Şimdi Ara

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KORTEJİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir depo benzine bile tav olmadi ya bu millet, ben daha bir sey demiyorum.
  • Vay anasını, gelen herkese mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Vay anasını, gelen herkese mi

Ayıp ettin, herkese tabi.
    1cm³ hacminde depolar imal ettim, hepsini de benzin dolurdum. Gelen arkadaşlara takdim edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

quote:

Vay anasını, gelen herkese mi

Ayıp ettin, herkese tabi.
    1cm³ hacminde depolar imal ettim, hepsini de benzin dolurdum. Gelen arkadaşlara takdim edeceğim.

Beklediğim gibi kız arkadaşıma 29 Ekim tatil. Ee bende işsizim zaten artık, bu günü buluşarak değerlendirmeyi düşünüyoruz, o gün karşıdan alacağım kendisini. Benim kgs dayımla birlikte artvine gitti, bir daha geri gelmedi.. Yana yana kgs arıyorum şimdi. Sabah erken geçerim sanıyorum karşıya ama eğer 10-11 e kalırsam kesin kaynak olurum sizin korteje. Şimdiden belirteyim gri dacia logan görürseniz yapışın, istiyorum o 1cm³lük benzini

• Burhan, köprüde çek aga KGS gişelerinden birine, arkadakinden rica et 5 liraya mukabil. Buyur bekleriz ama mazutlu logan'da benzin gaz yapmasın.
  • Arkadaşlar ben katılamayacağım ancak konunuza destek veriyorum. Böylesine önemli bir günde toplanacak arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Burhan, köprüde çek aga KGS gişelerinden birine, arkadakinden rica et 5 liraya mukabil. Buyur bekleriz ama mazutlu logan'da benzin gaz yapmasın.

Standarta bağladık o olayı zaten de, karşıya geçtikten sonra Kartepe yada Kandıraya kadar giderim İkisi içinde 3 gişe geçiyoruz ve gişelerde artık nakit yok.

Geçenlerde gece acil bir durum için iİmite gidecektim, arkadaşımı uyandırıp kgs kartını aldım. Özellikle sordum içinde bakiye var mı diye, var dedi 20 lira kadar. Yardırcan modeli temden kaptırdım gece 01:30, kamyonlardan başka araç yok. Köprüde gişede beklenen sürpriz gerçekleşti, bakiye yetersiz diye ötüyor gişe, geçemiyorum. Zor bela attım kendimi sağ tarafa, bir gişenin kgs dolumu yaptığını gördüm. Oh çok şükür dedim gittim gişeye.. 20 lirayı uzattım, görevli en az 50 dedi.. Başımdan aşağı kaynar sular indi.. Geriye de çıkamadım arkama 2 kamyon girmişti.. Mecbur ödedik 50 lirayı, kartı da öylece teslim ettik arkadaşa. Canı sağolsun yine de..
    Niye anlattıysam şimdi bunu

Benzini de araç için istemiyorum, vitrine koyucam, en değerli sıvı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 26 Ekim 2010; 23:10:02 >

• quote:

Standarta bağladık o olayı zaten de, karşıya geçtikten sonra Kartepe yada Kandıraya kadar giderim İkisi içinde 3 gişe geçiyoruz ve gişelerde artık nakit yok.

Geçenlerde gece acil bir durum için iİmite gidecektim, arkadaşımı uyandırıp kgs kartını aldım. Özellikle sordum içinde bakiye var mı diye, var dedi 20 lira kadar. Yardırcan modeli temden kaptırdım gece 01:30, kamyonlardan başka araç yok. Köprüde gişede beklenen sürpriz gerçekleşti, bakiye yetersiz diye ötüyor gişe, geçemiyorum. Zor bela attım kendimi sağ tarafa, bir gişenin kgs dolumu yaptığını gördüm. Oh çok şükür dedim gittim gişeye.. 20 lirayı uzattım, görevli en az 50 dedi.. Başımdan aşağı kaynar sular indi.. Geriye de çıkamadım arkama 2 kamyon girmişti.. Mecbur ödedik 50 lirayı, kartı da öylece teslim ettik arkadaşa. Canı sağolsun yine de..

burhan asya bank kredi karti al, kgs yerinede geciyor, hem de onden yuklemene gerek yok yillik ucret yok. utanmasalar kopru ucretinide odetmeyecekler :) tek sikinti borcunu yatircak atm bulmasi zor

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

burhan asya bank kredi karti al, kgs yerinede geciyor, hem de onden yuklemene gerek yok yillik ucret yok. utanmasalar kopru ucretinide odetmeyecekler :) tek sikinti borcunu yatircak atm bulmasi zor

İşbankasının kgs özellikli maksimum kartını kullanıyordum, 10 liranın altında düşünce otomatik 20 lira çekiyordu. Dalga geçer gibi 400 lira limit vermişlerdi, uyuz oldum kapattırdım Sadece öğrenci kredi kartlarımın biri 500, diğeri 700 lira limitli yahu..
    Son 1,5 aydır işsizim, inanır mısın Florya ve Sefaköy olmak üzere burnumun dibinde iki tane şubesi var bank asyanın. İşe girersem bi uğrarım.

• Akşama yola çıkıyorum. 9 saat yol beni bekler. Fuara gidiyoruz dimi beyler.
  • Hava durumu nasıl beyler.
  • Hava serin yagmurlu arasıra sert poyraz esiyor:)

Cuma günü piyasa yarım gün falan deniyor eger yetişebilirsem gelicem..en azından sonrasına belki yetişebilirim
  • İptal olmadı yani. Televizyonda kutlamalar iptal falan dedilerde.
  • quote:

İşbankasının kgs özellikli maksimum kartını kullanıyordum, 10 liranın altında düşünce otomatik 20 lira çekiyordu. Dalga geçer gibi 400 lira limit vermişlerdi, uyuz oldum kapattırdım Sadece öğrenci kredi kartlarımın biri 500, diğeri 700 lira limitli yahu..
    Son 1,5 aydır işsizim, inanır mısın Florya ve Sefaköy olmak üzere burnumun dibinde iki tane şubesi var bank asyanın. İşe girersem bi uğrarım.

Valla calisiyor olmana gerek yok sanirim. Bizim bankoda calisan bir arkadas var (sigortasiz calisiyor, gece) gidip basvurdu 750 tl limitle 1 hafta icinde geldi karti. Hicbir belge de vermedi, bu hafta da limit arttirimi istedi

Bu arada maximum kart normal olarak ogrencilere 200 tl limit veriyor, sen yine sansliymissin :)

Bu vesileyle konuyu guncelleyelim; gelenler icin liste yapsak mi?

• Îşbank bana 300 limit vermişti şanslı kişiymişim. Geliş saatim değişti saat 7 de biniyorum otobuse.
  • Ünal iyi yolculuklar:) Hava fazlasıyla rüzgarlı, soğuk ve yağmurlu. Sıkı giyin.

Yarın 11'e doğru Bostancı'da buluşuruz. Gerçi ben hep Bostancıdayım
  • Hazırlıklarım tamam şemsiyem her bişeyim tamam. 9 saat yolculuk beni bekler.
  • kortejden sonra fuar mı? yarın çok kalabalık olmaz mı?
  • Tepeden helikopterle inmek lazım anca oraya yarın.
  • Ben fuar isterim aga.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.