Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün sertifikayı trafik şubeye bıraktım parmak izimi falan aldılar yarın sabah ehliyetimi alıyorum :)

29 Ağustosta yazılı sınava girmiştim 3-4 ekimde direksiyon sınavında kalmıştım ara sınav olan 17 Ekim sınavında direksiyondan geçtim ve bugün itibariyle ehliyetimi alıp cüzdanıma koymuş bulunmaktayım.Allah kaza bela göstermez inşallah.

Hocam 11 günde nasıl alabildin? Ben 3 ekimde girip kazanmıştım. Daha 2 gün önce anca sertifikayı alabildim. Daha randevu alamadım emniyetten. Hep dolu gözüküyor. Yeni yıla kadar alırım umarım. Ne meşakkatli is şu ehliyet yav

Bizim burada ehliyet için randevu almaya gerek yok direk gittim emniyete herhalde fazla sıra yoktu ertesi gün hazır olur dedi polis memur ben de aldım :)

55 yazdığına göre samsundasin değil mi?

İşte büyük şehirde oturmanın dezavantajları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet samsundayım o açıdan şanslıyım :D yoksa ben de şuan bekliyor olurdum herhalde büyük ihtimal :D herhalde alırsın 1 haftaya ya sen de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet samsundayım o açıdan şanslıyım :D yoksa ben de şuan bekliyor olurdum herhalde büyük ihtimal :D herhalde alırsın 1 haftaya ya sen de

Önümüzdeki hafta randevu alabilsem bile benim vizelerim olacağı için biraz zor gözüküyor malesef.

Hep meb in ısguzarligi ya. 3 ekimde girdiğim sınavın sertifikasını anca 3 hafta sonra gonderebildiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ehliyeti aldım.Şöförler cemiyeti dosya için benden 25 tl aldı makbuzda verdi.Ancak üzerinde 1.25 tl yazıyor neyin parası bu ? Gelen herkesten alıyorlardı.Böyle bir şey varmı bilen varsa yazabilir mi ? Eğer yok ise bimere şikayet edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Bugün ehliyeti aldım.Şöförler cemiyeti dosya için benden 25 tl aldı makbuzda verdi.Ancak üzerinde 1.25 tl yazıyor neyin parası bu ? Gelen herkesten alıyorlardı.Böyle bir şey varmı bilen varsa yazabilir mi ? Eğer yok ise bimere şikayet edeceğim.

Bana 30 TL demişlerdi çok para dedim 20 TL ver o zaman dediler 20 ye aldım sonra başka kurslar 50 TL istiyor falan dedi bana öylesine. Kaptırabildiğine galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün aldım ehliyeti. Kurstan dosyamı alırken 20 lira istediler benden de verdik tabi neyse sonra ben harç parasını ziraat bankasından yatırdım B sınıfı sürücü belgesi harç ücreti diyerekten ama bankadan aldığınız makbuzun üstüne 'TAHSİL EDİLMİŞTİR' kaşesi bastırıp imzalatın yoksa benim gibi geri gider öyle yaparsınız Harç ücretini yatırdıkdan sonra makbuzla birlikte emniyete gidiyoruz ordan parmak izimizi verip çıktımızı alıyoruz. İçerden sıra alıp tüm belgeleri teslim ediyoruz 119 TL ile birlikte. Sonrası sıraya kalmış,ben yarım saat sonra aldım ehliyeti

• Bugün msj geldi sertifikanız onaylandı diye kursa gidip aldım para falan istemediler. İsteseler de vermeyecektim zaten.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.