V.O.K 'u kaçıranlar buradan devam etsin.
Güç kaynağı için söylediklerim burada da geçerli sonradan mutlaka değiştirin.
Stok: 100 Adet
Hazır sistem arayanlar kaçırmasın brom yine efsane sistem çıkarmış görüntüsü de epey şık duruyor.
Tek eksisi güç kaynağı ileride kaliteli bir güç kaynağı ile değiştirirsiniz bu fiyata böyle sistem bulunmuyor bir de kasa mATX boyutlarda yani ATX anakart takamazsınız alırken bilerek alın.
Özelleştirmeden Goodram 6000Mhz CL30 seçmek mantıklı olur parça değiştirmeden de alınabilir ama alacak olsam öyle alırdım hatta demonte alıp anakartı satıp haricen Biostar B650 anakarttan bile alınabilir ama psu bana güven vermiyor kasa mesh ok ama fanlar ring rgb 4-pin molex ucuz etin yahnisi işte.
Haa unutmadan almayı düşünenler 1429,95 TL daha koyup 3060 ile alabilir.
Yapıştırın açlığınızı yatıştırın.
Hepsipay ile alımda 2.500 TL Hepsipara geri ödemesi var.
Edit: Videosu varmış elemanı bilmem tanımam ama takipçin oldu mu bu memlekette firmalarla iş yapıyorsun onu çok iyi biliyorum her neyse bu eleman da anlaşıp çekmiş alıp almaması size kalmış.
Bu arada kasanın renkleri değişmiyor tek renk turkuaz yanıyor baştan söyleyeyim sonradan sürprizle karşılaşmayın bir de alanlar pc'yi açtıklarında biostan fan devir hızını Max. çeksinler yoksa düşük voltajdan fanlar yanıp sönüyor sinir bozucu bir şey ve sanırım DeepCool markası Sinerji'ye mallarını sattığı için (kasa+psu+soğutucu vs.) belli bir satış adedi oranında rebate yani indirimler sağlıyor olmalı ki muhtemelen o parayı da influencerlara video çeksinler diye veriyorlar.
Kasa + psu iyi değil B760M anakart DDR4'lü sistem sadece mağazalarda diyor telefonla sipariş verilebiliyor mu bilmiyorum.
Anakart güzel, işlemci de öyle ama bu sisteme 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 ram kiti yakışır o zaman çiçek gibi olur 1080p oyunculukta 2 sene daha götürür ama hakkı gerçekte 2K.
Ekran kartı için ısınıyor diyorlar yorum yapmıyorum, ramler 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL46 yani bu parayı vereceksen en az 32GB olmalıydı bence, kasanın tipini beğenmedim 40K veriyorsun aldığın kasaya bak güç kaynağı için de Allaha emanetsiniz bu benim görüşüm alacaklar +365 TL farkla XIGMATEK GAMING X II SİYAH ODIN II modelini seçip alabilir.
Vatan Bilgisayar şayet 7500F-RTX 4070 SUPER-32GB DDR5 RAM-1TB M.2 SSD ve THERMALTAKE S200 TG 650W 80+ ARGB 35.999 TL fiyatlı bir ürün çıkarsın yok satar net söylüyorum ama çıkarmıyor inatla stokları eritmek bahanesiyle elde kalanları satmaya çalışıyor.
Şu notu da düşeyim tükenen sistemi Vatan 1 ay önce aynı fiyata satmıştı alacak olanlar parça kalitesi ve aradaki farkları mutlaka dikkate alsın.
F/P sistem dediğin böyle olur hem DDR5'li hem de Thermaltake beyaz cicili bicili kasalı eksisi ekran kartı 8GB ve diski 500GB yap şunu da 1TB en azından değil mi her neyse diğer konuda paylaştığım DDR4'lü sistemi alanlar pişman mı?
16GB ekran kartlı DDR4 sistem.
İş Bankası ve Yapı kredi kartlarına hala taksit yok ve epeydir satışta stok bitecek mi diye bekledim ama bitmedi demek ki bir yerde sorun var.
Biraz GOAT çakması gibi olmuş GoHot
Fiyat günümüz için fena değil gibi 6000Mhz CL30 DDR5 ram olması güzel gerçi kasanın tipini pek beğenmesem de 4 adet ARGB fanı var en azından ayrıca videoda kasada ekstra fan kontrolcü olduğu da görülüyor bu da güzel çünkü anakartın kendisinde bir ARGB soketi bulunmuyor.
Özetle güç kaynağı haricinde bu sistem piyasa koşullarında bizi kurtarır mı derseniz güç kaynağını sonradan değiştirmek şartı ile bence kurtarır peki F/P mi derseniz bence tam olarak değil.
Şimdi videoyu çeken arkadaş sistemde kullanılan aynı parçaları tek tek toplayarak sistemin 3.573 TL daha uyguna geldiğini söylese de (bakın burası çok önemli !!) ama gerçekte kimse birebir aynı parçaları toplayıp FPS karşılaştırması yapma hatasına düşmez öyle değil mi?
Bu noktada sorum şu; bu sisteme denk bir konfigte 25K bandında tüm parçaların tek tek toplandığı ve RTX 4060 Ti 16GB ekran kartlı benzer bir kasa sizce toplanabilir mi? Önerisi olan varsa aşağıya yazın tartışalım.
AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL
Anakart güzel fiyatı da öyle vade farksız 6 taksit avantajı da cabası.
Sadece DH 'den 96 referanslı satış. Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. Kargo aksi belirtilmedikçe alıcıya aittir. |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.882
İkinci El Bölümü Mesajları: 674
Konularının görüntülenme sayısı: 228.045 (Bu ay: 5.415)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 879 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware