Şimdi Ara

29 Şubata özel Kuveyt Türk'ten 100 TL harcamaya 25 TL(kişiye özel olabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben internetten başvurmuştum ama gelmedi bana. SMS atılacak bir numara var mı?
  • Bu kuveytturkun altin karti nedrn tercih ediyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini arıyorum Senin Bankan'ın, giriyorum bilgileri "tam müşteri hizmetlerini bağlanıyorsunuz. görüşmeleriniz kayıt altına alınmaktadır" diyor ve müşteri temsilcisine bağlanmak yerine yine ana menüye atıyor ve "senin bankan'a hoşgeldiniz" diyor.

Ben de Kuveyt Türk Müşteri Hizmetlerini aradım bu sefer. Kayıt oluşturdular ama gün içerisinde dönüş olmazsa yanar kampanya.
  • Reklam mesajları engelli o yüzden gelmemiş olabilir mi? Var mı arayıp soran? Arıyorum müşt temsilcisine bağlanmıyor.
    Bir de giyim alışverişine %10 iade ile birleşir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Müşteri Hizmetlerini arıyorum Senin Bankan'ın, giriyorum bilgileri "tam müşteri hizmetlerini bağlanıyorsunuz. görüşmeleriniz kayıt altına alınmaktadır" diyor ve müşteri temsilcisine bağlanmak yerine yine ana menüye atıyor ve "senin bankan'a hoşgeldiniz" diyor.

Ben de Kuveyt Türk Müşteri Hizmetlerini aradım bu sefer. Kayıt oluşturdular ama gün içerisinde dönüş olmazsa yanar kampanya.

Gelişmelerden haberdar edersin umarım hocam :)

• n11 den alışveriş yapcaktım bunla ödedim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Müşteri Hizmetlerini arıyorum Senin Bankan'ın, giriyorum bilgileri "tam müşteri hizmetlerini bağlanıyorsunuz. görüşmeleriniz kayıt altına alınmaktadır" diyor ve müşteri temsilcisine bağlanmak yerine yine ana menüye atıyor ve "senin bankan'a hoşgeldiniz" diyor.

Gelişmelerden haberdar edersin umarım hocam :)

Ederim tabii hocam. Oldu da bugün değil yarın ararlarsa "dün aramadınız, kampanya geçti. bugün için tanımlayabilir misiniz?" diyeceğim.

• seninbankan a başvur altın kart gelir.
  • Kişiye özel bir kampanya bu.
  • Kartı kullanmıyorum. Banada gelmiş.

• Migros hediyem kart yüklemesi yaptık bakalım gelecek mi..
  • biz gelmeyenler olarak müşteri hizmetlerini arasak mı
  • Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede sadece 1 adet 100 TL ve üzeri alışveriş işlemi dahildir dedi (kişiye özelmiş). Online alış-veriş ya da pos cihazı kullanılarak yapılan tüm alışverişler geçerli dedi. Sms atmayı gerektirecek bir numara yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 29 Şubat 2016; 17:48:18 >
  • Kampanyaları için.Daha önce kitapyurdunda 2 defa %50 iade yaptı.
  • Bana mesaj gelmemesine rağmen ya tutarsa diye işlem yaptım iade gelirse bildiririm.

Edit: Sorunsuz yattı 25TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumkunsuz -- 1 Nisan 2016; 1:36:59 >
  • 3d security mesajı gelmiyor. İnternet şubeden, online alışverişe açabiliyor muyuz kartı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede sadece 1 adet 100 TL ve üzeri alışveriş işlemi dahildir dedi (kişiye özelmiş). Online alış-veriş ya da pos cihazı kullanılarak yapılan tüm alışverişler geçerli dedi. Sms atmayı gerektirecek bir numara yoktur.

hocam size mesaj gelmis miydi? arayarak da dahil ettirebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, ancak hatalı kart bilgisi diyor anlamadım bu işten bişey.
  • mediasten kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mesaj gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.