Şimdi Ara

Cpu Mining RIG ( Açık Kasa )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Cpu Mining RIG ( Açık Kasa )
    Merhaba arkadaşlar. Kasalara aşırı para vermek istemeyenler ve mining sistem kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

Fiyat: 199 TL ( Vidalar dahil değildir.)

5 ve üzeri alımda kargo ücreti bana ait.

Dolap uygulaması üzerinden güvence ile satın alabilirsiniz.

Fotoğraflar bana ait.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 199 TL Miktar : 199 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Kazan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hoş tasarım, sfx güç kaynağı anakart altına yedirilirse güzel olabilir.

• Ryzen kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da düşündüm ama en mantıklı tasarım bu, diğer türlü güç kaynağının ısısı anakarta vuruyor ve en az 15cm yükseklik artıyor.
  • Güzel tasarım 2 anakartı tek bir psu'dan da çalıştırabilirsiniz böylece hem yer ve psu'dan tasarruf etmiş olursunuz bu arada 10 adet anakart için standı toplam 750 TL'den bastırmıştım fiyatta indirime giderseniz en azından toplu alım için iyi olabilir hayırlı satışlar.

• 7 adet berdush42'ye satıldı. 🙂
  • ekran kartı takarsak kırılma ihtimali olurmu pinlerin?

• Güncel oyuncu kartlarını takmak pek mantıklı olmaz, PCI-ex soketini zorlayacaktır. Tek slotlu basit kartlar kısa süreli idare edebilir. Riser ile PSU üstünde kullanım daha sağlıklı olur ve hoş görünür.

• İşinize yarabilir :) Kendim bir tasarımcı ve 3d baskıcısına yaptırmıştım. Satmak için değil kendim kullanırım bir zaman diye :)

2 ATX formdaki anakart 1 psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi je3em -- 16 Haziran 2024; 22:55:14 >

• je3em kullanıcısına yanıt
    Güzel tasarımmış 🙂 Şu sıralar çok yoğun olduğum için aklımdaki projelere yetişemiyorum ama yakındır.

Ekran kartı takılan modeli de tasarlayacağım...
  • Tasarım + basım + kargo 500 tl ye yaptılar sağolsunlar. Konuda mesajım dursun güncelleme ve yeni ürünleri merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.