Şimdi Ara

2950 TL ye Oyun Bilgisayarı Topladık(Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime oyun bilgisayarı topladım. Youtube kanalımda olduğu için bir video çektim. Sistem, parçalar, ve montaj hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz çok güzel bir video oldu. Biraz amatör ama kusura bakmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=LS5xZ33sBxk

Sistemimde Kullandığım Parçalar.

Gigabyte 970A-UD3P
    Amd FX 8350
    Msi R9280
    Gskill 2x4gb 1866 Mhz Ram
    Samsun 840 Evo SSD
    Hyper 212 Evo Cpu Cooler
    Zalman Z11 Kasa
    Corsair CX750M 750W 80+ Gold modüler güç kaynağı
    AOC 23inç Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhobosAre -- 5 Kasım 2014; 13:04:47 >

• Kardeşim hayırlı olsun sistemin güle güle kullan ama be olsam bu tür bir sistem alırdım;

2950 TL ye Oyun Bilgisayarı Topladık(Videolu)
  • 3000 TL ye guzel intel sistem olurdu leon hocamin gosterdigi gibi ama bosver yinede guzel hayirli olsun gule gule kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam.

Monitörün modelini ve bi kaç tane açık halde görüntü atabilir misiniz ?
  • Aldığım monitör budur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-e2370sd-genis-ekran-led-monitor.html?srt=UP

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat intel bir sistem toplamak bana enayilik gibi geldi. Bu işlemciye yaptığım 4.8 ghz overlock ile bir i7 işlemciye kafa tutar

şu an crysis 3 ü ultra ayarlarda hiç bir donma onmadan sanki film izlermişcesine oynuyorum.

yakın zamanda watch dogsuda indiricem

2950 TL ye Oyun Bilgisayarı Topladık(Videolu) 2950 TL ye Oyun Bilgisayarı Topladık(Videolu)

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Senin yazdığın sistemde çok güzel fakat monitörü de ekleyince 3400 TL Oluyor ben monitör ile 2930a aldım. Üzerine 100 tl bile koyacak param kalmadı :D
  • Monitörü sonradan fark ettim bende kardeşim, sağlık olsun, aldığın sistem de gayet iyi için rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.