Bugünki gazetede 6 martta yazıyor, 60 tane stok var,
adamlar resmen alay etti yanlız antalya gold yagmalanmıs süper olmus valla 10 tane stok koymus malozlar gidenlerde 10 tane stokmu olur diip herseyi yagmalamıslar
quote:
Orijinalden alıntı: paTRon
488 tl sıfırı zaten..180 tl için değmez..alamazsınızda hem 10 tane nedir şaka gibi..488 tl zaten şu anda sıfırı iice düştü
Nerde 488 internette satan yer varsa link verirmisn ?
bursa içi aynı gün diğer şehirler için ertesi gün elinizde ürün.2 gün önce aldım
469 tl sıfırı nokia bayisi camında gördüm yazıyordu pankartta
Orayı YIKARLAR
100-150 tane falan stok vardır diye yazmıştım bende
Sabah 4te uyandık.. Dışarda in cin top oynarken 6 gibi kuzenle bulusup forum'a gittik.. Dışardan çok sakin gözüküyordu bir araba bile yoktu.. İceri doğru Gold'a ilerledigimizde sessiz bir izdihamla karşılaştık.. İsim yazdirdik önce.. Fakat bizden önce yüzlerce kisi yazdirmisi ismini.. Bi kaç saat bekledik.. Arada çalışanlar saçma bı sekilde %10 indirim baslamistirrr diye bağırdı.. Ne yüzde onu kardesim diye tepkiler geldi akabinde.. Derken telefonların öğleden sonra ikide ve yarın gunün "herhangi bir saatinde" verileceği söylendi.. Bagirismalar cikti, dağıldık..
yazık ya resmen dalga gecıolar milletle...
Gold işte .
Ayrıca ilanda 5800ın fiyatını 600 lira olarak gostermisler. Keza diğer ürünleri de piyasa fiyatının üstünde göstermişler bugün ilanda gordum
Otobüse biniyorum sabaha Aydın'dayım
Kullanan varsa nasıl memnun mu 5800'dan?Mp3'üm bozuldu,telefonum eskidi.Müziksiz de mümkün değil yapamıyorum.İphone almayı düşünüyorum fakat biraz beklemem gerek onun için.5800 fena değilse düşünebilirim.