Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Daha parayı yatırmadım, yarın alacağım, parayı da yarın yatırıp emniyete bırakacağım dosyayı. Aynı gün alabilirim herhalde.

Hocam halkbank atmnin onunden gecerken ugradim da. Odeme nasil yapiliyor, ehliyet ile ilgili bie bölüm goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Daha parayı yatırmadım, yarın alacağım, parayı da yarın yatırıp emniyete bırakacağım dosyayı. Aynı gün alabilirim herhalde.

Hocam halkbank atmnin onunden gecerken ugradim da. Odeme nasil yapiliyor, ehliyet ile ilgili bie bölüm goremedim

ATM'den yapılmıyormuş içeriden ödeniyormuş.
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Hocam iyi aksamlae. Kan grubu sonucum bugun geldi, fakat a4 kaginda geldi. Kan grubu karti gerekli mi? Yeniden mi test yaptirmam laxim baska yerde. A4de ismim soyismim tc kimlik numaram dogum tarihim kan degerlerim ve kan grubum yaziyor. Siszce dosyaya bunu koysam sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben sağlık ocağına gittim bana da kart vermiyoruz kağıt veriyoruz dediler sonra ben gittim Özel Poliklinikten 5 TL'ye aldım kart verdiler. Emniyeti arayıp sorabilirsin onu kabul ediyorlar mı diye.

Bu arada bugün ehliyeti aldım arkadaşlar. Halk Bankası'na gidip sıra alıyorsunuz hangi sınıf ehliyet alacaksanız belirtiyorsunuz ve ücretini ödüyorsunuz. B sınıfı harcı 382 TL. Sonra oradan verilen makbuzu dosyaya koyuyorsunuz.

Emniyete gittim sonra, tanıdık vardı sıra beklemeden direkt parmak izi vermeye gittim, zaten ehliyet işlemleri yapılan yerle parmak izi verilen yer aynı yerde. Parmak izini çıktı olarak veriyorlar. Sonra gerekli belgeleri alıyorlar 2 yere ve ehliyetin arkasına imza atıyorsunuz. Ehliyet ortadan ikiye ayrık olarak geliyor sonra birleştiriyorlar. 119 TL kart parası ödüyorsunuz ve ehliyetin basılmasını bekliyorsunuz. Benimki yarım saat sonra hazırdı gittim tanıdıktan ehliyeti aldım ve trafiğe çıktım. Herkese kazasız sürüşler, inşallah en kısa sürede alırsınız ehliyetinizi.

• quote:

Valla ben sağlık ocağına gittim bana da kart vermiyoruz kağıt veriyoruz dediler sonra ben gittim Özel Poliklinikten 5 TL'ye aldım kart verdiler. Emniyeti arayıp sorabilirsin onu kabul ediyorlar mı diye.

Bu arada bugün ehliyeti aldım arkadaşlar. Halk Bankası'na gidip sıra alıyorsunuz hangi sınıf ehliyet alacaksanız belirtiyorsunuz ve ücretini ödüyorsunuz. B sınıfı harcı 382 TL. Sonra oradan verilen makbuzu dosyaya koyuyorsunuz.

Emniyete gittim sonra, tanıdık vardı sıra beklemeden direkt parmak izi vermeye gittim, zaten ehliyet işlemleri yapılan yerle parmak izi verilen yer aynı yerde. Parmak izini çıktı olarak veriyorlar. Sonra gerekli belgeleri alıyorlar 2 yere ve ehliyetin arkasına imza atıyorsunuz. Ehliyet ortadan ikiye ayrık olarak geliyor sonra birleştiriyorlar. 119 TL kart parası ödüyorsunuz ve ehliyetin basılmasını bekliyorsunuz. Benimki yarım saat sonra hazırdı gittim tanıdıktan ehliyeti aldım ve trafiğe çıktım. Herkese kazasız sürüşler, inşallah en kısa sürede alırsınız ehliyetinizi.

380+120?
    her fırsatta geçiriyorlar ama bunlar ya...
    hayırlı olsun

• @dörtçeker biktiniz hocam benden

Hocam dosyadaki vesikaliklari yenisiyle degistirmemiz mumkun mu acaba? Ehliyetde, dosyamdaki vesikalik fotografin olmasini istemiyorum. Ehliyetden sonra degistirmekde pahali oluyor herhalde. Mumkun mu acaba bilginiz var mi?

• quote:

@dörtçeker biktiniz hocam benden

Hocam dosyadaki vesikaliklari yenisiyle degistirmemiz mumkun mu acaba? Ehliyetde, dosyamdaki vesikalik fotografin olmasini istemiyorum. Ehliyetden sonra degistirmekde pahali oluyor herhalde. Mumkun mu acaba bilginiz var mi?

Yok hocam ne bıkması sora sora öğreniyoruz. Kursunuza sorun daha önceki fotoğrafları herhangi bir belgede kullanmışlar mı diye. Kullanmamışlarsa değiştirebilirsiniz bence.

• Yarın direksiyon sınavı olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blind Man

Yarın direksiyon sınavı olan var mı ?

3-4 Ekim'de kalanlar haftaya girecek yarın giren olmaz sanırım. Ben de kaldım.
  • Ben kalmadım. Direk 10 ekime direksiyon sınavı tarihi verdiler. Yazılı sınava 29 ağustosta girdim.

• quote:

Ben kalmadım. Direk 10 ekime direksiyon sınavı tarihi verdiler. Yazılı sınava 29 ağustosta girdim.

İlginç.

• quote:

Ben kalmadım. Direk 10 ekime direksiyon sınavı tarihi verdiler. Yazılı sınava 29 ağustosta girdim.

29 da bende yaziliya girdim ama haftaya direksiyon sinavi var.

• Şu an yazılı sınavdan geldim. Kursun verdiği kitaptaki soruların birebir aynıları çıktı. Bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Umarım herkes geçer.

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Sizinkini de baya ertelemişler. Sınavım sabah 10'daydı, geçtim.

• Bana suan suruslerin iyi boyle devam edersen gacersin diyorlar bakalim nolcak. Hayirli olsun artik ehliyet

• Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Banada öyle diyorlardı. Sınavda rahat olmaya bak gerisi geliyor.

• sürüş sınavında bi sorun olmadı.
    kavşağa girerken sakindi hızlıca girip çıkayım derken kavşağın ortasındayken 4 yoldan doluştular kavşağa, sağ tarafa 50 cm kala duran bi tır yanaştı, arkadaki hoca tırstı tabi :D sonra basıp çıktım. onun dışında son kavşağa girerken sinyal vermeyi unuttum.
    büyük ihtimal geçerim gibi görünüyor, inşallah.
    da 500 lirayı nasıl vercem orası sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: N20

sürüş sınavında bi sorun olmadı.
    kavşağa girerken sakindi hızlıca girip çıkayım derken kavşağın ortasındayken 4 yoldan doluştular kavşağa, sağ tarafa 50 cm kala duran bi tır yanaştı, arkadaki hoca tırstı tabi :D sonra basıp çıktım. onun dışında son kavşağa girerken sinyal vermeyi unuttum.

Yapicak birsey yok maalesef.. Cezasida 3.600tl.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N20

sürüş sınavında bi sorun olmadı.

Yapicak birsey yok maalesef.. Cezasida 3.600tl.

Ne cezası hocam

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.