ncs'ye ugradım 3-5 dakika Prometeia ile oc denemem oldu. ve hiç zorlanmadan dediğiniz hıza ulaştım daha yukarısını deneme fırsatım olmadı inşallah 1gün boyunca test etme imkanım olacak detaylı bir şekilde testleri vericem.
hatta 3dmark bitirdim sistem abitnf7 1.9v 2800mhz resimleri yarın atıl bey belki mailime atar görürsünüz 2800mhz ilk 3dmarkımı tabi benim değil ama en azından bana nasip oldu:)
Arbiter kullandiğiniz işlemci neydi
xpmw ama fark etceğini pek düşünmüyorum yani bendeki işlemciyide götürsem yine yapar ben yeni aldım yeşil wpmw şu anda 2200mhz'i 1.44load 1.49 idle da rahat kullanıyor bu işlemcide 2800 yapar sanırım. sisteme 1.92verip 29003dmark alma fırsatım olucak inşallah hatt kendi yaptırdığım bakır soğutucuları mosteflere koyup daha yüksek değerlere zorlıycam bi rekor ümidi ile.mesela 3000mhz tabi board izin verirse belli bir volttan sonra açmayabilir board.
Prometia guzel bir lüks:)
yine kodlara daldık hadi hayırlısı şu sitenin tam linki veririmisini konunun geçtiği.
www.overclockers.com -- cpu database
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme