Şimdi Ara

8500 TL Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni en az 4-5 yıl götürecek hem okul hem de oyun için kullanacağım bir laptop istiyorum. Kafamdaki özellikler kabaca şunlar:

Intel 10. nesil veya Amd 4. nesil güçlü bir işlemci
    16 GB RAM
    500 GB civarında SSD
    En düşük 1650 Ti ekran kartı

Bu özelliklere sahip hangi bilgisayarları önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Excaliburlara bak derim
  • Asus tuf serisi olabilir ama önermiyorum(termal özellikleri kötü bu da fazla ısınma demek)monster almamalısın benim fikrim çünkü garantisi bittikten sonra sapıtıyor.Casper,Lenovo,Msi(diğerlerine göre pahalı ama kasası sağlam),Asus Rog serisi

Not:Sıcaklık değerlerinden korkarsan Laptop alma pişman olursun.

Bu arada yazmayı unutmuşum sanırım Excalibur da ömür boyu bakım garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asusg531 -- 22 Haziran 2020; 20:8:10 >

• Bütçeyi biraz daha zorlamz imkanın varsa bu modeli öneririm.

• Aynı monster modelini bende alacağım gibi de geldiğinde ilk izlenimlerini yazabilirmisin.
  • Hocam monster çok yoğun şuan ondan süreç uzuyor galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abrlarda kronik sorunlu modele denk gelmezseniz çok sağlam oluyor hayırlı olsun merak etmeyin kargolar şu an ülke genelinde geç geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık siparişten 1 hafta sonra gelmiş hangi şehire geldi. Saolasın bu arada hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.
  • Kusura bakma son olarak bişey sormak istiyorum 15.6 ve 17.3 ekran arasında kaldım 15.6 alma taraftarıyım ama fps oyunlarıda oynuyorum kararsızım senin görüşünü alayım ve 15.6 küçük gelirse değişim yapabiliyomuyum? Yapabiliyorsam hiç açmamam mı gerekiyor.
  • Bende senin gibi düşündüm özellikleri yüksek olsun dedim arkadaşım kafamı karıştırdı.Mesaj yazdım fakat dönmediler. Tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-70D0E7FE0

Bu mesaj silindi.
    Merhaba öncelikle, ben de 1 ay içerisinde abra a5 v15.8.3 almayı planlıyorum (umarım bu süreçte zam gelmez). Genellikle Ets2, Gta5, Cities Skylines, Fifa, Nba tarzı oyunlar oynuyorum. İzlediğim ve öğrendiklerime göre saydığım oyunlarda ultra ayarlarda 60fps altına hiç düşmeyecek diye tahmin ediyorum. Bu oyunlardan herhangi birini oynuyorsanız beni aydınlatırsanız sevinirim.

• Monster bilgisayar alma konusunda çok kararsızim bütçem Max 8.500.
    Monster'ların çoğunda kronik problemler oluyormuş çoğu yerde okudum bunu. Sizin deneyimleriniz nelerdir.
    Hp owen veya Casper excalibur g770 veya g900 serisi monster'ların alternatifi olabilir mi cevaplarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.