amazon MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX Anakart https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDS873GFAnakart güzel fiyatı da öyle vade farksız 6 taksit avantajı da cabası. |
AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL
-
-
Bende o fiyat gözükmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıMSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI 6600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI DP M.2 USB 3.2 ATX Anakart | ITOPYAhttps://www.itopya.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-6600mhzoc-ddr5-soket-am5-hdmi-dp-m2-usb-32-atx-anakart_u20407
Stok bitmiştir ama Itopya'da bir tık pahalıya var.
-
Rog strix b650 a mı bu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen eşit kalite, MSI modelin VRM specleri bir tık daha iyiye benziyor, karşılığında da Rog Strix'in PCIe physical lane sayısı daha fazla diye okudum. Hangisi ucuzsa onu almak daha mantıklı.
-
Fiyatlar aynıysa?
Fiyatlar aynıysa ben olsam rog alırdım. Ama tercih meselesi. Daha doğrusu şans meselesi. Bazen en kral anakartlar bile arıza yapabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakartın fiyatı çok iyi de 7800x3d'leri gün geçtikçe artıyorlar çakallar. 17'den 20lere çıktı 2 günde.
-
9800ler onu fiyatlıyor alakasız bir durumda şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 19 Kasım 2024; 10:2:38 >
Stokta 7 adet görünüyor kaçıranlar için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rog var elimde,tomada alabilirim eski sistemimde mortar wifi kullanıyordum şimdi çok arada derede kaldım.
Rog efendi için bios problemleri var diyorlardı devam ediyor mu bilemiyorum.
Tomada bişi duymadım ancak faz sayısı yüksek olmasına karşın bir kaç donanım daha kısık rog a göre.
Siz neden rog alırdınız?
-
bende Asus ROG Strix B650-A Gaming WiFi ile bu model arasında kalmıştım. baktım MSI da optik ses çıkışı var Asus u direk eledim. Anakart satın alırken önceliğim optik ses çıkışının olup olmaması. Diğer özellikleri hemen hemen aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X