Şimdi Ara

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KORTEJİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

Orijinalden alıntı: erain

İzmirliler nerdesiniz bizde yapalım ben varım.

hocam hiç araştırdın mı sen

TR'nin en uzun konvoyunu İzmirde oluşturuyoruz, Oluşturacağız iddaalıyız...

http://www.facebook.com/event.php?eid=155860144435416&ref=ts

Destek Katılım Gösterecek Grup ve Kuruluşlar ;

Garaj 35
    Izmir Tuning
    Garaj Karşıyaka
    St Tuning
    Arzum Design Tuning Store
    Hondam Service
    Burda Karting
    Tuning 35
    Izmir Cadde
    Rpm Izmir

Face kullanmadığım için haberim yoktu. Bende orda olacağım DH den başka gelen vamrı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 3 Ekim 2010; 16:10:23 >

• Zaman 29 Ekim Cuma · 19:30 - 23:30
    Yer Bornova İkea (toplanma)
    Oluşturan: GARAJ35
    Daha Fazla Bilgi

*Kesin olmamakla beraber izlenecek güzergah ;

Bornova - Alsancak - Sahil Yolu - İnciraltı Feribot önünden dönüş yapılacak . Konvoyda kopmalar yaşanmaması için 5-10 dk. park yapılabilir.
    Geri dönüş güzergahı aynı yol üzerinden Basmane - Alsancak - Altınyol - Karşıyaka İskele - Karşıyaka Barınak ..

*Konvoy kuralları toplantı akşamı araç sürücülerine iletilecektir.

*Yerel radyolardan kabul eden olursa tüm araçlarımızı aynı radyo frenkansına ayarlayıp tüm İzmir'e 10. Yıl Marşı'nı dinletmek istiyoruz .

* Türk bayraklarımızı getirmeyi unutmuyoruz .

* Katılım gösterecek tüm gruplara şimdiden teşekkür ediyoruz .

* Konvoy kurallarını ihlal eden araçların konvoya iştirak edecek memurlar tarafından tespit edilip cezai işlem uygulanması söz konusudur.

* Çoğul katılım sağlanması için erken tarihte oluşturulmuş bir etkinliktir.

* Etkinliğin siyasi hiç bir grupla alakası yoktur.

* İzmir farkını hissettirmeli !

Garaj 35
    Izmir Tuning
    Garaj Karşıyaka
    St Tuning
    Hondam Service
    Burda Karting
    Tuning 35
    Izmir Cadde
    Rpm Izmir

• akşamı zaten fener alayında oluyorum ama sabahında sanki bir yerde görevliydim. Telefona baktıp bulamadım herhangi bir randevu. Çok gelmeyi isterim
  • İsterseniz üst konu yapabilirim bu konuyu.

Konuyu bölüm yetkilisi,yönetici veya admin açmadığı için başlığını renklendiremiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

İsterseniz üst konu yapabilirim bu konuyu.

Konuyu bölüm yetkilisi,yönetici veya admin açmadığı için başlığını renklendiremiyorum ama.

Üst konu yapılması tabii ki iyi olur.
    Renkendirme konusunda ise iş ciddiyete bindirilip yönetim tarafından resmi liste oluşturulabilir ayrıca bir başlık altında, böylelikle fiilen DH adı altında bir konvoy oluşturulabilir. Tabii bu yönetimin takdirine kalmış.
  • çok güzel bir konvoy bizleri bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 3 Ekim 2010; 23:35:21 >
  • Şimdi üst konu yapıyorum o zaman.

Aynalama da yapmaya çalışayım bakalım.
  • Konu otomobil genel, markalar ve modellere özel forumlar bölümlerinde üst konu olmuştur an itibariyle.

Umarım katılım artar.
  • Anlaşılan sevgili forum üyelerinin pek ilgisini çekmedi cumhuriyet bayramını kutlamak, insanları anlamak zor.
  • Ben de çözemedim bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Zaman 29 Ekim Cuma · 19:30 - 23:30
    Yer Bornova İkea (toplanma)
    Oluşturan: GARAJ35
    Daha Fazla Bilgi

*Kesin olmamakla beraber izlenecek güzergah ;

Bornova - Alsancak - Sahil Yolu - İnciraltı Feribot önünden dönüş yapılacak . Konvoyda kopmalar yaşanmaması için 5-10 dk. park yapılabilir.
    Geri dönüş güzergahı aynı yol üzerinden Basmane - Alsancak - Altınyol - Karşıyaka İskele - Karşıyaka Barınak ..

*Konvoy kuralları toplantı akşamı araç sürücülerine iletilecektir.

*Yerel radyolardan kabul eden olursa tüm araçlarımızı aynı radyo frenkansına ayarlayıp tüm İzmir'e 10. Yıl Marşı'nı dinletmek istiyoruz .

* Türk bayraklarımızı getirmeyi unutmuyoruz .

* Katılım gösterecek tüm gruplara şimdiden teşekkür ediyoruz .

* Konvoy kurallarını ihlal eden araçların konvoya iştirak edecek memurlar tarafından tespit edilip cezai işlem uygulanması söz konusudur.

* Çoğul katılım sağlanması için erken tarihte oluşturulmuş bir etkinliktir.

* Etkinliğin siyasi hiç bir grupla alakası yoktur.

* İzmir farkını hissettirmeli !

Garaj 35
    Izmir Tuning
    Garaj Karşıyaka
    St Tuning
    Hondam Service
    Burda Karting
    Tuning 35
    Izmir Cadde
    Rpm Izmir

İzmir'deki konvoya fiat35.com'uda ekleyebilirsiniz. Bizde geliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Konu otomobil genel, markalar ve modellere özel forumlar bölümlerinde üst konu olmuştur an itibariyle.

Umarım katılım artar.

Admin hocam kimse üst konulara bakmıyor ki... Eğer popüler olmasını istiyorsanız, Mesut hocamın ve diğer röpürtaj-haber konularının kırmızı font ile normal konuların arasında görünmesini sağlarsanız çok ama çok daha fazla dikkat çekecektir...
  • Başlığın renklendirilmesi için ne yapmamız gerekir?
  • üst konu normal konudan daha az ilgi çekiyor haberiniz olsun
  • Kısmet olursa bende geleceğim Can söz vermeyim ama.

Aracım yok ama anca otobüsle gelirim. Bostancı'da olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 10 Ekim 2010; 22:14:01 >
  • organizasyon kacta baslar kacta biter, bir ayar cekme zamani yaklasiyor :)
  • Ünal sana helal olsun vallahi, şu altında araba olan her şeye vakti olan böyle organizasyonlara ise vakit bulamayan değme vatandaşlar biraz feyz alsa keşke. Ankara'dan buraya gelmeye niyet bile ediyorsun ya o yeter. Başımızın üstünde yerin var.

Emre organizasyon 1100'da Bostancı İDO'ya gelmeden sağda kalan cep alanında toplanmayla başlıyor. Kokoreççilerin oradan Bağdat Caddesi'ne bağlanıyoruz, Kızıltoprak'tan sahilyoluna inip turu aynı rota üzerinden tekrarlıyoruz. Bu iki tur takribi 1.5-2 saat sürüyor. Ondan sonra da arzu edenlerle uygun bir yerde toplanıp yemek yiyoruz (son üç senedir seçimimiz aynı gerçi, kokoreççileri geçince sağda salaş bir ciğerci var muhteşem ).
    Olay bundan ibaret, bayrakları arabaya asmaya vakti kalmayan olursa da toplanma alanında herkes birbirine yardım ediyor sıkıntı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Ünal sana helal olsun vallahi, şu altında araba olan her şeye vakti olan böyle organizasyonlara ise vakit bulamayan değme vatandaşlar biraz feyz alsa keşke. Ankara'dan buraya gelmeye niyet bile ediyorsun ya o yeter. Başımızın üstünde yerin var.

Emre organizasyon 1100'da Bostancı İDO'ya gelmeden sağda kalan cep alanında toplanmayla başlıyor. Kokoreççilerin oradan Bağdat Caddesi'ne bağlanıyoruz, Kızıltoprak'tan sahilyoluna inip turu aynı rota üzerinden tekrarlıyoruz. Bu iki tur takribi 1.5-2 saat sürüyor. Ondan sonra da arzu edenlerle uygun bir yerde toplanıp yemek yiyoruz (son üç senedir seçimimiz aynı gerçi, kokoreççileri geçince sağda salaş bir ciğerci var muhteşem ).
    Olay bundan ibaret, bayrakları arabaya asmaya vakti kalmayan olursa da toplanma alanında herkes birbirine yardım ediyor sıkıntı olmuyor.

akşamında nöbetim var, kastırıp yetişsem mi yoksa perşembe gününe mi alsam karar veremedim bayağı zevkli olacağa benziyor..

her buluşmayı da nöbetime denk getiriyorsunuz ya helal olsun kardeş başka bir şey demiyorum

• Kırşehir'den gelmeyi düşünüyorum Can Ankara'da değilim artık.
  • İlgi çok az garip.
    Sabahtan akşama kadar aynı ortak paydalarda buluşup saatlerce refresh yaparak birbirimizin yazdıklarını okuyoruz, yeri geliyor eleştiriyor, yeri geliyor katılıyoruz iş bilgisayar başından kalkmaya gelince oturmaya alışınca herhalde zor geliyor...

Gelmek isterdim, gelirdim de ama aynı saatlerde resmi görevli olarak okulum ve öğrencilerim ile birlikte Vatan Caddesindeki törenlerde olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.