AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL
Anakart güzel fiyatı da öyle vade farksız 6 taksit avantajı da cabası.
Satıcıyı bilmiyorum ama yorumlara cevap veriyor ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Anlık 7700 XT fiyatları : https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-7700-xt,1,2.html
2.elden ucuz sıfır ram.
Kit ram için güzel fiyat.
İş Bankası'na neden taksit yok Eyy Vatan kim tek çekim alacak bunu her neyse ben alamadım ama DH ahalisi bari faydalansın yapıştırın Türkiye'de bu fiyat rakipsiz.
Hepsi aynı özellikte neden copy paste 3 sistem çıkartırsın Gaming Gen Tr hadi benim içinde ayrı bir HWS sistem çıkart o zaman.
Her neyse isteyen alabilir ekran kartı güzel + soğutucu da öyle başka bir esprisi yok..
1TB M.2 SSD'li 20K altı sistem yapıştırın.
4060 Ti seçince fiyat 24.769TL oluyor lakin ekran kartının dandik termal macun probleminden kaynaklı mıdır soğutucu kaynaklı mıdır bilinmez tam yükte Hotspot ısınma problemi mevcut sistemi alacaklar dikkate alsın mutlaka.
ACER Aspire 5 A515 - 11.899 TL
İşlemci güzel, depolama iyi, satıcı Mediamarkt, vade farksız 9 taksit avantajı var tek dez avantajı rami 8GB ama tek 8GB mı 4 + 4GB mi o belirsiz alacak olanlar dikkate alsın.
İncelemesi:
AMD Ryzen 5 8400F Tray - 4.618 TL
400-500 TL civarı indirim var 4nm yeni nesil işlemci 16MB Cache bellek dez avantajı.
Sadece DH 'den 96 referanslı satış. Satışlarımı önce ücret sonra kargo şeklinde gerçekleştiririm. Kargo aksi belirtilmedikçe alıcıya aittir. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.845
İkinci El Bölümü Mesajları: 666
Konularının görüntülenme sayısı: 217.277 (Bu ay: 5.387)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 869 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware