Şimdi Ara

29 Şubata özel Kuveyt Türk'ten 100 TL harcamaya 25 TL(kişiye özel olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 15 tl hesapta eksik acaba rica etsem enpara yada işbank hesabı olan birine hemen havale edeyim sizde kuveyttürk hesabına gönderin
    alışverişi bugun yapayım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanboyer -- 29 Şubat 2016; 19:21:03 >
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Banada SMS gelmemişti. Senin bankan üyesi herkes dahil dedi. Migrostan 5kilo tere yagi aldim. Biri bedavaya geldi 102 TL tuttu.. 25tl de iade olacak. Müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 29 Şubat 2016; 19:28:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Hayır ben görüşmüştüm, müşteriye özelmiş bugünkü kampanya. Size söylenen kampanya giyim kampanyası olabilir.

Diger arkadaşlar da yazmış zaten müşteriye ozel diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shady

Hayır ben görüşmüştüm, müşteriye özelmiş bugünkü kampanya. Size söylenen kampanya giyim kampanyası olabilir.

Diger arkadaşlar da yazmış zaten müşteriye ozel diye.

Giyim kampanyası bitti hocam bu gun.valla bana olur dedi bayan. Hatta tereddütle etmedi, senin bankan müşterilerine özel dedi...

• oguzhan22 O kullanıcısına yanıt
    Sadece bugün için mi geçerli? Hiçbi bilgi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 farklımarketten 50şer tl alsak kampanya kapsamına girer mi acaba?
  • oguzhan22 O kullanıcısına yanıt
    Online işlem geçerli mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kofonur

Hocam bir arkadaş arayıp sormuştu. Online alışverişlerde de geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofonur

Herhangi bir kısıtlama yazmıyor online işlemlerle ilgili. Geçerli oluyor sanırım.

• Ne alacağıma karar veremedim iyi mi
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Girmeyeceğini düşünüyorum.

• Kuveyttürk müşteri hizmetlerine güvenmeyin. Bir öyle der bir böyle. Bu kampanya belli ki kişiye özel. Zira ne kuveytin sitesinde ne de seninbankan kampanyalarında 100 liraya 25 kampanyası yok. Genel bir kampanya olsa idi mutlaka duyururlardı.

Haa zaten ben alışveriş yapacaktım diyen varsa, mesaj gelmediyse bile altınkartı ile yapsın ancak 25 tl gelecek diye alışveriş yapmamanızı öneririm.
  • Migros hediyem karta 100 TL yükledik bakalım.
  • başvuralı 25 gün oldu bir kartı aktive edemediler. kartım geldi ama kurye tesliminden sonra ne olduysa kurye tesliminden ileri gidemedi başvurum. kuryeyi aradık işlemi hızlandırdık diyorlar. kampanya mesajı gelmesine rağmen 25 tl güme gitti.
  • Kampanya kişiye özel bir kampanyaydı 100/25 her koşulda seninbank üyesi ve altın kart işe fiziki ve online alışverişlerde geçerli 15 Mart iadeli bir kampanya aradım konuştum iyi forumlar sms gelen kaçırmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Müşteri Hizmetlerini arıyorum Senin Bankan'ın, giriyorum bilgileri "tam müşteri hizmetlerini bağlanıyorsunuz. görüşmeleriniz kayıt altına alınmaktadır" diyor ve müşteri temsilcisine bağlanmak yerine yine ana menüye atıyor ve "senin bankan'a hoşgeldiniz" diyor.

Ben de Kuveyt Türk Müşteri Hizmetlerini aradım bu sefer. Kayıt oluşturdular ama gün içerisinde dönüş olmazsa yanar kampanya.

Gelişmelerden haberdar edersin umarım hocam :)

Dün aradılar, o günlük ve kişiye özeldi. Şu anda devam eden kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz dediler.

Kampanyanız yok ki, bugünlük tanımlayın dedim. Olmaz dediler. Hadi size iyi günler, dedim kapattım.

Neye göre yapıyorlar şu kişiye özel kampanyaları?

Son 2 ayda altın aldım sattım kendilerinden, tonla para kazandılar benden. Kampanyaya gelince yok.

• Kendileri bilir, kapatıyorum ben o zaman. Enparaya devam

• İadesi yatan oldu mu? 15 Mart'a kadar yatıracaklarını söylüyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus91

İadesi yatan oldu mu? 15 Mart'a kadar yatıracaklarını söylüyorlardı.

az önce kontrol ettim
    25 tl iade yatmış benim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.