Şimdi Ara

$299+KDV - DENTE DM2012 AMD SEMPRON LE1100 1.9GHz 1GB 160GB DVD-RW MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsi burada da aşağıdaki sistemi gördüm, bana nasıl bir sistem olduğu hakkında fikir verebilir misiniz? AMD Sempron işlemci hakkında bir fikrim yok, ayrıca evde sadece internet için kullanmayı düşünüyorum.

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Model :Dente DM2012 Sempron LE1100-1GB-160Gb-DVDRW-Dos
    İşlemci : Amd Sempron LE1100 1.9GHz Socket 940 Cpu 256Kb Box 64Bit
    İşletim Sistemi : Free Dos
    Monitör : Yok
    Yonga Seti : NVIDIA MCP61S (GeForce 6100/nForce 405)
    Bellek : 1GB DDR2 Ram 667MHz (Kingston)
    Sabit Disk : 160GB 7200rpm SATA-2
    Optik Sürücü : 20xDVDRW +/- 8.5GB 52xCDRW
    Disket Sürücü : Medya Kart Okuyucu
    Ekran Kartı : Tümleşik NVIDIA 256mb (PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI)
    Ses Kartı : Realtek ALC850 Audio Codec
    Ağ Kartı : Realtek RTL8201CL PHY- Integrated 10/100 transceiver.
    Klavye : Dente Q Multimedia Klavye
    Mouse : Dente Optik Mouse

Giriş/Çıkış
    1 x PS/2 Mouse,
    1 x PS/2 Keyboard Port,
    1 x Serial Port,
    8 x USB 2.0 Ports (4 x Rear USB 2.0 , 4 x Front USB 2.0 ),
    3 x Audio Ports,
    1 x RJ-45 LAN Jack

Genişleme
    2 x PCI,
    1 x PCI-E x 1,
    1 x PCI-E x 16 (Compatible).

Ürün Özellikleri :
    Monitör Yok
    İşlemci Tipi Amd Sempron
    Sistem Belleği 1024MB
    İşletim Sistemi Free Dos
    Disk Kapasitesi 160 GB
    Ekran Kartı Modeli Paylaşımlı

FİYAT: KDV Dahil 419,96 YTL

Teşekkürler...

$299+KDV - DENTE DM2012 AMD SEMPRON LE1100 1.9GHz 1GB 160GB DVD-RW MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcore -- 2 Aralık 2007; 13:53:53 >

• kusura bakmazsanız bu bilgisayarın bir 478pin P4 ten daha düşük performans verebiliceğini söyleyebilirim
  • sadece internet için kullanılacaksa yeterlı gelebılır
  • Kasa hoşuma gitti , güzel görünüyor......
  • o işlemci hakkında birşey söylemek kolay değil kullanan hiç arkadaşım olmadı.ama idare edecek kadar götürür heralde tabi oyun oynamayan biri iseniz.
    ekran kartı zaten tümleşik olduğu için performansı düşüktür fakat oyun anlamında düşük detayda oynanabilir.kasa benimde hoşuma gitti.işletim sistemi yok yorum yapmıyorum :D
    şahsen ben olsam almazdım ama alacak kişiyi fikrinnden caydırmak istemem olay ihtiyaç ve para meselesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

kusura bakmazsanız bu bilgisayarın bir 478pin P4 ten daha düşük performans verebiliceğini söyleyebilirim

niye kusura bakayım ki sadece fikir edinmeye çalışıyorum, ama söylediğiniz 478 pin P4'ü bilmiyorum, nasıl karşılaştırabilirim?

benim için önemli olan sorunsuzca çalışıp istediğim şekilde internette gezinebilmem. oyun oynamak için bilgisayar toplayacağımı düşünmüyorum artık, grafik dizayn ile de işim olmadığı bir gerçek. bu amaca hizmet eder diyorsanız düşünmeden alacağım. daha uygun bir alternatif biliyorsanız ona da açığım.

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

o işlemci hakkında birşey söylemek kolay değil kullanan hiç arkadaşım olmadı.ama idare edecek kadar götürür heralde tabi oyun oynamayan biri iseniz.
    ekran kartı zaten tümleşik olduğu için performansı düşüktür fakat oyun anlamında düşük detayda oynanabilir.kasa benimde hoşuma gitti.işletim sistemi yok yorum yapmıyorum :D
    şahsen ben olsam almazdım ama alacak kişiyi fikrinnden caydırmak istemem olay ihtiyaç ve para meselesi...

işletim sistemini zaten kendim kurabilirim o konuda sorun yok ama neden almama fikri verdiğinizi de bilmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denildiği sadece internet içinse yeterli olabilir, 478pinlik p4 işlemciler eski işlemciler baya işlemci gücü ancak ona denk gelebilir, le serisi sadece düşük watt çekmesiyle ünlüdür işlem gücü ile değil ama yeni seri bir işlemcidir
  • neden almam konusuna gelince şöyle bir fiyatlara baktım:
    amd 4000 71$
    oc ile pek fazla ilgilenirmisin bilmem ama 70$ lık bir anakart
    ram 2*512ddr2 800 30$
    gibi ürünler toplamda 250 civarına denk gelir ve kasa seçimide sana kalmış.Komple toplandığında aynı fiyata gelip çok daha fazla performans veren ürünler alınablir.
  • zaten sistem kurmadan veriyorlar , onlarda biliyo dandik olduğunu uğraşmadan verelim diyorlar
  • tamam haklısınız ne diyim, eğer aynı fiyata toplama daha iyi bir seçenek çıkıyorsa o zaman elbette o tercihim olacak. teşekkürler tavsiyeler ve yorumlar için.
  • söyle bir tawsiyede bulunayım,

Gigabyte 945GCMX-S2 1333 FSB/DDR2 S+V+GL+16X 775p ------77 ytl
    Intel CPU Celeron 420 1.6 GHz 800MHz 512K 775 Box - ------58 ytl
    TwinMOS 1 GB 667 MHz DDR2 RAM (M-tech) ------33 ytl
    WD 160 GB 7200 RPM 8MB SATA2 WD1600AAJS ------77 ytl
    Aopen ES50E E02 300W mATX Kasa (Siyah) -------66 ytl
    CDR-WRITER+DVD 16*52*32*52 SAMSUNG COMBO siyah ------32 ytl
    toplam 343 ytl(kdv dahil)
    amaç sadece internete girmekse bu sistem daha iyi olabilir. cpu konusunu celeron yerine e2140 olarakta düşünmenizi tawsiye ederim.

• nasıl..

anakart:sapphire 690gx1250
    işlemci:amd4000-2,1 ghz
    rem:1 gb twinmos 6400-800 mhz
    hd:seagate 250 gb 16 mb keş
    dvd rw:18 x lg sata
    kasa:fr,sby 350 wat(daha sonra bu kasada 8600 ekran kartı kullanılabilrmi?)

kdv dahil 460 ytl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.