www.vatanbilgisayar.com INTEL I5 12400F-H610M K-RTX 4060 TI 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-k-rtx-4060-ti-16gb-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html16GB ekran kartlı DDR4 sistem. İş Bankası ve Yapı kredi kartlarına hala taksit yok ve epeydir satışta stok bitecek mi diye bekledim ama bitmedi demek ki bir yerde sorun var. |
VATAN YENİ SİSTEM // 12400F-H610M K-RTX 4060 Ti 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM - 25.499 TL
-
-
9 gibi aldım bu modeli. Sipariş onay bekliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu pc wifi anakart olsa tam istediğim gibi olurdu ama böyle bir seçenek çıkmıyor
-
Şu hazır sistemlerde kasaları bir şekilde değiştirmeye çalışın Powerboost falan aman diyeyim tam bir made in china. Rampage, Zalman eh işte bence TT'nin altına düşmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Kasım 2024; 1:58:50 > -
Aldık bakalım benimki de onay bekliyor diyor haber verdiğin için teşekkürler
-
17 Kasım da "INTEL I3 14100F-H610M K--RTX 4060-500GB M.2 SSD-16GB RAM sistem " sipariş verdim, 26 Kasım da kargoya verildi.
Süre biraz uzun bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba üstadım. Bununla her oyun oynanır mı? Birde wifi den internete girebilmek için nasıl bir aparat lazım?
Vatan bu ürüne herhalde sınırsız stok açtı siteye açılalı 1 gün oldu hala stok bitmedi.
Hep diyorum yok GOAT'mış yok zartmış zurtmuş şu influencerlara firmalar para yedireceğine adam gibi F/P sistem çıkartsalar sürekli satarlar doğru fiyat her zaman sattırır pazarlamanın altın kuralıdır istese kasayı da Thermaltake yaparlardı ama nasılsa bunu da alırlar diye düşünmüşler çöp kasa+psu'yu millete kitlediler ama bak o da kapış kapış gidiyor maşallah.
-
hocam genel anlamda iyi midir. alınır mı? ileride sorun çıkarır mı? ddr4 kötü mü? ileride ekleme yapılır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan63 -- 27 Kasım 2024; 19:4:39 > -
Keşke kasayı Termal tek yapsaydık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran kartı için bile alınır ileriye dönük bir kart lakin kasayı değiştirip almanız daha sağlıklı olur önde 3 adet ARGB fanı var arka egsoz fan ise renksiz düz. 👍
bilgisizliğim için özür. yani fan sayısı az, bundan dolayı ısınır mı demek istediniz sonuç olarak yanma vs olur mu? tavsiye edeceğiniz pahalı olmayan bir kasa önerisi var mıdır? teşekkürler
-
Mevcut konfigürasyonda bu kasa zaten 4 adet fan ile geliyor ısınma yapmaz ama fanlar PWM değil yani tek devirde dönen 800 veya 1000 RPM 4-pin molex girişli ucuz fanlardan giriş segmenti bu tip kasalarda genelde bu ring RGB dedikleri fanlardan kullanılıyor maliyeti düşürmek için bu kasadaki problem olan şey kasa değil güç kaynağıdır.
Rampage markası Çin'de ürettirdiği ve üzerine marka basıp sattığı bir güç kaynağı kullanıyor testlerinde 80+ olduğu söyleniyor ama ben yine de bu güç kaynağını kullanmamayı tercih ederdim olay bu kasa olarak özelliklerine göre fiyatının iyi olduğunu düşündüğüm aşağıdaki kasayı tercih edebilirsiniz.
Kasada dik ekran kartı desteğinden tutun hem ön hem de üst kısma takılabilen 360mm sıvı soğutucu desteği mevcut ek olarak da 4 adet ARGB fan ile geliyor yayla gibi kasa sisteminiz ısınma yapmaz ve montaj zorluğu da yaşamazsınız.
Satıcısı Hepsiburada, eğer Premium üyesiyseniz Hepsipay ile alımda %3 Hepsipara kazancınız olur sonraki alışverişinizde Hepsiburada'dan alacağınız farklı bir ürün fiyatından düşersiniz daha uyguna gelir ayrıca Hepsiburada World Premium kartınız varsa da onu Hepsipaye tanımladığınızda ve bu kart ile alımda %3'e ek olarak ekstra %5 World puan kazanırsınız her türlü avantajlıya gelir.
www.hepsiburada.comDark DKCHMAXV30 MAXIMA V30, 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, Fiyatıhttps://app.hb.biz/PXEutt55HLUVGüç kaynağı olarak da aşağıdaki modeli alabilirsiniz giriş segmenti sistemler için yeterlidir yorumları okuyun ne demek istediğimi anlarsınız ayrıca ürünü Nays üzerinden alırsanız da 200 TL fiyattan geri iade alırsınız daha uyguna gelir tam F/P üründür.
www.n11.comNzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750w-80-bronze-moduler-olmayan-guc-kaynagi-48469755?magaza=aptekteknoloji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 27 Kasım 2024; 22:28:17 >
-
Tekrar stokta
Stok bitmiş miydi?
Az önce bu sistemi aldım.Kasayı TT yaparak 950 TL fazladan verdim, ziraat kredi kartına 3 taksit yaptı , 1000 TL bankkart lira geldi ve kesilecek esktreyede 1500 TL indirim olucak, aslında yarını bekleyecektim daha iyi sistem gelir diye ama stok biter diye beklemek istemedim.
Ben de almayı düşünüyorum. kasayı TT, Ram i 32 yapıp ve anakartı b760 a değiştirip alayım diyorum.
30k oluyor o zaman anakartta o kadar farka değecek bir özellik göremedim
Ziraat kartlara 1500 indirim + 1000 para puan 3 taksit olarak aldım.
ram 32 yaptım. Fiyat performans olarak süper oldu. Teşekkürler.
-
Hocam o tarz değişiklikler yapıp alacağınıza bu sistem 30 bine daha mantıklı değil mi ? itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıModArt-X22 / INTEL Core i5 13400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC EVO Edition 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/modartx22intelcorei513400fasusgeforcertx4060tidualocevoedition16gb16gbddr5_h27504
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meandroslu -- 29 Kasım 2024; 7:50:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- msi shout out
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X