Hadi ya beykent yuzde 50 gecen sene 25.1 k ile kapatmis birde bilim yuzde 50 33.9 k ile kapatmis sence oralar olmazmi hic ihtimal yokmu
Özel tıplardan biri rahat gelir bence
Okan veya medipol %50 burslu diş kesin gelir bence ama daha üsttekilerden de gelme ihtimali var. İnşallah gönlünüze göre olur.
ObrakadabraO
kullanıcısına yanıt
Keske hic umudum kalmadi sence hangisi olur
Monchi80M
kullanıcısına yanıt
Sanko 25 yada bilim yzde 50 olma ihtimali nedir hocam gelmezmi
Monchi80M
kullanıcısına yanıt
Birde birsey diyecegim bu sene adakent dis yzde 50 yeni acildi ve kibrista sizce onun gelms ihtimali mdipole gore daha yuksek degilmidir
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Bilim ya da Beykent falan olur bence rahat olun ama daha garanti olması açısından keşke Haliç ve Yeni Yüzyıl'ı da yazsaydınız bunlarda baya kontenjan artışı vardı.
Up
ObrakadabraO
kullanıcısına yanıt
Hocam yeniyuzyil ve halic ucretli oluyodu tam ucretli maddi durumumuz bunlara uygun oyuzden tercih edemedim insallah dediginiz gibi cikar
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Sanko %25 bu sene yeni eklenmiş sanırım, olabilir. istanbul bilim %50 de olabilir, geçen sene dolmamış gördüğüm kadarıyla. İnşallah kazanırsınız. 😊
Çok benzer tercihler yapmışız hocam aynı yer gelirse haberleşelim. Benim de sıralama 28743.
yüzbaşısteve
kullanıcısına yanıt
Bilim gelir gibi ona dikkat etmemisim ama keske yazmasaydin bilim i çünkü gidenler pisman oluyor.
Benim 23k sizcr bana kaç k lık diş gelir
Up
Up up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme