Şimdi Ara

29 Haziran 2013 Ehliyet Sınavı Harç Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
16.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, acaba sınav harcı yatırma işlemleri başladı mı? Sürücü Kursu'nu aradım henüz başlamadı dediler ancak, MEB'in sitesinde 24 Nisan ve 7 Haziran arası diyor..

• Ziraat, vakıflar ve halkbank atm lerinden 24 nisan 7 haziran arası sınav harcını yatırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkundead

Ziraat, vakıflar ve halkbank atm lerinden 24 nisan 7 haziran arası sınav harcını yatırabilirsin.
    Ne kadarmış acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Ne kadarmış acaba ?

Alıntıları Göster
    Ücret : 50.00 TL, bugün Sürücü Kursundan mesaj geldi ücretlerin yatırılması hakkında..Bir de Mayıs derslerini başlatsalar tam olacak. :D
  • Arkadaşlar banada mesaj geldide 31 mayıs'a kadar sınav ücretini yatırınız yazıyor. Son gün 7 haziran değilmi :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar banada mesaj geldide 31 mayıs'a kadar sınav ücretini yatırınız yazıyor. Son gün 7 haziran değilmi :?
    Ben daha sürücü kursuna kaydolmadım.Kayıt olmadan önce mi yatırmak gerekiyor harcı?Ayrıca 29 Hazirandaki sınavdan sonra Temmuz ayındaki direksiyon eğitimlerine katılmak zorunlu mu?Eğer öyleyse çok kötü çünkü yazın yarısından fazlası gitmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Ben daha sürücü kursuna kaydolmadım.Kayıt olmadan önce mi yatırmak gerekiyor harcı?Ayrıca 29 Hazirandaki sınavdan sonra Temmuz ayındaki direksiyon eğitimlerine katılmak zorunlu mu?Eğer öyleyse çok kötü çünkü yazın yarısından fazlası gitmiş olacak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 29 hazirandaki sınav yeni sisteme dahil mi acaba? kursa soramadım henüz. fakat bilen varsa, paylaşırsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    30 haziran tecil bitiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuz kadın

arkadaşlar 29 hazirandaki sınav yeni sisteme dahil mi acaba? kursa soramadım henüz. fakat bilen varsa, paylaşırsa iyi olur.

Ben İstanbul arnavutköyde oturuyorum gittigim kurs dahil siniz dedi belki bi ihtimal olmaz dedi bir önceki sınavdan kalanlar eski sistem sınava girecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sql98

quote:

Ben İstanbul arnavutköyde oturuyorum gittigim kurs dahil siniz dedi belki bi ihtimal olmaz dedi bir önceki sınavdan kalanlar eski sistem sınava girecekler. biz sizi kayıt etmiştik sildiler yeniden kayıt yaptık dedi

quote:

quote:

Ben İstanbul arnavutköyde oturuyorum gittigim kurs dahil siniz dedi belki bi ihtimal olmaz dedi bir önceki sınavdan kalanlar eski sistem sınava girecekler. biz sizi kayıt etmiştik sildiler yeniden kayıt yaptık dedi

benim gittiğim kurs da dahil değilsiniz dedi _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

quote:

quote:

inş öyledir hocam inş madem böyle bir yasa çıkıyor herkesin yararlnması lazım benim annem aldı geçen sene hiç bişey bilmedigi taktirde yeni sistemde ehliyet kemeri takma sinyal verme direk sınav bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

quote:

quote:

inş öyledir hocam inş madem böyle bir yasa çıkıyor herkesin yararlnması lazım benim annem aldı geçen sene hiç bişey bilmedigi taktirde yeni sistemde ehliyet kemeri takma sinyal verme direk sınav bitiyor

Alıntıları Göster
    1 Haziran'dan itibaren başlayan dönemler için yeni yönetmeliğimiz geçerli olacak" diye konuştu.

Kursumla konuştum,yeni yönetmelik geçerli haziran sınavında

• quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

1 Haziran'dan itibaren başlayan dönemler için yeni yönetmeliğimiz geçerli olacak" diye konuştu.

Kursumla konuştum,yeni yönetmelik geçerli haziran sınavında

Alıntıları Göster
    bende konuştum daha belli değil bilmiyoruz muhtemel 29 hazirandaki sınavdan sonra dediler. :S benim bahsettiğim şimdi bu yeni sistemde yazılı sınav tek bi kağıtta toplanacak ve bir tane 70 almak yeterli olacak.. daha mı iyi kötü bilmiyorum... inşallah bir sorunla karşılaşmam.

• 29 Hazirandaki dönemi kapsayacak mı kapsamayacak mı bunu net olarak nasıl öğrenebiliriz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

29 Hazirandaki dönemi kapsayacak mı kapsamayacak mı bunu net olarak nasıl öğrenebiliriz acaba ?
    Sınav ücreti yatırma 12 Hazirana kadar uzatılmıştır. 29 haziran da yapılacak olan sınav yeni yönetmeliğe göre yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkundead

Sınav ücreti yatırma 12 Hazirana kadar uzatılmıştır. 29 haziran da yapılacak olan sınav yeni yönetmeliğe göre yapılacaktır.

Alıntıları Göster
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    E sınıfı ehliyetim var mayıs Mayıs ayı içerisinde A2 Motosiklet ehliyeti için kursa kaydoldum ve 50 tl harç parasını yatırdım. Dün kayıt olduğum sürücü kursundan aradılar ve " Sizin yeni yönetmelik gereği yazılı sınava girmenize gerek yok. Yatırmış olduğunuz harç parasını Yatırdığınız bankadan alabilirsiniz " Dediler. Ancak bugün Harcı yatırdığım bankaya gittiğimde ise o" O para parayı yatırdığınız kuruma düştü Parayı yatırdığınız kurumdan alın " deniliyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların (parayı alabileceğimiz Kurum,birim ve presüdür) yardımlarını rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_kaan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Nasıl yatırılıcak anlatabilirmisiniz ? benim adıma başka biri yatıerabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

TC kimlik numaranız ile yatırabilir başka biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Teşekürler bugun halletik yatırdım makbuzuda aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Teşekürler bugun halletik yatırdım makbuzuda aldım

Hocam sürücü kursuna ver o makbuzu da
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.