Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Hayır kurstan evrakları aldım. Emniyete verdim. Emniyet dedi ki bir gün sonra gel ehliyetini al süreç bu kadar.

Daha detaylı bilgi için;

http://erhangenc.com.tr/ehliyet-alma-sureci-nasil-isler/

Hocam iste burayi okudum, dediklerinize ek parmak izi ve mavi dosya olayi karistirdi aklimi. Randevuya gitmeden once parmak izi nasil.vericez ve soforler odasindan nasil alicaz mavi dosya.

Neyse ya, gwrekli bilgilendirmeyi kurstan ogrenirim. tesekkurler hocam

Dosyayı kurstan aldıktan sonra şoförler odasına gidip mavi dosyayı alıyorsunuz. Parmak izini randevu günü emniyette ilk iş olarak yapacaksınız :)

• quote:

quote:

quote:

Hayır kurstan evrakları aldım. Emniyete verdim. Emniyet dedi ki bir gün sonra gel ehliyetini al süreç bu kadar.

Daha detaylı bilgi için;

http://erhangenc.com.tr/ehliyet-alma-sureci-nasil-isler/

Hocam iste burayi okudum, dediklerinize ek parmak izi ve mavi dosya olayi karistirdi aklimi. Randevuya gitmeden once parmak izi nasil.vericez ve soforler odasindan nasil alicaz mavi dosya.

Neyse ya, gwrekli bilgilendirmeyi kurstan ogrenirim. tesekkurler hocam

Dosyayı kurstan aldıktan sonra şoförler odasına gidip mavi dosyayı alıyorsunuz. Parmak izini randevu günü emniyette ilk iş olarak yapacaksınız :)

çok çok teşekkürler hocam

• beyler ben geçen ki sınavda kaldım 3-4 ekime giremiyormuşum,17sinde olan sınav varmış ona da girmeyeceğim kasımda gireceğim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

beyler ben geçen ki sınavda kaldım 3-4 ekime giremiyormuşum,17sinde olan sınav varmış ona da girmeyeceğim kasımda gireceğim artık.

3-4 ekimde kalanlar 17-18ekimdekine girebiliyor mu hocam bilginiz var mi?

• quote:

quote:

beyler ben geçen ki sınavda kaldım 3-4 ekime giremiyormuşum,17sinde olan sınav varmış ona da girmeyeceğim kasımda gireceğim artık.

Onu bilmiyorum hocam ben en Son sınav da kaldım bu sınavda yer yokmuş şehir dısına gidenler buna giremiyormus ders programı falan doluymus sanırım yorgunluktan ama 3-4 de kalanlar girebilir diye tahmin ediyorum.

Direksiyon 15 günde aralıkla mı oluyor?

• quote:

quote:

quote:

Onu bilmiyorum hocam ben en Son sınav da kaldım bu sınavda yer yokmuş şehir dısına gidenler buna giremiyormus ders programı falan doluymus sanırım yorgunluktan ama 3-4 de kalanlar girebilir diye tahmin ediyorum.

Direksiyon 15 günde aralıkla mı oluyor?

3-4 yildir soforum diyebilirim. Ama yapamoyorum abi park etmeyi ya. Yok boyle birsey, bu nasil sistem. E5'e otobana cikarsinlar kar pistinde araba kullandirdinlar. 2 hamlede park nedir...

Ben cidden baya stres yaptim. Umarim tek seferde gecebilirim. 1 ekim saat 10da son dersimi alicam. Sadece park calisicam ama kalabalik olucakmis. Umarim yardimci olue komisyon park ederken

• Heyecan yapma hiç arabaya binmeden önce aşırı heyecan yapıyo herkes komisyon yaşlı olursa iyi okur genç olursa onlar çok acımasız

• Arkadaslae hava sartlarindan dolayi ertelenme durumu yok dimi sinavin? Alttarafi yagmur yagiuor yalnizca silecek calisicak ek olarak

• quote:

Arkadaslae hava sartlarindan dolayi ertelenme durumu yok dimi sinavin? Alttarafi yagmur yagiuor yalnizca silecek calisicak ek olarak

Ertelenmemesi adaylar için daha iyi bence. en azından yağmur altında çalışma da yapmış olursunuz hemde herkes daha tedarikli olur.
  • Bizim parkur oldukca zordu 10 dksi yokusta dur kalk neyse ki sıkıntısız bi sekilde tamamladim.Aksama belli olacak bu arada guzergah Starcity orda sinava girenlr dedigimi daha iyi anlayacaktir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ugetam'da girdim sınava. Parkuru ben tamamladım cok şükür:) abi 3. Binen oldum arabaya 4 arac vardi gelen parkta kaldim diyor, bir tirstim. Valla sonradan cok şükür atlattik. Kagida başarılı yazmış, hoca da tebrik ederim falan dedi. Kesin mesaj ne zaman gelir bir de bu ehliyeti almak icin simdiki asama nedir?

• Ben 20 eylülde girdim ve geçtim,sürücü kursu mesaj atmıştı dosya teslimi için bizden mesaj bekleyin diye hala dönüş olmadı.Dosyaları alan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Bizim parkur oldukca zordu 10 dksi yokusta dur kalk neyse ki sıkıntısız bi sekilde tamamladim.Aksama belli olacak bu arada guzergah Starcity orda sinava girenlr dedigimi daha iyi anlayacaktir :)

Bende starcity güzergahında girdim gerçekten en zor sınav parkularından biri.
  • Bugun girdim sinava gecmisim simdi ogrendim.Eskisehirdeyim fakat universite icin istanbula gitmem gerekiyor bu evrak islemlerini istanbulda yapabilir miyim ?Bir de a2 ehliyete yazildim.Evraklari a2 ehliyetten sonra mi halletmem lazim?

• Bizim sınav 18 inde
  • direksiyon sınavının ücreti ne kadar arkadaşlar? 2. seferde artıyor mu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus2674

Bugun girdim sinava gecmisim simdi ogrendim.Eskisehirdeyim fakat universite icin istanbula gitmem gerekiyor bu evrak islemlerini istanbulda yapabilir miyim ?Bir de a2 ehliyete yazildim.Evraklari a2 ehliyetten sonra mi halletmem lazim?

kurstan sertifikanı alıp istediğin il,ilçede bulunan trafik şubeden ehliyetinizi çıkartabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: yunus2674

Bugun girdim sinava gecmisim simdi ogrendim.Eskisehirdeyim fakat universite icin istanbula gitmem gerekiyor bu evrak islemlerini istanbulda yapabilir miyim ?Bir de a2 ehliyete yazildim.Evraklari a2 ehliyetten sonra mi halletmem lazim?

kurstan sertifikanı alıp istediğin il,ilçede bulunan trafik şubeden ehliyetinizi çıkartabilirsin.

Kurstan sertifika almak ehliyet almak icin yetiyor mu? İnternetde ben parmak izi falan lazim diye okudum, hatta diploma vs yeniden gosterilicek falan

• Bugün 16.00'da sınavım var umarım geçerim. Herkese başarılar.
  • Bende girdim parkuru bir şekilde tamamladim durumumu sordum bir şey soylememiz yasak dedi. Ne zaman belli olur arkadaslar ?

***kurstan tebrik mesaji geldi yanliş anons degilse ben de geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlosz -- 5 Ekim 2015; 11:04:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.