Şimdi Ara

299 Euroluk taşınabilir Steam Machine 2016'nın son dönemlerinde piyasaya çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 299 Euroluk taşınabilir Steam Machine 2016'nın son dönemlerinde piyasaya çıkacak 

Steam konsollara rakip olmakta oldukça kararlı. Geçtiğimiz dönemlerde duyurulan Steam Machine platformu bu konudaki en önemli adım. Bu sistemler salonda konsolların yerini kapmaya çalışacak ancak diğer yandan taşınabilir bir el konsolu da Valve'ın gündemindeydi.

Steam Boy olarak anılan portatif konsol daha sonra Smach Zero adını aldı. Yeni yayınlanan bir video ise cihazın çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili ilk bilgileri içeriyor. 2016'nın son dönemlerinde piyasaya çıkacak konsol Avrupa'da 299 Euro'luk ön sipariş fiyatına sahip olacak. Bu fiyat ön siparişler bittikten sonra bir miktar daha yükselebilir.

Smach Zero'nun teknik özelliklerine bakarsak 5" 720P ekran, 32 GB depolama alanı, Micro SD kart desteği, 4 GB bellek, HDMI çıkışı, Bluetooth ve Wifi kablosuz bağlantı teknolojilerini görüyoruz. Bunun yanında Pro modelde 4G bağlantı desteği de  dikkat çekiyor. Ayrıca konsol 1000'den fazla içerikle birlikte çıkışını gerçekleştirecek.

Akıllara gelen ilk soru işareti ise şüphesiz pil süresi. Nvidia Shield ve PS Vita gibi cihazlara rakip sayılabilecek Smach Zero hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Fiyatı itibariyle tercih edilebilir mi? Sizce böyle bir konsolun ortalama pil süresi ne olmalı? 

• Oyun desteği+pil süresi+ısınması tutup tutmayacağını belirleyecektir.

• El konsolu devri kapandı valve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

El konsolu devri kapandı valve

Bildiğim kadarıyla Valve tarafından geliştirilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 12 Ağustos 2015; 15:02:15 >
  • Haberde steam boy olarak geçiyor, steam ve valve bir olduğu için öyle yazdım. İkisi de geliştirmese bile yinede el konsolu devri kapandı son demlerini yaşıyor

• Mr xXx kullanıcısına yanıt
    Ortada 53 milyon satmış 3ds ve 12 milyon satmış vita varken bu yorumu oldukça talihsiz buluyorum.Dokunmatik ekran ve fiziksel butonları kıyaslamaya gerek bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 12 Ağustos 2015; 15:36:27 >
  • El konsolu devri mi kapandi ahahah neyse bu arada islemci ve grafik kartini amdnin apu sistemlerinden alacak habere bunuda ekleyin eksik kalmis. Amd adina onemli bir kazanc kapisi oldu konsol isi ne yalan soyleyeyim firmanin ayakta kalma sebeplerinden resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Sorarım size ey DH kullanıcıları, cebinizde ultra lüks bir cep telefonu varken , ektra olarak vita vs.. benzeri bir konsola + onun oyununa para veren var mı?Şahsen ben almayı düşünüyordum,fakat oyunların pahalılığı ve azlığı beni bu fikirden vazgeçirmeye yetti..El konsolu zamanında çok sattı ,şu sıralar oyun gelmemesi vs ile çok fazla alan olacağını şahsım adına konuşmam gerekirse, pek sanmıyorum.Son olarak ise DH ikinci el kısmında vita bölümünü inceleminizi öneririm ,satışlar tabiri caizse durmuş durumda..
  • Telefonlar el konsolu gibi olmuş zaten. Bu yüzden arkadaşın yorumuna katılıyorum. Ve zamanında satmasının nedenini de, mobil oyunculuğun bu kadar gelişmediğine bağlıyorum. El konsolu şu devirde aklı selim olanların tercih etmeyeceği bir alternatif artık.

• Pahalı o fiyata ps Vita+ 3ds alınır

• quote:

Şimdi Sorarım size ey DH kullanıcıları, cebinizde ultra lüks bir cep telefonu varken , ektra olarak vita vs.. benzeri bir konsola + onun oyununa para veren var mı?Şahsen ben almayı düşünüyordum,fakat oyunların pahalılığı ve azlığı beni bu fikirden vazgeçirmeye yetti..El konsolu zamanında çok sattı ,şu sıralar oyun gelmemesi vs ile çok fazla alan olacağını şahsım adına konuşmam gerekirse, pek sanmıyorum.Son olarak ise DH ikinci el kısmında vita bölümünü inceleminizi öneririm ,satışlar tabiri caizse durmuş durumda..

z1 telefonum var marketteki tüm oyunları oynayabiliyorum ama gerek oynanış gerek oyunlar taşınabilir konsollarla kıyaslanamaz derecede vasat.Evet ne 3ds ne vita türkiyede popüler değil ama bu globalde durum aynı olduğunu göstermez.

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Telefonlar el konsolu gibi olmuş zaten. Bu yüzden arkadaşın yorumuna katılıyorum. Ve zamanında satmasının nedenini de, mobil oyunculuğun bu kadar gelişmediğine bağlıyorum. El konsolu şu devirde aklı selim olanların tercih etmeyeceği bir alternatif artık.

İyi telefonundan zelda, monster hunter 4, pokemon ,soul sacrifice,gravity rush,final fantasy x hd... oynarsın artık.Ama yok unutmuşum telefonda clash of clans dungeon hunter gibi "el konsolu" oyunları vardı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 12 Ağustos 2015; 18:17:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

quote:

Şimdi Sorarım size ey DH kullanıcıları, cebinizde ultra lüks bir cep telefonu varken , ektra olarak vita vs.. benzeri bir konsola + onun oyununa para veren var mı?Şahsen ben almayı düşünüyordum,fakat oyunların pahalılığı ve azlığı beni bu fikirden vazgeçirmeye yetti..El konsolu zamanında çok sattı ,şu sıralar oyun gelmemesi vs ile çok fazla alan olacağını şahsım adına konuşmam gerekirse, pek sanmıyorum.Son olarak ise DH ikinci el kısmında vita bölümünü inceleminizi öneririm ,satışlar tabiri caizse durmuş durumda..

z1 telefonum var marketteki tüm oyunları oynayabiliyorum ama gerek oynanış gerek oyunlar taşınabilir konsollarla kıyaslanamaz derecede vasat.Evet ne 3ds ne vita türkiyede popüler değil ama bu globalde durum aynı olduğunu göstermez.

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Telefonlar el konsolu gibi olmuş zaten. Bu yüzden arkadaşın yorumuna katılıyorum. Ve zamanında satmasının nedenini de, mobil oyunculuğun bu kadar gelişmediğine bağlıyorum. El konsolu şu devirde aklı selim olanların tercih etmeyeceği bir alternatif artık.

İyi telefonundan zelda, monster hunter 4, pokemon ,soul sacrifice,gravity rush,final fantasy x hd... oynarsın artık.Ama yok unutmuşum telefonda clash of clans dungeon hunter gibi "el konsolu" oyunları vardı değil mi?

Laf geldi madem ekleyeyim tercih eden de el konsoluna özgü oyunlar için tercih edecektir. Yoksa o oyunlar her konsola port edilebilir.

• Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki soul sacrifice androide portlandı bunu nasıl oynamayı düşünüyosunuz?Dokunmatik analoglarla mı?Gamepad bağlanabiliyo demeyin konumuz el konsolları cepte taşınabilmesi gerek.Dahası android oyun konsolu işletim sistemi değil böyle komplike oyunlarda gereksiz hatalar verecektir.Şarj konusuna girmeye bile gerek yok ben 1 saat oyun oynadıktan sonra telefonumun şarjı bitecekse ne anladım ben o işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 12 Ağustos 2015; 19:34:48 >
  • Bana göre ve tr şartlarına göre artık o devir bitti, millet yanında vita vs taşımak yerine harici batarya taşıyor.. Ben burada dandik Android oyunlarını savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın ama şuan ben hem evdeki konsola her ay oyun alıcam bide gidip pc oyun alıcam bide üstüne vita ya mı oyun alıcam? diye bakıyor millet ki oyunlar vs de ucuz değil taşınabilirlik desen yok..

evet maddi açıdan türkiyede lüks sayılır el konsolları buna bişey diyemem ama taşınabilirliğin olmadığına katılmıyorum cebinde 6" telefon taşımakla aynı geliyo bana
  • Haklıyım işte.. Cebimde telefon powerbank bide el konsolu mu taşıyacağım?

Powerbank taşımıyorum telefon+vita yetiyo.Powerbank oyun oynicaksam lazım olur zaten onu da vitadan yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 12 Ağustos 2015; 20:50:06 >
  • açıkçası ps vita öldü nvidia shild yaygın değil eğer steam gerçekten üretirse bunu çok farklı bir boyut kazanır mobile konsol dünyası şarj olayı benim için dert değil power bank ile çözerim işi önemli olan kaliteli içerikler çıksın ki steam işin içinde olunca alası çıkar ve son olarak piyasaya çıktığı gün bir çok mobil konsol un bittiği an demektir siler süpürür

• bu arada eksileyen arkadaşlar, ohh serinledim valla teşekkür ederim.. neyse hocam dediğim gibi eğer el konsollarının devri kapanmamış olsa fifa 16 çıkardı en basit örnek..Bu arada bende elim bollaştığı zaman ps vita almak istiyorum .. ama dediğim gibi devri bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 12 Ağustos 2015; 20:55:00 >
  • quote:

Psvitada oyun oynadin mi bilmiyorum ama kalite olarak az ama oz diyebilecegim bir durum var, akilli telefonlar arasinda ucurum var grafik konu vs kalitesi bakimindan. Hem iphonum hemde vitam hemde 3dsm var. Teli artik telefon disi hicbirsey icin kullanmiyorum umarim yeterli cevap olmustur. Yurtdisi satislarida milyonlari gecti ikisinde de ozellikle 3ds Nintendonun gelirlerinde pozitif olmasinin tek unsuru nerdeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.