Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 11 telefonumun şarjının iki video izleme ile bitmesinden bıktığım için yeni bir telefon almak istiyorum. Androidler hakkında hiçbir bilgim yok. Oyun oynayan biri değilim ilk isteğim telefonun şarjı uzun gitsin uğraşmadigin zaman kendi kendine yiyip bitmesin. İkinci isteğim ise nispeten hızlı olması. iPhone’ların belki tek güzel yani tıkladığınız anda her şey şak diye açılıyor. Onun haricindekilerin benim için çok bir önemi yok. 20.000 tl bütçem var. Ne tavsiye edersiniz?

tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bütçe ile Poco x6 pro, Poco f5, Samsung a55, Nothing phone 2a, Honor 90 olabilir ustam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Talk -- 18 Temmuz 2024; 11:55:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim alakana bakıyorum

• earvas65 E kullanıcısına yanıt
    İnfinix GT 20 Pro, Tecno Camon 30 Premier, İnfinix Note 40 Pro Plus,Mi 13 T Pro, Poco X6 Pro F/P krallarıdır..

• İphone dan Androide geçecekseniz eğer Samsung dışına çok çıkmamanızı öneririm. Huawei Android olsa onu önerirdim bir de.

Tabi 20 bin liraya en iyi ihtimalle s22 gibi birkaç yılın amiral gemisini alabilirsiniz fakat bataryası zayıf cihazın.

S23 fe düşünülebilir bir tık iyi bataryaya sahip. Veya orta seviye son model A55 cihazı batarya yönünden memnun edecektir.

Onun dışında kendimin de takibinde olan S21fe 2.nesil uygun fiyatıyla düşünülebilir.

Samsung tarafında 20 bine kadar olan önerilerim bunlardır.

Fakat iphone 11 döneminin amiral gemisi olması dolayısıyla kamera yönünden S22 hariç diğerlerinin önünde olacaktır.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam bunlara da bakayım

• circassianman kullanıcısına yanıt

Peki a73’e ne dersiniz s21 , s22 ile mukayese edilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earvas65 -- 21 Temmuz 2024; 15:26:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı eski modeller yerine son çıkan trend cihazları önerdim bahsettiğiniz bütçe ile yurtdışı amiral gemisi düzeyine yakın cihazlara bakın

• Zayıf Batarya, teşekkür ederim hocam alakanıza onlara da bakıyorum öğrenmeye çalışıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.