Telefon tavsiyesi
Merhaba.
İphone 11 telefonumun şarjının iki video izleme ile bitmesinden bıktığım için yeni bir telefon almak istiyorum. Androidler hakkında hiçbir bilgim yok. Oyun oynayan biri değilim ilk isteğim telefonun şarjı uzun gitsin uğraşmadigin zaman kendi kendine yiyip bitmesin. İkinci isteğim ise nispeten hızlı olması. iPhone’ların belki tek güzel yani tıkladığınız anda her şey şak diye açılıyor. Onun haricindekilerin benim için çok bir önemi yok. 20.000 tl bütçem var. Ne tavsiye edersiniz?
tesekkur ederim
Telefon tavsiyesi
Merhaba.
İphone 11 telefonumun şarjının iki video izleme ile bitmesinden bıktığım için yeni bir telefon almak istiyorum. Androidler hakkında hiçbir bilgim yok. Oyun oynayan biri değilim ilk isteğim telefonun şarjı uzun gitsin uğraşmadigin zaman kendi kendine yiyip bitmesin. İkinci isteğim ise nispeten hızlı olması. iPhone’ların belki tek güzel yani tıkladığınız anda her şey şak diye açılıyor. Onun haricindekilerin benim için çok bir önemi yok. 20.000 tl bütçem var. Ne tavsiye edersiniz?
tesekkur ederim
Kilometreyi İleri Almak
Merhabalar.
Bir aracımız var 12-13 yıldır bizde. Satıcıyı tanıyan birinden öğrendik ki aracımızın kilometresi 30-40 bin geri alınmış. Şimdi aracı satmak istiyoruz ama bu halde satmak olmaz, km geri alınmış deyince de haklı olarak kimse alıcı olmak istemiyor. Ben kilometreyi orijinal haline getirmek istiyorum ancak hiçbir bilgim yok bu konuda. Ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Mitsubishi ASX LPG Normal mi
Merhaba. 2011 model aracımız var lovato marka tesisat mevcut. Yaklaşık 27-28 litre LPG alıyor ve uzun yol şehir için fark etmeksizin 280-300 km arası götürüyor. Ortalama 80-110 km hızla kullanıyoruz. Arabayı 2 yıl önce aldık ve abim ilk aldığımızda uzun yolda 450 km civarı gittiğini söylüyor.
Benim sorum bu sarfiyat normal mi ve 450 km gitmesi mümkün mü yoksa abim yanlış mı hatırlıyor. Teşekkürler
Jant Boyama Sonrası Ses
Merhabalar.
Dün sanayide bir ustaya jantları boyattım. Akşam aldığımda jantlar ve kaliper boyanmış disklerde herhangi bir boya yok. Gel gelelim taktım vitese araba hareket etmiyor zamkla yapışmış gibi biraz gaz verdim tak diye ses geldi hareket etti araba . Ancak frene basınca sanki balata sıyırıyor gibi ses çıkarıyor cızırtı olarak. Acaba normal mi zamanla geçer mi ne olmuş olabilir.
FAXI TÜRKÇE YAPMA
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 976 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar