Şimdi Ara

284TL - Halo S12(2-pack) 5GHz/2.4GHz AC1200 Tüm Ev Wi-Fi Sistemi (Tükendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
12
Favori
8.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

5dk önce almıştım iptal ettiğime değmez sanırım. Yinede teşekkürler.

Değer hocam niye değmesin. 5 dk uğraşırsınız en fazla. 25 TL kazançlı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkaya90 -- 24 Ekim 2020; 18:7:9 >
  • alperkaya90 kullanıcısına yanıt
    👍 Yaptım hocam dediğinizi. Dediniz gibi 5dk da oluyormuş 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekstra 25 TL indirimi görünce aldım ben de. Teşekkürler.

En kötü ış yerinde kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 24 Ekim 2020; 18:47:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperkaya90 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam ekledim, kendim de 2 adet almıştım, iptal edip yeniden ayrı hesaplardan aldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş, yetişemedik. Neyse, 11/11'de yine buna yakın fiyatlara düşer diye umut ediyorum. O zaman alırız kısmetse...

• tekrar stokta ürün

• Malesef. Bende stokta yok görünüyor. Sayfayı refresh ettiniz mi ?

• mesaji yazdigimda stok mevcuttu. şu an bendede stok yok görünüyor. sanirim ara ara stok geliyor.

• ahmetbey14 A kullanıcısına yanıt
    İptal edenler oluyordur belki

• 802.11ax destekliyor mu?

• wagenhaus W kullanıcısına yanıt
    S3 olan 2.4Ghz ve 300mbps,
    S12 olan 2.4ghz (300mbps) ve 5ghz (867mbps) dual veriyor + bir kaç post önce videosunu paylaştığım MU-MIMO özelliği var.

Yayın gücünü bilmiyorum S3’ün hocam ama S12 sağlam.

• kalpakci kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam.

• Ürün bugün teslim edildi, kurulumunu yaptım ama beklediğim performansı alamadım acaba yerleşim yerleri ile ilgili bir hata mı yaptım? Ev net 165m2 ve modem ile yatak odası arasında 2 oda daha var. Ben birisini mecburen modemin yanına diğerini de yatak odasına koydum ama aldığım hız 30mb/s civarlarında. Tabi ki eski haline göre fark var ama konu sahibi arkadaş gibi 90mb's'ler alamadım. Var mı bir fikri olan, acaba bu ev için 3'lü sistem mi kurmak gerekiyor?

Edit: 100mb fiber internet kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 27 Ekim 2020; 15:28:0 >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt

Hocam hem size hem de diğer almış olan arkadaşlara referans olsun diye soruyorum;

* Modemin Wifi'yı kapalı veya Halo S12 farklı isimde olsun ve Halo s12'lerin ikisi de eşleşmiş olsun

1- Ana kutu yanında iken ne huz değeri alıyorsunuz?

2- 2. kutuya yakın olduğunuzda ne kadar hız değeri alıyorsunuz?

3- LAN Kablosu ile bir laptopa bağlayıp hız değerlerine bakabilir misiniz?

4- 5GHZ bir cihaz ile mi deniyorsunuz, yoksa 2.4 mü?

• Benim de ürünler bugün geldi fakat kurulumunu haftasonu yapacağım. 4'lü sistem kuracağım. Birisini "lan" ile modeme bağlayıp, ana dağıtıcı olarak; diğerlerini de mesh sistemi olarak tanıttıktan sonra;

-Modemin kablosuz özelliğini kapatmak mı?

-Modemin kablosuz özelliğini açık bırakıp Mesh Sisteminin tamamını farklı bir isimle adlandırmak mı?

Neden böyle soruyorum? Ev daha önce dediğim gibi dubleks... Mesh sistemini 2 koridor ve 2 antrede kuracağım. Balkon ise biraz uzak kalıyor.Ethernet kablosunu daha uzun tutup modemi de balkona yakın tutup, kablosuz özelliğini de burada kullanma babında soruyorum bunu. Ya da hiç ismi değiştirmeye gerek kalmaz mı? Çakışma olabilir diye kablosuz ismini değiştirmeyi düşündüm.

Biraz karışık anlattım sanırım.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt

Önce bence Modemin Wifi'ını tamamen kapatıp bir deneyin, mümkünatı varsa, balkona da yakın birini konumlandırın.

İlla altlı üstlü olmasına gerek yok cihazların. VV şeklinde de kurabilirsin :)

Baktın verim alamadın, o zaman farklı isimle Modemi balkona yanaştırmaya yönelebilirsin.

• HULKBABA H kullanıcısına yanıt
    Şöyle; modemin wifilerı kapalı, laptop ve telefondan denedim modemin yanında ortalama 50-60 arası alıyor cihazlar, ikinci kutunun yanında da 30-40 arası alıyor. Kablo ile masaüstüne bağladığımda internet stabil değildi ama 93 aldı. Siz yüksek aldığınızı belirttiğiniz için ben de sizin gibi yatak odasında 80-90 alırım diye düşünmüştüm o yüzden tatmin olmadım ama eskiye göre tabi ki daha iyi. Ama çözemediğim bir sorun var; s12’lere bağlandıktan sonra philips hue cihazlarımdan bildirim alamıyorum, home uygulamasında cihazlar çevrimdışı görünüyor. Ama modeme bağlanınca her şey düzeliyor. Hue’lerin köprüsü kablo ile modeme bağlı, bu sorunu nasıl çözebilirim?

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden yazacağım konuyu yukarı çıkarmamak icin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.