benimki rusça ama ben inhilizce yama yaptım.bf3eng dosyasını indirsem olur mu?
Bu tür paylaşımları bol bol rus key satanalrdan görsek birazda.
konu açan arkadaş deiklerini yaptım çalıştı teşekkür ederim.
Beyler yardım edin kafayı yicem abi ya, pc ye komple format attım daha sonra oyunu kurdum (Oyun Rus Keyli) ingilizce dosyasını atıyorum bu son güncellemeyide yapıyorum halen siyah ekran geliyor regedit ayarlarınıda yaptım ben anlamadım bir türlü rus dil dosyalarını yükleyince oyun rusça açılıyor ama bir türlü ilgilizce olarak açamadım yardım edebilirmisiniz acaba :(
rus keyi aldğın zaman kurulumda ne yaptıysan aynısını uyguladın mı? regedit ru__ eng yaptınız mı ?
ARkadaslar benım sorunum duzelmedı sesler rusca hala goruntude yok
29 Mart güncellemesi, ek bir paket olarakmı çıktı? yoksa update gibimi? Bulamadım hiçbiryerde. Bu yamanın bir adı yokmu? v2-v3.5 gibi?
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar!
29 Mart güncellemesi, ek bir paket olarakmı çıktı? yoksa update gibimi? Bulamadım hiçbiryerde. Bu yamanın bir adı yokmu? v2-v3.5 gibi?
Origin'den uptade ediyosun çıktığı zaman, korsan olarak sp için uptade filan yok..
Battlefield 3 Patch 1.04 adında birşey buldum 1.2gb kadar ama bu değil sanırım. Peki teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme