Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msahin55

Bugün 16.00'da sınavım var umarım geçerim. Herkese başarılar.

Dün 2 tur ders aldım ne güzel sürdüm bugün heyecandan sol ayağım resmen titredi. Ve sonuç yokuşta stop. Heyecanı yenen geçer bu sınavı başka bir şey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun parkı falan da ettım.Arabayı bır kere stop ettırdım klıma acık dıye ama hemen calıstırıp hemen devam ettım.Bır sey demedıler yokusta da kaldırdım aracı falan gerı aldıgım yere gerı koydum.Kotu bır sey demedıler gectım mı bılmıyorum.

Edit:Geçmişim çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 4 Ekim 2015; 20:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampada babalara geldim sırf heyecan

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Rampada babalara geldim sırf heyecan

Aynen ben de. Bu heyecan yüzünden oluyor hep. Önümüzdeki sınav ne zaman biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

Aynen ben de. Bu heyecan yüzünden oluyor hep. Önümüzdeki sınav ne zaman biliyor musunuz?

Bu sinavdan kalanlar 16-17 ekimde girecek hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Teşekkürler. Şu heyecanı yenmek için ne yaptınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Teşekkürler. Şu heyecanı yenmek için ne yaptınız?

Hocam ben uzun zamandir arac kullaniyorum. Yalnizca park icin heyecanliyfim. Daha dogrusu korkuyordum. Park edince gecti korkum.ve heyecanim, maalwsef birsey oneremiycem size

• Arkadaşlar sertifikaya soyadımın bir harfini yanlış yazmışlar kurs müdürü arkasına doğrusu budur vs diyerek yazı yazdı kaşeledi ve imzaladı.sonra bir polise arayıp sordular sorun olmaz dedi o da sizce sorun olur mu bilen duyan varmı ?
  • Ben 20 Eylül'de sınava girdim hala belgeleri alamadım kurstan. Kan grubu kartı da alacağım belgeleri bekliyorum. Araya bayram girmesi kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Ben 20 Eylül'de sınava girdim hala belgeleri alamadım kurstan. Kan grubu kartı da alacağım belgeleri bekliyorum. Araya bayram girmesi kötü oldu.

Hocam kan grubu kartini kim istedi, kurstan alicaginiz dosyayi emniyete vermek yetmiyor mu ehliyeti alabilmek icin?

• Kan grubu kartını emniyet istiyormuş. Kursan belgeleri aldıktan sonra emniyete dosyayı verirken harç makbuzuyla birlikte onun da olması gerekiyor. Kimliğinde kan grubun yazıyorsa gerek yokmuş.

Belgeleri aldıktan sonraki süreç şöyle, 381 TL bankaya harç yatırıyorsunuz makbuzunu kurstan aldığınız belgelerin içine koyuyorsunuz sonra emniyetten randevu alıyorsunuz randevu saatinde gidin ilk önce parmak izinizi alın onu da dosyaya koyun en son 119 TL kart ödemesini yapın ve belgeleri teslim edin. Daha sonra kartınız basılacak ve gidip alacaksınız.
  • Az önce mesaj geldi, dosya hazırmış. Buraya yazmamı bekliyorlardı herhalde

• quote:

Az önce mesaj geldi, dosya hazırmış. Buraya yazmamı bekliyorlardı herhalde

Gozunuz aydin hocam

İsin kolay kismi kaldi herhalde. İnsallah anlattiginiz kadar basitdir. Emniyetde tanidiginiz var mi? Randevu masil alicaksiniz cok kalabalik oluyormus

• Teşekkür ederim darısı başınıza. Emniyette tanıdık var randevusuz vericem belgeleri aynı gün de alırsın dedi. Kuzenim de aynı şekilde almıştı

• quote:

Teşekkür ederim darısı başınıza. Emniyette tanıdık var randevusuz vericem belgeleri aynı gün de alırsın dedi. Kuzenim de aynı şekilde almıştı

Hocam bir tanidikda ben ariyorum, babamin cevresi genis onun olmasa bile surucu kursundaki hocadan istiycem yardim olmasini. Rutbesi ne. Yani nereden tanidik gerekiyor?

Ekleme: hocam parmak izini nasil koyucaksiniz dosyaya ve kan grup kartinizi? Parmak izini vermemiz ne kadar surer

Su konudada butun sorulari size sordum. Sıkılmadan cevapladiniz allah razi olsun hocam sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 5 Ekim 2015; 18:40:49 >
  • Parmak izini bastırıyorsun sana hemen çıkartıp veriyorlar sanırım. Ehliyeti aldıktan sonra da sınavdan sonraki evreleri detaylıca anlatacağım. Emniyette herhangi bir memur olabilir oradakileri tanısın yeter. Parmak izini ve kan grubu kartını şeffaf dosyanın içine koyuyorsun işte.

• Az önce ilk dersimi aldım.2 saat sürdü 19:00-21:00.İlk söylemem gereken,araba dediğin Mercedes A180 gibi olcak aga yok böyle bir araba.Hayatımda ilk defa bugun araba kullandım.İlk 30 saat hoca trafikte 50 60 kez dur kalk yaptırdı durdurdu kaldırdı 2 metre gıttım durdurdu devam ettirdi.Sonra dedi ki arabada ben yokum gibi düşün istedigini yap.Tabii ki yönlendirdi.6-7 kez stop ettirdim,oda hayatımda ilk defa araba kullandım normaldir diye düşünüyorum.Sonra İstanbulda aksam iş cıkısı saatinde trafikte hicde fena degildim.Trafik cok varken gazı debriyajla saglamayı ogrendım.Yanı dur kalk yapmak yerıne yarım debrıyajla yavas yavas trafıkte durdum gıttım.1 kere yolda stop ettirdim arkadakı mınıbuscu ustume cıkacaktı.Şimdi yarın 2 saat daha var toplam 12 saat.Kolay gibi duruyor araba kullanmak.

• Az önce dosyayı aldım. Dosyada 6 tane vesikalık, Sürücü Kursuna Müracaat Formu, Mezuniyet belgesi, kimlik fotokopisi, sabıka kaydı, sağlık raporu ve sürücü sertifikası var. Bir de buna kan grubu kartınızı koyuyorsunuz.

Dosyayı aldıktan sonra Halk Bankası'na 382 TL Maliye Harcı yatırıyorsunuz makbuzunu dosyanın içine koyuyorsunuz. Sonra emniyetten randevu alıyorsunuz, tanıdık biri varsa randevuya gerek yok. Emniyette parmak izinizi alıyorlar onun da kağıdını dosyanıza koyuyorsunuz ve 119 TL kart bedeli ödüyorsunuz. Size verilen tarihte de ehliyetinizi alıyorsunuz.
  • quote:

Az önce dosyayı aldım. Dosyada 6 tane vesikalık, Sürücü Kursuna Müracaat Formu, Mezuniyet belgesi, kimlik fotokopisi, sabıka kaydı, sağlık raporu ve sürücü sertifikası var. Bir de buna kan grubu kartınızı koyuyorsunuz.

Dosyayı aldıktan sonra Halk Bankası'na 382 TL Maliye Harcı yatırıyorsunuz makbuzunu dosyanın içine koyuyorsunuz. Sonra emniyetten randevu alıyorsunuz, tanıdık biri varsa randevuya gerek yok. Emniyette parmak izinizi alıyorlar onun da kağıdını dosyanıza koyuyorsunuz ve 119 TL kart bedeli ödüyorsunuz. Size verilen tarihte de ehliyetinizi alıyorsunuz.

Bugun icinde alabilecek misiniz hocam ehliyeti

• Daha parayı yatırmadım, yarın alacağım, parayı da yarın yatırıp emniyete bırakacağım dosyayı. Aynı gün alabilirim herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dörtçeker -- 6 Ekim 2015; 13:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.