m8 kullanıyodum şimdi iphone6 kullanıyorum. M8 kullanırken arkadasımın i6 sından daha iyi fotolar çekiyodum. M8 böyleyse m9 nasıldır siz düşünün. M8 in arkadındakı 4 ultrapixellik kamera m9 un ön kamerası.
  • Z5 yapıştır
  • Tesekkurler yorumlar icin m9 alindi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.