Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Cpu Mining RIG ( Açık Kasa )
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Hocam onu da düşündüm ama en mantıklı tasarım bu, diğer türlü güç kaynağının ısısı anakarta vuruyor ve en az 15cm yükseklik artıyor. ______________________________
-
Güzel tasarım 2 anakartı tek bir psu'dan da çalıştırabilirsiniz böylece hem yer ve psu'dan tasarruf etmiş olursunuz bu arada 10 adet anakart için standı toplam 750 TL'den bastırmıştım fiyatta indirime giderseniz en azından toplu alım için iyi olabilir hayırlı satışlar.
-
7 adet berdush42'ye satıldı. 🙂 ______________________________
-
ekran kartı takarsak kırılma ihtimali olurmu pinlerin?
-
Güncel oyuncu kartlarını takmak pek mantıklı olmaz, PCI-ex soketini zorlayacaktır. Tek slotlu basit kartlar kısa süreli idare edebilir. Riser ile PSU üstünde kullanım daha sağlıklı olur ve hoş görünür.
-
İşinize yarabilir :) Kendim bir tasarımcı ve 3d baskıcısına yaptırmıştım. Satmak için değil kendim kullanırım bir zaman diye :)
2 ATX formdaki anakart 1 psu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi je3em -- 16 Haziran 2024; 22:55:14 >
-
Güzel tasarımmış 🙂 Şu sıralar çok yoğun olduğum için aklımdaki projelere yetişemiyorum ama yakındır.
Ekran kartı takılan modeli de tasarlayacağım...______________________________
-
Tasarım + basım + kargo 500 tl ye yaptılar sağolsunlar. Konuda mesajım dursun güncelleme ve yeni ürünleri merak ediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X