Şimdi Ara

AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL

AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TLamazon
    MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX Anakart
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDS873GF

Anakart güzel fiyatı da öyle vade farksız 6 taksit avantajı da cabası. AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL 

• Bende o fiyat gözükmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL
    AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TLıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI 6600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI DP M.2 USB 3.2 ATX Anakart | ITOPYA
    https://www.itopya.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-6600mhzoc-ddr5-soket-am5-hdmi-dp-m2-usb-32-atx-anakart_u20407

Stok bitmiştir ama Itopya'da bir tık pahalıya var. AMAZON // MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI - 7.499 TL 

• Rog strix b650 a mı bu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt

Hemen hemen eşit kalite, MSI modelin VRM specleri bir tık daha iyiye benziyor, karşılığında da Rog Strix'in PCIe physical lane sayısı daha fazla diye okudum. Hangisi ucuzsa onu almak daha mantıklı.

• Fiyatlar aynıysa?

• özket kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar aynıysa ben olsam rog alırdım. Ama tercih meselesi. Daha doğrusu şans meselesi. Bazen en kral anakartlar bile arıza yapabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın fiyatı çok iyi de 7800x3d'leri gün geçtikçe artıyorlar çakallar. 17'den 20lere çıktı 2 günde.

• GLaDiaC kullanıcısına yanıt

9800ler onu fiyatlıyor alakasız bir durumda şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 19 Kasım 2024; 10:2:38 >
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Stokta 7 adet görünüyor kaçıranlar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcake± kullanıcısına yanıt

Rog var elimde,tomada alabilirim eski sistemimde mortar wifi kullanıyordum şimdi çok arada derede kaldım.

Rog efendi için bios problemleri var diyorlardı devam ediyor mu bilemiyorum.

Tomada bişi duymadım ancak faz sayısı yüksek olmasına karşın bir kaç donanım daha kısık rog a göre.

Siz neden rog alırdınız?

• bende Asus ROG Strix B650-A Gaming WiFi ile bu model arasında kalmıştım. baktım MSI da optik ses çıkışı var Asus u direk eledim. Anakart satın alırken önceliğim optik ses çıkışının olup olmaması. Diğer özellikleri hemen hemen aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.