Şimdi Ara

2900XT yerine hangi kartı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıl aldığım Asus 2900XT aldığım kart bozuldu çizgi elektronik yeni bi kart seçmemi istedi
    geçen yıl 720ytl vermiştim 2900XT için şuan Asusda bu kadar pahalı bi kart yok 4870 ve 9800Gx2 kartları var bunlardan birini seçicem sanırım aslında 4870x2 almak istiyorum farkı verip ama asusa gelmesi ne zamanı bulur belli değil ve alcağım 4870 kart 450ytl olmasına rağmen 270ytl geri alamicam beklemek istemediğimden bugün mail atmak istiyorum ve darboğaz diye bişey varmış ondan korkuyorum. 19LCd kullanıyorum 4870x2 ise 2gb buda bi sorun sizce hangi sistemi seçmeliyim aşşağıdaki sisteme göre

Intel E6600
    Gigabyte 965P DS3
    2gb ram
    FSP 700W
    kasa olarakda Enermax chakra

son olarak 2900XT ve 4870 arasında çok fark var mı

not:www.cizgi.com.tr burdan sizde bakarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snathys -- 19 Ağustos 2008; 12:25:07 >

• piyasada zaten oyun yok
    bekle bence 55nm gt200 leri
    55nm oc li bi gtx260 ile ocli 4870 arasında kayda değer fark olacaktır
  • Hakikaten bu 2900XT'lerin hepsi problemli bence. Neyse... 4870x2'den tam performans alabilmek için işlemciye iyi bir overclock yapmak gerekiyor. İşlemci stok hızlarında mı çalışıyor?
  • gtx280 al üstüne farkını ekle o kalitede kartın olsun asusun gtx280 vardır heralde
  • Evet hiç o/c yapmadım pekde anlamiyorum ama ne zaman gelceği belli değil 4870x2'nin pek beklemek istemiyorum çünkü bilgisayarsız zaman geçmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Evil

gtx280 al üstüne farkını ekle o kalitede kartın olsun asusun gtx280 vardır heralde

malesef gtx280 yok

Arkadaşlar yarm saat içinde mail atmak istiyorum bugün bana dönüş yapmaları için
    sizce aliyimmi 4870? 2900XT arasında çok fark var mı
  • 4870 al çok performanslı ve 2900xt nin 2 tanesine eşit performans alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

4870 al çok performanslı ve 2900xt nin 2 tanesine eşit performans alırsın.

4870 derim ben de
  • 270 ytl boşa gidecekse 4870x2 al

İstediği kadar darboğaz yapsın yinede 4870den performanslı olur Hamde ileriye dönük olur 1 ay sonra 350lere düşünce 4870 "KEŞKE x2 alsaydım" dersin
  • bekleme imkanın varsa bence 4870x2 yi bekle.yada gt280 i.bu fırsatı birdaha bulamassın
  • Ben 2900XT'i den sonra GTX 280 Amp Edition aldım. Pişman olmadım. O kart çok güçlüdür 4870 falan tercih etme derim!
  • 4870x2 bekle

Yok bekleyemem dersende GTX280 al tabiki, madem 720ytl.
  • yahu adamın 720 YTL alacağı varken neden 4870 alsın ???

ha eğer 2 tane vereceklerse alsın üste ödemesi gereken varsa ödesin, 1 tanesini kullansın diğerini satsın sıfır mal zaten.

Ama 2 tane alma şansın yok ve tek kart seçmen gerekiyorsa GTX 280 de diret. Ellerinde yoksa bile gelince göndersinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Hakikaten bu 2900XT'lerin hepsi problemli bence.

Kesinlikle
  • Beklemiyeceksen 4870X2 al.Bekliyebilirsen 55NM GTX serisi al
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Hakikaten bu 2900XT'lerin hepsi problemli bence. Neyse... 4870x2'den tam performans alabilmek için işlemciye iyi bir overclock yapmak gerekiyor. İşlemci stok hızlarında mı çalışıyor?

uzun zamandır kullanıyorum, powercolor markalı hiçbir sorun çıkarmadı.
  • 2900 pro ve xt modellerinde sorun yok. sorun var diyenler heralde kullanmasını beceremiyor.
  • 4870x2 yi bekle.1-2haftaya kadar gelir herhalde.işlemcide stok hızda ise OC yap çok güzel olur
  • Arkadaşlar maili attım 4870x2'nin gelmesine 1 hafta gibi bi süre varsa 4870 yollayn dedim yada 280GTX varsa onu yollayın gibi bi mail attım para farkı sorun değil ama beklemek sorun benim için 1 haftadan fazla bekleyemem WoW oynamadan yapamıyorum bide seçeneklerim çok kısıtlı sadece Asus model seçme hakkım var o can sıkıcı bunların yaptıkları işde çok saçma maille bildirmeniz gerekiyo falan diyolar 3 saat oldu hala cevap yok telefonda yardımcı olamiyolar nedense :S acaba ne kadar daha beklerim..
  • kardeş yanlış anlamadıyşam 4870 alınca sana fiyat farkını iade etmiyeceklermi bunlar tefecimi olmaz öyle şey adamlara söyle bi öneride bulun bence 4870+üzerine 270 ytl tutarında parça al ram+cpu vs artık neye ihtiyacın varsa para işini kafa kafa ya getir bence sen pahalı kart alırken üste fark alıyorlar ama tam tersi durumda üste fark vermiyorlar hakkını yedirme kaç para verdinse okadarlık mal al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.