Şimdi Ara

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Harç Ücreti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
16.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • meraba arkadaşlar sınav ücretini yatırmayı unuttum ama sınava gireceğim yer belli. acaba kurs kendisi mi ödedi ki. ödendi diye bir şey de söylemediler ama. acaba bir sorun olur mu ki.
  • http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay.asp?ID=11&ID2=1&ID3=22

Sınav yerleri açıklanmış arkadaşlar kimlik numaranızla girip bakabilirsiniz.
    Yalnız benim gireceği sınavların yanında "X" var. Ne anlama geliyor bilen varmı?
  • selam arkadaşlar ben 29haziranda sınava girdim ve 83 aldım geçdim 27 28inde direksiyon sınavı varmış ve onun içinde benden kurs 120tl istedi böyle bi ücret varmı ve varsa sizden kaç tl istediler bide bankaya bu parayı yatırabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinox03

selam arkadaşlar ben 29haziranda sınava girdim ve 83 aldım geçdim 27 28inde direksiyon sınavı varmış ve onun içinde benden kurs 120tl istedi böyle bi ücret varmı ve varsa sizden kaç tl istediler bide bankaya bu parayı yatırabiliyormuyuz?

kazık mı atıyo sana dıreksıyon sınavı ucreti 50 tldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursa 400 liranın altında bir fiyatla kayıt olduysan senden daha dosya parası isteyecekler
  • bende 50tl ve altı bi para düşünmüştüm bankaya yatıyormu direksiyon sınav harcı
  • 375e yazıldım:)
  • direksiyon sınav harcı olarak 100tl verdim mecburen siz ne kadar verdiniz?
  • en son ne zaman bunun yatırılma zamanı benim kurs bir mesaj atma zahmetinde bulunmadı
  • Benden 40 TL Direksiyon Sınavı ücreti alındı, Milli Eğitim'in talimat o şekildeymiş, İstanbul..
  • 100 tl isteyen kurslardan milli eğitimden direksiyon sınavının ücretiyle ilgili gönderilen belgeyi göstermelerini isteyin.kafalarına göre para istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 26 Temmuz 2013; 16:24:24 >
  • direksiyon sınav ücreti nedir arkadaş yok öyle bi ücret
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.