Şimdi Ara

Satılık Amd Ryzen 4650g + Fan 3000 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Amd Ryzen 4650g + Fan 3000 TL.

Hali hazırda sistemde kullanımı devam etmektedir. Igpu'ya sahip olduğu için ekran kartına ihtiyaç duymadan pek çok basit eğlence oyunu oynayabilirsiniz. Tabii ki o kadar güçlü bir işlemci yada igpu ya sahip değil. Tray işlemci olarak almıştım, garantisi olduğunu sanmıyorum.

Fiyat: 3000 TL. Kargo benden.

Takas sadece 5600 ile olur. Onu da önden almak koşulu ile. Testlerimi yaparım sonrasında size bu işlemciyi kargolarım.

Satılık Amd Ryzen 4650g + Fan 3000 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Reborned kullanıcısına yanıt
    R5 5600G kaç TL hiç baktınız mı ?

yada takas teklifine kim evet der )))
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

5600g 5000 tl. 5600 3300 tl civarlarında sıfırı. 2. elde daha da uygun?

AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Grafik birimi arayan biri varsa takasa girişelim dedim bende. Yanlış bir şey görmüyorum. 5600g aramıyorum.

Piyasadan uzaksınız muhtemelen ((

Modeller , fiyatlar , ikinci el , donanımhaber ikinci el ve takas/alış veriş şekli konusun sa maalesef eksiğiniz var ((

Plan size göre güzel ama bir o kadar da maalesef mantıksız olmuş (((

Zaten zamanla fark edersiniz ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Piyasadan uzaksınız muhtemelen ((

Modeller , fiyatlar , ikinci el , donanımhaber ikinci el ve takas/alış veriş şekli konusun sa maalesef eksiğiniz var ((

Plan size göre güzel ama bir o kadar da maalesef mantıksız olmuş (((

Zaten zamanla fark edersiniz ,

Hocam başkalarının ne kadara sattığı beni çok ilgilendiren bir durum değil. Daha ucuza satıyorlarsa buyursun onlardan alsınlar. Bu forumda kaçıncı yılım. Ne kadar yazmamı beklediğinizi çok merak ediyorum. Kargoyu da ben karşılıyorum. Biri teklif verir ona göre hareket ederiz.

Takas konusuna gelince, takas meraklıları var bu forumda yeterince zaman geçirdiyseniz, bilirsiniz.

kargo 70 TL zaten )) Pratik birisi iseniz.

Ben de bu ürün 3000 tl etmez ve kimse r5 5600 ile takasa gitmez dedim. Zaten r5 5600G dh de zaman zaman 2800/2900 TL oluyor.

Ayrıca elinde R5 5600 olan birisi 3200/3300 TL ister ) gidip Apu ( g serisi ) cpu ile takasa girmez.

Takasa girecek kişi de yine ( üyeliğinizle alakalı değil ) size bu fiyatta ki ürünü gönderip sizin test etmenizi bekleyip sonra da gelecek diğer ürünü beklemez.

DH de şuanda 32gb ikinci el kutusuz / faturasız / garantisi olmadayan hafıza kartını 400 TL satan birisi var. Halbu ki HB/Amazon sistesin de Sıfır 64GB daha hızlı fatura/garantil olan ürün 160/400 TL arasında ( 230/250 TL 64gb 100mb/sn )

Şimdi sen gidip 32 gb hiç bir garantisi olmayan ve kutusuz ikinci el ürüne 400 TL mi verirsin yoksa 64 GB olanı sıfır kkartınla adresine bedava teslim mi alırsın ?

İkinci elin bir mantığı var ve senin ki de bunun pembesi. Sadece zaman geçince anlayacaksın o başka. DH de değil ama !! İkinci el piyasa da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 18 Aralık 2024; 0:14:42 >

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Boş yere konuyu kirletiyosun. İlk cümleni gördükten sonra devamını okumadım.

Sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.