Şimdi Ara

2900XT yerine hangi kartı almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Kumandan

yahu adamın 720 YTL alacağı varken neden 4870 alsın ???

ha eğer 2 tane vereceklerse alsın üste ödemesi gereken varsa ödesin, 1 tanesini kullansın diğerini satsın sıfır mal zaten.

Ama 2 tane alma şansın yok ve tek kart seçmen gerekiyorsa GTX 280 de diret. Ellerinde yoksa bile gelince göndersinler.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_ogrenci_T

Orjinalden alıntı: Kumandan

yahu adamın 720 YTL alacağı varken neden 4870 alsın ???

ha eğer 2 tane vereceklerse alsın üste ödemesi gereken varsa ödesin, 1 tanesini kullansın diğerini satsın sıfır mal zaten.

Katılıyorum.alabiliyorsan 4870X2 yi bekle ve al , alamıyorsan da 2tane verirlerse eger diret ve 2 tane 4870 al , sıfır ürünü 20$ asagıya satarsın
  • bence o 2900xt den bi an önce kurtul. :Arkadasımda aynından var ve cok ses yapıyo. Yerine 770ytl ye HD4870x2 iyi gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugams

kardeş yanlış anlamadıyşam 4870 alınca sana fiyat farkını iade etmiyeceklermi bunlar tefecimi olmaz öyle şey adamlara söyle bi öneride bulun bence 4870+üzerine 270 ytl tutarında parça al ram+cpu vs artık neye ihtiyacın varsa para işini kafa kafa ya getir bence sen pahalı kart alırken üste fark alıyorlar ama tam tersi durumda üste fark vermiyorlar hakkını yedirme kaç para verdinse okadarlık mal al

Valla bende isterim ama 1 sene kullandınız kartı gibi saçma bişey söylediler bende nasılsa yine kârdayım diye üstelemedim üstelesemmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathys -- 19 Ağustos 2008; 18:45:33 >

• bence o kartı o kadar kullanmışsınız 2. el satmaya kalksanız ne kadar paraya verebileceğiniz belli , hd4870 in kalitesi belli.

Bence üstelemene gerek yok zamanın yoksa gtx280 yada hd4870 alırsın beklerim dersen 4870x2 yada gtx280 alırsın senin bileceğin iş
  • bende idarelik 35ytl ye bi kart al adamlarada söyle ellerine geldiğinde sana bi 280 yada 4870x2 versinler beni deli etmesinler
  • kardeşim iyi güzel diyorsunda orası dh ikinci el piyasası diyil bu adamlar bu kartı arkadaşa 720 ytl para karşılıgı satmışlar satarlarkende 2-3 yıl ne kadarsa artık okadar da garanti tahüdünde bulunmuşlar kart isterse 5ytl olsun şimdi bu arkadaşı baglamaz adam 720 kayme bayılmış hemde nezaman yerine aynı kartı veremiyorsa aynı degerde başka bir kart vermek zorunda benim tavsiyem bekleyemiyorsan hd4870+hd4850 al fiyat olarak fit ol biraz bagır çagır hayt huyt yap istediğini alırsın söyle düşün bu adamlar o kartı senden alıcaklar sen 720 verdin adamlar 450 iade ediyo o arızalı kartı asus a yolluyacaklar yerine 4870x2 alıcaklar asus tan hesap yapalım senin verdiğin 720 onların verdiği 450 fark 270 asustan alacakları kart 4870x2 o da 500 usd de oda 650 ytl + senden çaldıkları 270ytl eşitir 900-1000 ytl arası kazanç 950 desek kabaca - 450 sonuç 500 ytl sonuç verdiğin para degerinde mal al
    quote:

Orjinalden alıntı: Vadocz

bence o kartı o kadar kullanmışsınız 2. el satmaya kalksanız ne kadar paraya verebileceğiniz belli , hd4870 in kalitesi belli.

Bence üstelemene gerek yok zamanın yoksa gtx280 yada hd4870 alırsın beklerim dersen 4870x2 yada gtx280 alırsın senin bileceğin iş

• Arkadaşım aynı sorun benim başıma geldi. Bozulan Hd2900 xt ekran kartımı garantiye yolladım.15-20 gün sonra kartı bulamadıklarını ve tamir edemediklerini yerine ise 3870x2 (henüz 4800 serisi çıkmamıştı) vereceklerdi. Bende kesinlikle kabul etmedim. Çünkü garanti şartlarına göre ya kartın birebir aynısını veya kartın fatura bedelini ödemek zorundalar. Parayı yollamak istemeyeceklerdir banada değişim için zorladılar ancak ben bastırdım birazda tüketici haklarından bahsedince 740 YTL olan fatura bedelimi geri iade ettiler. Kesinlikle ya paranı iste yada 4870x2 üzerine biraz fark öde onu al. Ama kesinlikle kartı yok 1 sene kullandınız felan laflarına kanma. Garanti süresi boyunca o kartın değeri ne olursa olsun senin fatura bedelindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

2900 pro ve xt modellerinde sorun yok. sorun var diyenler heralde kullanmasını beceremiyor.

Yapmayın allah aşkına... Forumda kaç kişinin kartı bozuldu ve bunlardan birisi de benim (kartın markası sapphire'di). Eğer forumu düzenli takip ediyorsanız en az 5 tane bozulmuş 2900XT konusu görmüştürsünüz... Kullanıcı hatasıyla uzaktan yakından ilgisi yok bence. Hatta bakarsanız piyasada hala x1... serileri rahatlıkla bulunurken HD2900lerin bulunamaması, bir anda piyasadan silinmesi de ilginç bir durum. Bana göre bu seri problemli ve f/p oranı düşük bir seri oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Ağustos 2008; 15:39:52 >
  • bir adet gx2 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

bir adet gx2 al

sakın öle bişey yapma gx2 de ms varrrr
  • Arkadaşlar bugün yeni gelişmeler oldu ellerinde 4870,4870x2,GTX280 hiç biri yokmuş en az 20 gün içinde gelicekmiş beklememi istediler bende aldıgım firmadan 720ytl'lik alışveriş çeki istedim başka marka almak için böyle yaparsak biz bu dükkanı kapatalım vs böyle bi konuşma geçti en son geçici kart istedim diğer kartlar gelene kadar haber vericekler bakalım ne olcak eğer hiç birini kabul etmezlerse şikayet edicem

size şunu danışmak istiyorum benim asus alma şartımmı var? yani ellerinde yoksa 720ytl değerinde alışveriş çeki vermek zorunda değilmiler neden bozulan markanın ürününü alimki? ve bu konuda exa bilgisayar hiç bişey yapmıyo garip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathys -- 20 Ağustos 2008; 16:06:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

bir adet gx2 al

sakın öle bişey yapma gx2 de ms varrrr

yaw kullanmayan adamlar yorum yapmasın ms nin tam anlamını formda tam bilmeyenlerden öğrenmiş bu arkadaşa slmlar orada alacağın model olarak yazmışsın arkadaşım :) ordakilerden gx2 işte alla alla
  • yaa arkadaşım bak senin yerine ben sinirleniyorum adamlara bagıracan çagıracan sinirlenecen burası türkiye burda işler böyle yürüyor malesef sana illaki asus vermek zorunda diyil başka markada verebilir çünkü senin arızalı kartı vericek asusa ordan yerine 4870x2 gelicek onuda alıp satıcaklar sana asus diyilde his verse ne olur hiç bişi altan alma kardeşim de ben anlamam acil karta ihtiyacım var çabuk bana bi kart verin eger kart veremiyorsanız paramı verin başka yerden alıcam de sana herkeze böyle yaparsak kapatıp gidelim diyorlarya he ozaman patlat lafını esirgeme bu işi yapamıyorsanız bırakın gidin de yapabilen biri gelsin üstüne eklicen ben sizden zenginmiyim neden bana girsin diceksin he hala laf geveliyorlarsa seninle muhattap olanın adını soy adını al ki iyice tırssın mahkemede görüşürüz kardeşim sizinlemi uraşıcam resmen adam kazıklıyorsunuz hesbını sormasını bilmemmi ben de sakın boyun eyme eşşek bibi ya kart yada paranı iade edecekler çizgiyi bilmiyorum ama penta olsa idi sorununu kesin çözerdi penta bu konuda çok hassas kendilerini takdir ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: yugams

yaa arkadaşım bak senin yerine ben sinirleniyorum adamlara bagıracan çagıracan sinirlenecen burası türkiye burda işler böyle yürüyor malesef sana illaki asus vermek zorunda diyil başka markada verebilir çünkü senin arızalı kartı vericek asusa ordan yerine 4870x2 gelicek onuda alıp satıcaklar sana asus diyilde his verse ne olur hiç bişi altan alma kardeşim de ben anlamam acil karta ihtiyacım var çabuk bana bi kart verin eger kart veremiyorsanız paramı verin başka yerden alıcam de sana herkeze böyle yaparsak kapatıp gidelim diyorlarya he ozaman patlat lafını esirgeme bu işi yapamıyorsanız bırakın gidin de yapabilen biri gelsin üstüne eklicen ben sizden zenginmiyim neden bana girsin diceksin he hala laf geveliyorlarsa seninle muhattap olanın adını soy adını al ki iyice tırssın mahkemede görüşürüz kardeşim sizinlemi uraşıcam resmen adam kazıklıyorsunuz hesbını sormasını bilmemmi ben de sakın boyun eyme eşşek bibi ya kart yada paranı iade edecekler çizgiyi bilmiyorum ama penta olsa idi sorununu kesin çözerdi penta bu konuda çok hassas kendilerini takdir ediyorum.

Aynen harfiyen katılıyorum. Seni en fazla 30 işgünü bekletebilirlerki zaten 15. güne gelince senin mağduriyetini gidermek için geçici bir kart bile vermek zorundalar. Hadi onu bir kenara bırak. Hiçbir şekilde başka bir kart veremezler hatta powercolor 2900 xt bile olsa faturandaki ürün asus olduğu için bunu bile kabul etmeme hakkına sahipsin. Özetle deki eğer kartı veremiyorsanız paramı verin.

• Hd 4870 al paranın artanınınada bi güzel cpu fanı versinler o.c yapar darboğazı kaldırırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.